- 2 Kasım 2023
- 30
- 6
- Konu Sahibi berinozdmr
Hakikaten öyle..Kızlarının yediği haltın sinirini size mal etmişler hepsi bu..yapan kurtulur diyen kurtulmaz sözü cuk oturmuş konuya ..
Eşinizle konuşun ailesiyle irtibati kesin..ne halleri varsa görsünler..eşinizle evlisiniz ailesiyle değil
Bir gün yorumları okuma fırsatım olmadı, yine ortalık karışmış. Bu cevapla herkese cevap vermeye çalışacağım.
Ben eşimi ailesinden koparamam koparmayada çalışmıyorum, sadece bu konuda annesinin lafıyla hareket etmesi beni üzdü. Keşke aylarca bu kadar belli olan bir şeyi saklamak, yalan söylemek yerine benle de paylaşsaydı. kayınvalidemgile gittiğimizde hep yeni bir yalan uydurmak zorunda kalıyordu, yok işe gitti, arkadaşının yanına gitti vs.
Ben görümcemin lafının derdinde değilim, bu eşimle benim aramdaki ilişki hakkında.
Şuan görümcemin ne yaptığını nerde, kiminle yaşadığını bilmiyoruz. Sadece arada kayınvalidemle görüşüyor, görüştüklerinde dışarda görüşüyorlar zaten. Kızın kaldığı evde değil.
Kaçmış diyorum çünkü tam olarak öyle oldu, bir gün pılını pırtını toplayıp habersiz çıktı gitti.
Yani bu kadar detaylara takılmanıza şaşırıyorum açıkçası
Annemle konuşmamın yanlış olduğunu hala düşünmüyorum maalesef. Annem benim tek dert ortağım, çoğu derdimi paylaşırım konuşma ihtiyacı duyduğumda ona giderim. Gidip ona buna yayıp laf etmedim ki.