Eşim aldatmış olabilir

Eşiniz geçmiş temizlemeyi neden hala öğrenememiş ki?
Arama yapıp bunu ortada bırakması çok saçma
Evden nasıl otel aratsın ki arkadaşıyla dışarıdayken?

Neden temizlemedi ben de bilmıyorum. Ustelık bir deıl ıkı deıl kac kere yakalamısım eee artık sil be adam! Beni öldurmek nıyetı demekki. ıpad den aratmıs heralde kablosuz ınternete baglandı o sırada o kadarını sorgulamadım zira kucuk bı ayrıntı bu kadar olayın arasında

Benim telefonumdan bulunduğumuz yerde otel aradık ve fiyatlarına baktık çünkü taxileri 100 dolar gibi ücretler istediği bir yerdeydik. CEP TELEFONUMDAN OTEL ARADIM. çünkü mecburduk o an o alternatifi düşünmeye. ev bilgisayarından görünüyor çünkü benim bütüm aramalarım senkronizedir, cep telinden dolaştığım siteler lap toptan yada tablet bilgisayarımdan görünür.
Yanlış yada kötü şeyler yapmadığım ve yapmayacağım için bu tip şeyleri gizleme reflexim yoktur, teknolojiyi bir çok insandan daha iyi kullanan bir kişi olduğum için saklamayı da gayet iyi bilirim. Bu düşüncesizlik değil kötü bir şey yapmadığım için önemsemediğimdendir.

Benim yorumum yukarıda, eşinizin karşılığı da yukarıda, sizinki de öyle, teknolojiden güya anlayıp sizin tanımınızla "paranoyak" eşimin daha da şiddetli bir biçimde kafasını karıştıracak şeyler yapıyorsam, bencilin, cahilin önde gideniyimdir, eşinizin dürüstlük algısında zaten hali hazırda sorun vardı, sizin ise kötü bir şey yapma işleri için varmış, karı koca arasına girilmez zaten :KK14: Ben yorumumu revize falan etmem, ikinizin de genel olarak ve birbiriniz adına öğrenecek daha çok şeyiniz var, kolay gelsin.

Hiç masum gelmedi bana :KK12:
Zaten konu sahibi 1 kere öğrenmiş bir sürü kavga olmuş, konu sahibi ülke dışına çıkar çıkmaz yine aynı şeyi yapıp striptiz kulübleri aramaya başlamış. Bunun nesi masum. Bildiğin adamın gözü dışarıda. Bir 10 sene sonrasını düşünemiyorum. Ayakta uyutulur konu sahibi.

Zaten konu sahibi 1 kere öğrenmiş bir sürü kavga olmuş, konu sahibi ülke dışına çıkar çıkmaz yine aynı şeyi yapıp striptiz kulübleri aramaya başlamış. Bunun nesi masum. Bildiğin adamın gözü dışarıda. Bir 10 sene sonrasını düşünemiyorum. Ayakta uyutulur konu sahibi.
Yazık ya kıyamam ne kadar çok seviyosa hala "olabilir" diye başlık atıyor. o_O
Gerçekten üzülüyorum BDV'deki konuları okurken. Psikolojim bozulacak yakında :confused:

La bizim millet uzaya da gitse bizim millet bir milim değişim yok.. Evrim bunu da açıklasa keşke..

sevgili konu sahibi, her 2 kelimenin başına MEDENIYET yazınca medeni olunmuyor çakma Amerikalı.. he he evet sen arkadaş kurbanısın.. dikkat et de cebine uyuşturucu falan koymasınlar.. Bu saflıkla ne işiniz var Amerikada onu da anlamak zor.. Olaya nereden bakılırsa bakılsın senin kocan tam bırakıp kurtulmalık adam konu sahibi..
Aynen haaa. Yazilan mesajlari okuyunca ''Vuuuuv yurtdisina ciktim, Amerikada kizlar teklif ediyormus'' diyen tipte bir erkek canlandi gozumde. Hala daha medeniyet diyor. Goren de sanacak kari koca hangi müzeye gidecekler karar verememisler, bizlerden yardim istiyorlar.

Çok ilginç ya...Bu kadar derdiniz var hem sen hem karın pc başında burayla mı uğraşıyorsunuz. Burdakileri ikna edince sence eşinin güvensizliği biter mi sanıyorsun? Bir kere kurt girmiş içine ne yapsan boş bence. Sex yapıp yapmaman artık çok ta dert değil biliyor musun bunca şeyden sonra...Erkeklerin klasik lafıdır "bekar bir arkadaşın ısrarıyla"...Dibine kadar yalandır, çünkü istemediğiniz hiçbirşeyi ısrarla yapmazsınız siz. Eşin her gittiğinde barlara atmışsın kendini, bunun da bedelini ödüyorsun bu kadar basit..

Artı burda kimse erkek düşmanı değil, ortada net bişey yoksa kimse kötülemez burda erkeği..

Sizin bilmediğiniz şey şu ki, güvenini sarstığınız bir kadını 7/24 dizinin dibinde bile olsanız asla eski haline döndüremezsiniz. Boşanıyor diye niçin panik oluyorsunuz, barlara gitmek aynı bişey yapmasanız da güven sarsımı demektir, siz bu işleri eşiniz arkasını döndüğü an yaptığınız için aslında onu gözden de çıkarmış oluyorsunuz. Herkes eşiyle bile gidiyormuş, o halde siz de eşinizle gitseydiniz, eğlenmek buysa onu bekleseydiniz...

Burda kimse size yardın edemez artık. Yurtdışına gittim diye heryer sex diyen erkek tipisiniz hepsi bu

Kadın erkek ilişkisi ve sadık olmak heryerde aynıdır, medeniyet demek karınız arkasını döndüğü an o tarz yerlerde bulmaksa kendini medeni değil arkadan vuransınız

Neyse ben kime yazıyorumki, bazılarınız cidden ruh hastasısınız. Eşim sabah bana yorumların oldugu linki gönderdi. Paranoya yapmak için samanlıkta iğne arıyorsunuz.
Benim şuanda bambaska bir ülkede olmamamı takıldınız. Sorun bu mu şimdi?
Koca müsvettesimi?

Düştüğüm duruma inanamıyorum, medenice yazılar gelmeyeceğinide biliyordum aslında.

Bazılarınız cidden ruh hastasısınız....

Yazdığım konularda itiraf ettiğim şey aldatma ise eğer, benim söylecek başka bir şeyim yok.

Bence sen ruh hastasisin.

Madem o kadar medenisin ... neyse yazmayacagim ban almamak icin. Bizde bir laf vardir. Kendi ailendeki kadinlar icin.

Eşimin uzun zamandır kafası çok karışıktı ve dün yine tartıştık, bu başlığı açmış ve sabah linkini bana gönderdi. Siteye yazma sebebim eşimin bu konu başlığını açıp gelen yorumlarla evliliğimizi bitirme kararı almasıydı. Size yazıyorum çünkü sizin yorumlarınızdan etkilendi. Olan biteni duydgunuzda belki insaflı biri çıkıp, bunlar dogruysa aldatmış sayılmaz gibi bir destek almaktı sizlerden.

Ama farkediyorumki buraya yorum yazan bazı kişiler inanmıyorum diyor (saygı duyuyorum) ama bazıları daha yazılanın ne olduğunu anlamadan saygsızca şeyler yazıyor. Medeniliğin tanımı kucak dansı vs. ile bağdaştırmadım. Insan gbi karşı tarafı anlayıp yorum yapma kabiliyeti ile bağdaştırdım ama gördümki, sizden yardım isteyen eşimede banada saygısızlık yapmakta hiç çekinmeyen sivri arkadaşlar var.

Nefret kin ve öfke var içinizde ve eşim o yazıları yazan kişilerin karakter seviyesini farkedemeden etkileniyor, çünkü kafası karışık, ve deprosyanda. Bu kadar önemli bir konu açılmış buraya neden açılmış niye açılmış sizi ilgilendirmiyor olabilir. Ilgilendirmiyorsa neden beddua ader yorumlar yazıyorsunuz, hatta neden yorum yazıyorsunuz? Görev mi edindiniz girip ukalık yapmayı?

Bu siteye ilk defa girdim. eşim bana linki gönderdi diye girdim. Bunu da yazdım, ama bazılarınızın seviyesi o kadar sığ ki yazılanı bile anlamadan, teoriler kuruyorsunuz, eşim bu oyunu yapacak durumdamı şuan sizce?

Ben kocası olarak yazıyorum şu anda, buna inanmayacak kadar sığ ve paranoyak kişilerden, çok fazla şeye inanmasını bekledim farkındayım.

NOT:yorum yazan tüm arkadaşları kastetmiyorum, bazıları gayet MEDENİCE(uygarca yada mantıklıca gibi anlam yükledim) inanmadığını belirtmişler, küstahlara cevabım.

Siz hoşçakalın bari...

hıhım evet o yüzden dimi kaç senelik eşin senin gibi mükemmel zekalı birine inanmak yerine bizim gibi sıııığ zekalı insanlardan akıl alıyor.
ah pardoooon! eşin paranoyaktı diiiğğğmmiiii?
Madem eşini bu kadar çok seviyosun, götür eşini doktora tedavi olsun! ama ne gerek vaaar dansçı kızlara gitmek varkeeen diiiiğmiiii?

Back
X