- 21 Eylül 2014
- 7.981
- 11.878
- 218
- Konu Sahibi ayseozlemaylin
noliir burada...![]()
konu sahibinin kocası basına açıklama yapıp demeçler veriyor
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
noliir burada...![]()
bende aynı duygudayımvazgeçiyorum .. yazmak istediklerimi yazmıyorum banlanmamk için
Annaaam yorumda yapıyor mu buralara?![]()
Kari koca ne de gururlular ama. Cevap vermeyi birakti simdi de.senin kocadan ve karıdan özürdilemen gerekiyor
sabah bize öyle dedi bu er kişi kadın yanı adam yani kocası yani eşi of ya kimler se artık
anaa. odamı burada. aile faciası çıkar bundankonu sahibinin kocası basına açıklama yapıp demeçler veriyor
Eğer yapıyorsa kocanla yorumlaşmış hatta belki tartışmış bile olabilirsinbilmiyorum valla yapar mı yapar![]()
Ayy ne kadar mide bulandırıcıyani kızlar mide meselesi aslında bazı şeyler bazılarına normal geliyo demek ki sanırım ayşe armanın bi yazısıydı artık Türkiye'de de eş değiştirmeli partiler eşler arası grup seks yaygınlaşıyomuş mesela üstelik eşler bilgileri ve istekleri dahilinde yapıldığı için bunu aldatmada saymıyolarmış bi adamın röportajı vardı hatta kendisi karısına karşı her türkü istek ve arzusunu kaybettiği bi dönemde eşler arası grup seksi keşfetmiş ve karısını başka bi adamla sevisirken gördüğünde ona tekrar aşık olmuş böyle insanlar var yani
Simdi simdi mesajlari okuyorum. Ooo bir de Aids riskiyle karınla korunmasiz seks yapip bebek yapmissiniz. Aferin yavrum zerre dusunme cocugun Aidsli mi dogarmis diye? Kari koca ne iyi ebeveynlersiniz siz boyle?Neyse ben kime yazıyorumki, bazılarınız cidden ruh hastasısınız. Eşim sabah bana yorumların oldugu linki gönderdi. Paranoya yapmak için samanlıkta iğne arıyorsunuz.
Benim şuanda bambaska bir ülkede olmamamı takıldınız. Sorun bu mu şimdi?
Koca müsvettesimi?
Düştüğüm duruma inanamıyorum, medenice yazılar gelmeyeceğinide biliyordum aslında.
Bazılarınız cidden ruh hastasısınız....
Yazdığım konularda itiraf ettiğim şey aldatma ise eğer, benim söylecek başka bir şeyim yok.
konu sahibinin kocası basına açıklama yapıp demeçler veriyor
Kari koca ne de gururlular ama. Cevap vermeyi birakti simdi de.
Eşimin uzun zamandır kafası çok karışıktı ve dün yine tartıştık, bu başlığı açmış ve sabah linkini bana gönderdi. Siteye yazma sebebim eşimin bu konu başlığını açıp gelen yorumlarla evliliğimizi bitirme kararı almasıydı. Size yazıyorum çünkü sizin yorumlarınızdan etkilendi. Olan biteni duydgunuzda belki insaflı biri çıkıp, bunlar dogruysa aldatmış sayılmaz gibi bir destek almaktı sizlerden.
Ama farkediyorumki buraya yorum yazan bazı kişiler inanmıyorum diyor (saygı duyuyorum) ama bazıları daha yazılanın ne olduğunu anlamadan saygsızca şeyler yazıyor. Medeniliğin tanımı kucak dansı vs. ile bağdaştırmadım. Insan gbi karşı tarafı anlayıp yorum yapma kabiliyeti ile bağdaştırdım ama gördümki, sizden yardım isteyen eşimede banada saygısızlık yapmakta hiç çekinmeyen sivri arkadaşlar var.
Nefret kin ve öfke var içinizde ve eşim o yazıları yazan kişilerin karakter seviyesini farkedemeden etkileniyor, çünkü kafası karışık, ve deprosyanda. Bu kadar önemli bir konu açılmış buraya neden açılmış niye açılmış sizi ilgilendirmiyor olabilir. Ilgilendirmiyorsa neden beddua ader yorumlar yazıyorsunuz, hatta neden yorum yazıyorsunuz? Görev mi edindiniz girip ukalık yapmayı?
Bu siteye ilk defa girdim. eşim bana linki gönderdi diye girdim. Bunu da yazdım, ama bazılarınızın seviyesi o kadar sığ ki yazılanı bile anlamadan, teoriler kuruyorsunuz, eşim bu oyunu yapacak durumdamı şuan sizce?
Ben kocası olarak yazıyorum şu anda, buna inanmayacak kadar sığ ve paranoyak kişilerden, çok fazla şeye inanmasını bekledim farkındayım.
NOT:yorum yazan tüm arkadaşları kastetmiyorum, bazıları gayet MEDENİCE(uygarca yada mantıklıca gibi anlam yükledim) inanmadığını belirtmişler, küstahlara cevabım.
Siz hoşçakalın bari...
barışın bence. bu anlattıklarınız doğruysa ,bebekte var. umarım toparlarsınız.Merhabalar,
Konusu geçen ve bütün bu suçlamaların ve hakaretlerin adresi olan kişiyim.
Eşimin anlattığı şeyler kısmen doğru fakat eksik, eksik olanları bendenn duymanızı istiyorum çünkü eşim bu gün boşanma kararı aldı. Yorumlarınızın bunda etkisi var diyerek sizi suçlamak istemiyorum çünkü uzun zamandır süregelen bir tartışmamızdı bu, suç tabiki benim sorumsuzluklarım.
İşin özetini başından özetleyeyim; ben eşimi aldatmadım ve onu çok seviyorum.
1-İlk bahsettiği olay doğrubir siteye üye oldum evet, eğitimde beraber olduğumuz arkadaşlarla bu güzelmiş bu değilmiş geyiği yapmak içindi. Bu konunun hoş olmadığını biliyorum sizin açınızdan fakat benim kişisel bilgisayarımda arkadaşlarımla olan bir kaç saatlik bir geyik konusuydu. Siteye sadece mail verip bütün zorunlu kısımlara "asadasd" gibi rasgele tuslara basıp kayıt oldugum ve daha sonra hiç girmediğim bir site.
2-Ben bilgisayarımda aids diye bir araştırmaya girmedim, vücudumda bulunan geçmeyen lekeler vardı eşimde gayet iyi bilir. Eşim gelmeden tuttugum evin her tarafını bütün duvarlarını 3 gün klorakla sildim onu temiz bir evde karşılamaktı tek derdim. Alnımda bir şiş oluştu ve kendiside görmüştü zeytin büyüklüğünde kocaman bir şiş vardı. Bu temizlik sırasında temizleyiciler ile temas sonucunda oluştu muhtemelen. Temizliği bitirip eşyalarımı yerleştirip internette şunu araştırdım:
vücutta oluşan ve uzun süreli kalan lekeler ve şişliklerın sebepleri, aids bu belirtilerden sadece birisiydi, araştıdğım şey aids değildi. Neden birden panik olduğumu merak edebilirsiniz, şeker şüphesi konulmuştu bana ve bütün belirtilerini zaten taşıyordum, eşimde konuyu gayet iyi biliyor. Bir çok sebebi açıp okudum, aids için ayrıca şüphem yada özel bir ilgim olmadı.
Eşim bu iki siteyi görünce çıldırdı, neden aidsten şüphelendiğimi ağzımı bile açtırmadan bağıra çağıra sorup dururken, son zamanlarda bir çok kez kan vermek için iğne yediğimi, ayakkabı alırken bir çok kez corapsız farklı ayakkabılar giydiğimi, bunun gibi şeyler yaşarken alnımdaki kocaman şişliği gözü bile görmüyordu yada ayağımdaki lekeyi (ki hala geçmiş değildir). Cinnet anından agzımdan çıkan şeyler bunlar. Ama kendisi olayın aynen boyle oldugunuda gayet iyi biliyor. İşin bir yıl önceki vaka sadece budur. Ne eşimi aldattım nede aids için bir araştırmaya girdim. Araştırdığım şey vücuttaki lekelerimdi.
3-Striptiz klube gittiğim doğrudur. Bunu eşime söyleyemezdim çünkü bizdeki karşılığı gazino kültürüne benzer bir şey olmasına ragmen ve orada insanlar eşleri ile birlite bile gitmesine rağmen Türkiyede insanların gözünde orası hala afedersiniz genel evdir, zaten yorumlarda bir arkadaşta aynen böyle yazmış. Hayır arkadaşlar orası genel eve değil. Zira konusu geçen ülkede hapis cezası olan bir konu bahsettiğiniz şey. Bekar bir arkadaşımın aşırı ısrarı ile gittiğimiz bir yer. Ben zaten alkollüydüm giderken, arabayı o sürecekti. Iceride dans eden üstsüz hatunlar ve eşleri ile bile gelen türlü insanlar var. Benim eşimde daha önce gitmiş o bara. Kucağa oturmaları sizin kontrolünüzde olan bir şey değil, Türkiye'de yanında dansoz geldiğinde para takma adeti ile aynı değerde bir kültür bu.
Okuduğum üzere bazı arkadaşlar daha önce gittiklerini yazmışlar o barlara, o halde kapıda polislerin beklediğini ve alkollü kişileri arabaya bindirmediklerini gayet iyi bilirler. Benim arkadaşımıda polis tehdit etti arabana binersen seni içeri atarım diye, giden arkadaşlar polislerin oralarda nasıl çalıştığını bilirler sanırım. Benim telefonumdan bulunduğumuz yerde otel aradık ve fiyatlarına baktık çünkü taxileri 100 dolar gibi ücretler istediği bir yerdeydik. CEP TELEFONUMDAN OTEL ARADIM. çünkü mecburduk o an o alternatifi düşünmeye. ev bilgisayarından görünüyor çünkü benim bütüm aramalarım senkronizedir, cep telinden dolaştığım siteler lap toptan yada tablet bilgisayarımdan görünür.
Yanlış yada kötü şeyler yapmadığım ve yapmayacağım için bu tip şeyleri gizleme reflexim yoktur, teknolojiyi bir çok insandan daha iyi kullanan bir kişi olduğum için saklamayıda gayet iyi bilirim. Bu düşüncesizlik değil kötü bir şey yapmadığım için önemsemediğimdendir.
4-Sex in ----- diye bir arama yapmadım. Bahsettiğim barın bulunduğu semtin yakınından geçiyordum ve eşim neden oradan geçtiğimi gayet iyi biliyor, bir iş dönüşüydü. CEP TELEFONUMDAN sexy dance in ----- gibi bir ismi olduğunu hatırladığım için hem yazıp hem araba sürerken otomatik tamamlama ile sex in ----- diye bir arama oldu. Arkadaşlar beni geri zekalı sanabilirsiniz belki ama fuhuşun yasak olduğu bir ülkede googla böyle bir şey yazarak o amaca ulaşılamayacağını kestiremeyecek biri değilim. Araç sürerken cep telefonuma yapılan bir otomatik tamamlama sadece o.
Amacım ise o bara tekrar gitmekti, arkadaşım götürdüğü için adını yada yerini hatırlamıyordum. O bara gitmek kulaga kötü gelebilir. ve şimden özür diledim yanlış olduğunu söyledim, ama insanlar eşleri, kız arkadaşları ile gidiyorlar. Benim eşimde daha önce gitmiş. Bildiğiniz red light değil orası. Bayanların içeride dans ettiği bir rock bar diye düşünün. Türkiye dansozlere para takılan yere genel ev deniliyorsa eğer, gerisini bilemiyorum. Eşimide oraya götürme söz vermiştim ama hamileydi ve içeride sigara içme serbestti çok dumanlı ve gürültülüydü. Eğer eşim beni boşamazsa oraya bir gün götürücem.
Eşim bu iki olayı kafasından hala çıkaramadı, çok paranoyak birisidir, kendiside bilir bunu. Buraya yazması sizlerden bu yorumlaru alması artık işi geri dönülmez bir hale soktu. Eşimden yaşattığım bu durum için defalarca özrü diledim ama artık aynı konuyu konuşmaktan artık gerilir oldum. Çünkü aynı şeyleri kacıncı kez anlattığımı unuttum artık.
Eşimden tekrar özür diliyorum onu bu kadar üzecek bu durumlara soktuğum için. Ama ben onu ne aldattım ne aldatıcam. Eşimi ve çocugumu çok seviyorum. Muhtemelen bu sabah itibari ile kafasında bu ilişkiyi bitirdi. Şuanda bambaşka bir ülkedeyim elim kolum baglı ders çalışmaya çalışyorum. Bu olayların hiç birisi olmadanda da eşim her fırsatta pipini keserim sakın kızlara bakma diye biriydi. Bu olaylar paranoya hastalığına alevine benzin döktü. Artık geriye dönülmez bir yola girdik sanırım. İçim acıyor.....
Bazılarınızda erkeklere karşı büyük bir nefret gördüm, biliyorumki o kişiler canın cehenneme geri zekalı gibi cevaplar yazacaklar.
Sizden tek istediğim yazdıklarımı okuyup yorumlarınızı ona göre revize etmeniz. Çünkü benim yazdıklarımın doğru oldugunu oda biliyor. Hem bana hem size anlatırken kilit noktaları törpüleyip anlatıyor. Çünkü paranoyasına destetçi arıyor.
Ayrılıp boşanmak dünyanın sonu değil tabiki, ama yeni doğan bir bebeğimiz var ve o bunların hiç birini haketmiyor, ne eşim nede ben bunları haketmedik.
anaa. odamı burada. aile faciası çıkar bundan![]()
Yok biliyorum, farkindayim.bütün sayfaları okudun mu bilmiyorum sabah biz ne diller döktük bayan olana
bir öyle bir böyle konuştu bıraktık kendi haline meğer kocada konuya dahil olmuş
artık kocamı ne ne degil belli degil