Eşim anneme tecavüz etmiş

Arkadaşlar canım burnumda dalga geçeceksiniz yazmayın bununla nasıl dalga geçilir fake olabilir bir kadın olarak bir anne olarak ne yaşadığımın farkindamisiniz annem yabanci moldovyali 42 yaşında aşırı güzel bir kadın alkolde meyiilli ama çok iyi bir annedir esimin bugüne kadar sapık biseyini yakalamadim ama yeni öğrendim ki en yakın arkadasimlada yatmış yani neler neler var bir piskologa yada psikiyatriye gideceğim başka türlü bunların altından kalkamam
Konunuz inandırıcılıktan uzak, anneniz hakkında yazmak istediklerim var ama neyse ya ben canınız burnunuzdayken susayım. O da temiz değil bu hikâyede haberiniz olsun.

:oha:

Annenizde de bir b*kluk var gibi. Okurken ağzım açık okudum bu ne böyle. Anneniz ne diye ikinci kere gidiyor? Allah akıl fikir versin inşallah nereye gidiyoruz..
Bende onu sorgulamak istedim ama ağlıyordu üstüne varamadım bilmiyorum sonuçta biseyler olmuş tek taraflı çift taraflı biri annem biri çocuğumun babası ben nasıl yasamaya devam edeceğim bundan sonra ne yapacağım bilmiyorum

Açıkçası olay bana pek inandırıcı gelmedi. Anneniz 1. olaydan sonra 2.ye nasıl bir yürek yiyip o adamla aynı evde buluşmuş ve üstüne bi şeyler içmiş? anneniz yalan söylüyor olabilir mi “bu cinsel ilişkiyi İstemediğine dair”?
Bende tam bunu dicektim kii sen yazmışsınn gerçektende banada inandırıcı gelmedii

:oha:

Annenizde de bir b*kluk var gibi. Okurken ağzım açık okudum bu ne böyle. Anneniz ne diye ikinci kere gidiyor? Allah akıl fikir versin inşallah nereye gidiyoruz..
Bende onu sorgulamak istedim ama ağlıyordu üstüne varamadım bilmiyorum sonuçta biseyler olmuş tek taraflı çift taraflı biri annem biri çocuğumun babası ben nasıl yasamaya devam edevegim
Konunuz inandırıcılıktan uzak, anneniz hakkında yazmak istediklerim var ama neyse ya ben canınız burnunuzdayken susayım. O da temiz değil bu hikâyede haberiniz olsun.

Nasıl anlatayım bilmiyorum çok şeyler yaşadım boşandığım eşimle tekrar barıştım onca şeye rağmen ama öyle bisey ögrendimki annem ağla ağlaya anlattı annem genç güzel bir kadın bir gece bizim evdeydik alkol almıştık hep birlikte ben icerde çocuğu uyuturken uyuya kaldım annemle eşim oturmuşlar o gece annem uyumuş koltukta uyurken onu ellemeye başlamış iç çamaşırını indirip agzima bile alamıyorum biseyler yapmış annemde kalkip baya tepki vermiş ama alkollü diye karıştırdı beni diye aldatmış kendini ve korkmuş özür dilemiş bana anlatmadı sonra ben bosanip evi terk ettikten sonra gene annem ona gitmiş konuşmak için beni rahat bırakması için o gecede tamamen biseyler yapmış gene uyurken annem icecegime bisey koydu diyor uyurken uyandığında annemin üzerindeymiş ben bunu nasıl anlatayım kime anlatayım inanmak istemiyorum böyle biseye ama hangi anne bu konuda yalan söyler sustum diyor annem üstüne vardım da anlattı eşim öyle namus timsali aşırı allahtan söz eden birisi nasıl böyle bisey oldu şimdi ben ne yapacağım 2 buçuk yaşında oğlum var söylesem inkar edecek anneme delil gerek dedim konuşturup ses kaydına alman lazım dedim yoksa üste çıkar inkar eder sanki bir kabus içindeyim inanamıyorum hicbiseye gerçek olamaz gibi geliyor ama bir anne bir kadın nasıl böyle bir yalan söyleyebilir aklıma yiyeceğim kimseye anlatamayacağım için size anlatmak istedim onu nasıl sevmiştim ben kimseye güvenemeyecekmiyim annem yemin ettirdi susacaksın dedi bekle dedi ben hicbisey olmamış gibi davranıyorum iğrenç belki ama dün birlikte olmak zorunda kaldım onunla çünkü annemden çıktığımda kireç gibiydim anlamaması gerekiyordu öyle bisey yapmam lazımki inkar edemesin ben sanki inanamıyorum böyle biseye Çocuğun yüzünü de benim yüzümüde ölene kadar görmeyecek duruma getirmem gerek öyle pişkin biriki inkar eder haklı çıkarır kendini annemden nefret ediyor gorusmemi istemiyor yıllarca annem boşanmamı istedi beni üzdüğü için sebebi çok var nefes alamıyorum bi yandanda hicbisey olmamış gibi davranmak zorundayim şuan çocuğumu bile görmek istemiyorum inanınki ben bununla nasıl yaşayacağım sanki hersey yalan gibi geliyor bana birde cinsellige düşkün birisi değil Di hicbirzaman yıllarca bir ırz düşmanı sapık biriyle yaşamışım sevmişim iyiki kızım olmamış diyorum içimden iyiki annem dava açamaz babam kalpten gider rezil oluruz kafayı yiyeceğim gerçekten yalan gibi sanki bir yalanın içindeyim içim bomboş nolur bana akıl fikir verin ben nasıl yaşayacağım ne yapacagim
Ne okudum ben böyle😵‍💫

Senin yerinde olsam, anneme de inanmam.
Ne demek “sus”!!

Bende onu sorgulamak istedim ama ağlıyordu üstüne varamadım bilmiyorum sonuçta biseyler olmuş tek taraflı çift taraflı biri annem biri çocuğumun babası ben nasıl yasamaya devam edeceğim bundan sonra ne yapacağım bilmiyorum
Zaten boşanmamış mıydınız? Öyle yazdığınızı hatırlıyorum.

Zaten boşanmamış mıydınız? Öyle yazdığınızı hatırlıyorum.
Bosandik tekrar barıştım 1 ay oldu sonrası bunları annem anlattı simdi evi terk edeceğim yer bakiyorim sığınma evine gitmeye düşünüyorum

Bende onu sorgulamak istedim ama ağlıyordu üstüne varamadım bilmiyorum sonuçta biseyler olmuş tek taraflı çift taraflı biri annem biri çocuğumun babası ben nasıl yasamaya devam edevegim
Bende onu sorgulamak istiyorum ama perişan haldeydi oda karşılık verdi bence alkollüyken böyle düşünüyorum uyandığımda üzerindeydi diyor uyumusum o evde diyor nasıl uyur anlamadim uykusu çok derindir

Yani büyük konuşmak gibi olmasın ya da kınamak gibi ama tecavüze uğramak öyle kolay atlatılacak bir durum değildir diye düşünüyorum. Görüyoruz intihar eden kızcağızlar kadınlar var bundan ötürü. Her neyse anneniz de böyle olduğunu söylüyor sonra ikinci kere gidiyor... İki kere tecavüze uğruyor. Ne bileyim, belki rızası vardı belki eşinize aşık. İlişkileri bile olabilir. Size böyle farklı anlatmış olabilir. Annesi kocasına kaçtı bla bla bir sürü haber de var... Her neyse gerçekten karışık bir durum sizin için de iyi değil. Bu iki insandan da uzun bir süre uzaklaşın derim. Akıl sağlığınız için.

X