Eşim Anne Babasına aşırı düşkün...Siz olsaydınız ne yapardınız?

Nası psıkolojık baskı yaptılarsa.acaıp ıyı gorunurler;ama beklentıler tavan.vere vere kalmadı bende de Allah sonumuzu hayır etsın.

cnm benzer sorunlar bizde de oluyo bnmkide düşkün ailesine ama bana ısrar etmez gidelim diye kendi gider uğrar bende haftada 1 yada 2 gün giderim gitmediğimde kv sürat yapar ama alıştım artık :) mesele bugün kendi annem aradı akşama bize gelin diye bende bakarız dedim (bende çalışıyorum ve bende hamileyim, annem sevdiğim bi yemeği yapmış çok ısrar etti) eşimi aradım dedim annem çağırıyo oda dediki annemde aradı gelin diye bende didem hasta gelemez dedim ben gelirim dedim dedi o zaman sen annene git bende anneme giderim dedim hem kvnin kartı eşimdeydi onu verecekmiş valla kendimi sıkıntıya sokamam hep beraber takılmak zorundada değilim peki eşin kendi anne babasına gösterdiği hassasiyeti seninkilere gözteriyo mu?

eşiniz düşkün degil, bagımlı gibi davranıyor...

henuz cocukluktan cıkamamıs gibi bir hali var,
anne babasını bir gun goremeyince catlıyor,
fakat siz ona uymaktan kendi düzeninizi bile kuramamıssınız bunu hic gormuyor...
ona sorumlulukları oldugunu, ayrı bir evi "hayatı" oldugunu hatırlatmanızın zamanı gelmiş de geciyor...

kv.nin ziyafeti kacırdın vb cumlelerine takılmayın,
esiniz dahil kimsede art niyet oldugunu dusunmuyorum,
ancak artık ayrı bir yaşamınız oldugunu kimse kabullenememis, bu konuda sizin de en bastaki tavrınız hatalı...
insanlar aynı evin icinde yasarken bile özel alanları oluyor... siz farklı evlerde dahi bunu saglayamamıssınız.

hicbir sey icin gec degil...
once siz kendi sınırlarınızı cizeceksiniz, sonra esinizle konusup bunları ortaklastıracaksınız, daha sonra o da ailesini ikna edecek... yazıldıgı kadar kolay olmayabilir ama imkansız da degil.

ayrıca bir aile terapistine giderseniz, sizden baska birinden ve uzman gozuyle benzer seyleri duymak esinizin kararlılıgı hatta kisisel gelisiminde de etkili olacaktır bence.

benim eşimde böyle hergün gider mutlaka bende dayanamıyorum ama bakıma muhtaç babası var o yüzden birşey diyemiyorum annesine yardımcı oluyor ha o olmasa gidermi gitmezmi bilmiyorum ama bana gider gibime geliyor

Bu tip erkekler neden evlenir anlamis degilim !! duskunlugu asmis esiniz hastalik haline getirmis soke oldum sabah aksam ne demek yahu !! ne yazikki bu tarz erkekler eslerini ikinci planda tutar eski esimde ayniydi bes yasindaki cocuk gibi tamam anladik anne baba atilmaz ama sonucta sizinde bir hayatiniz var degilmi !! Allah yardimcin olsun keske hic cocuk yapmasaydin ben cocuk olmadan etmeden siyrildim isin icinden !

inanılmaz berbat bir durum
evlenmeden önce anlamadınız
mı peki bukadar düşkünlügü
keşke bugünleri düşünseydinz
ama.insan kör oluyor o dönem
de ..benim eşimdecok düşkün
dü aileye akrabalara görümcm
br kaynanam kız gibi nereye gi
derseler onu da götürmüşler
oyüzden aşırı baglılık vardı
şimdi düzeldi cok şükür

ana babasına düşkün bir erkek asla evlenmemeli..yada öyle bir erkekle bir kız evlenmemeli..aslında böyle anne bavbadına düşkün bir erkek evlenmek istemez ama çocuk sahibi olmak cinsel ihtiyaçlarını gidermek arkasını yoplayacak bir kadına yani hizmetçiye ihtiyaç duyarlar..eee anne yaşlanıyor hem anasına hem kendine hizmetçi..ben 23 yıldır bu dertten muzdaribim..eşim 56 yaşında hala ana kuzusudur..anası öyle diyor..

Toplardim.esyalarini verirdim eline buyur git bir omur boyu orda kal..

Ne bu ya sabah aksam anne ve baba diye agliyor ..

Hayatimda daha neler okuyacagim burda , erkeginde bukadar duskunu biraz abarti bence.
Kendisi gitsin sen gitme hatta cok sert tepki ver belki kendine gelir.

Haklısın tabii...Normalde bebek olunca düzen değişir derdim ama sizin düzen hamilelikte bile değişmemiş.
Eşini danışmana gitmeye ikna etsen keşke.Mesela bazı sorunlarımız var,bunları konuşursak tartışıyoruz,en iyisi bir danışmana gidip çözelim desen.

Allahümme ya vedüt ağzını bağla dilini tut canım sen sürekli bunu içinden oku adama üfle ağzı dili bağlansın bu kadar da olmaz size yazık

of valla okurken içim şişti. kardeşim Allah kolaylık versin zor durumdasın lakin... bence boşanmayı ertele evladın olacak. boşansan ne olacak sende o da başkasıyla evlenecek. evladın neden üvey baba görsün. (öğretmenim; problemli çocuklarımızın % 90 ının anne babası ayrı ve sorun yaşayan insanlar)

evet zor bir süreçtesiniz lakin bence terapiste gitmeye ikna et kocanı (yoksa ayrılırım de! şantaj yap ki zaten düşünüyormuşsun...) empati kurabilirse halledebilirsiniz diye düşünüyorum. ve evinizi acilen iki tarafa da uzaklaştırın en az arabayla yarım saat olmalı en az!!!

bir de sana tavsiyem Fetih Suresini oku üzerine üfle yada suyuna falan... bilmiyorsan okut (gönlünü fethetmen için... ) bu sureyi bol bol okuyup Allah a dua et yuvamın dağılmasını istemiyorum diye dua et...

önce savaş, her yol bittiyse çıkış gerçekten kalmadıysa... yok dilim varmıyor, gene de yuvanı bozma...

Cocuktan sonra ister istemez duzen oturur, kalp kirmaya gerek yok
Ya Allah aşkına herkesin çocuktan sonra düzeni oturuyorda bir benimmi çocuktan sonra düzenim bozuldu
Adam ailesine olan aşkından en sonunda evimizide onların altına taşımış.Hayır birde sonradan aşkı depreşti ,yoksa çok iğreti bakarım yediği ailesinden ayrı gitmeyen erkeklere ve evlenmezdim.
Sevgili konu sahibesi eğer bu mevzuda bir çözüme ulaşırsan lütfen banada haber ver

valla içim şişti okurken.. nasıl dayandınız bu kadar el sabır yani..
çok iyi bir kadınsınız anladıgım kadarıyla..
evlilik terapistini deneseniz bir çözüm bulunur mu acaba..
siz deneyin terapisti.. en azından olmadı ama denedim çabaladım deme şansınız olur..
benim de bir sevgilim vardı vakti zamanında..
buluştuktan 1 saat sonra annem bekliyor özlemiştir, gidicem ben eve diyordu
böyle kalakalıyordum.... ki düşünün annesini hergün görüyor beni haftada 1 ...

Evlenmeden once ailesi umrunda olmayan adamlar evlendikten sonra aile delisi oluyor, bu denklemi cozen varsa beri gelsin

Esini bırak annesinin evinde yasasin sen evde keyfine bak. Sen mutlu o mutlu. Arada ziyerete gelir artik heralde.

Eşim benim ailemi sever ama annem babam her ikiside çok yoğun çalıştığı için zaten bizimkilere sık gitme şansımız olmuyo.Yalnız ben hadi sen kendi annenlere ben kendi annemlere gidelim gibi bir öneri sunsam kıyamet kopar adam kendisi kadar benimde anne babasına düşkün olmamı en az onun kadar onları çok sevmemi istiyo.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…