• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Esim ailesini benden soğuttu ve bosaniyoruz

Esim hic aramadi sormadi ancak beni ailesine kotuleyip durdu, bua rada ben ailesiyle yuze yuz tartismis bir insan degilim, laf tasimaktan bu durumlari yaratti ve herkesi birbirine dusman etti, ailede onun her dedigine inanip sormadilar bile. Esim cok abartarak laf tasidigini duydum. Cok garip bir karakter kendisi milleti birbirine dusurmekle eline ne gecirdi anlamiyorum, sadece kendi yuvasini daha cabuk yikti. Tazminat istemedim, benim maasim ondan yuksek oldugu icin baglanmaz sanmiyorum, zaten bir kurusunu bana yedirmez. Ailesi benden para cikarmaya caliyor evimiz sattirip para pesine dusmusler. Nerde o mert erkekler!!! Bu devirde kalmamis. Basima gelenler yetmemis gibi ona yuklu para odeyip onun evdeki payini odemek zorundayim. Maddi manevi cokuntuye ugratti beni.

Canım benimde aynen öyle acayip laf taşırdı.Hemde yalan yanlış.Yatak odamın bile özeli yoktu.Eee adamın geçinmeye iyeti yok oraya burayada kötülüyor işte.Bak bizim evdede öyleydi en ufak olay aileye giderdi ve en sonundada aileside beni istemedi.Düşün annesinin yanında defalarca beni dövdü kadında tık yok.Çünkü memnun.Düşün beni haziran ayında dövüp gece 1 de ailemin yanına gönderiyor eşimin kaldığı yer küçük bir beldeydi araba yoktu o saatte beni zorla gönderdi.Arkamdanda oda burda demişki zaptedemedim kendi gitti.Yuhhh dedim ya...Ben kötüyüm canım yani herkesin gözünde.Benimde eşim nasıl karaladıysa millete ne kendisi nede ailesi 6 ay olucak 1 kere bile aramadılar.Bende eşyalarımı getirttim ve tazinat talep ederek boşanma davası açtım.Adam okadar rahatki canım face adresine ilişkisi yok yazmış kızlara abone olmuş...aman canım ya boşver karaktere baksana.

Cok tesekkur ederim paylastiklariniz icin ve desteginiz icin. Annenizin hikayesi icimi parcaladi. Hayatin en aci gercegini yasamissiniz, belki siz o yuzden es seciminizde ve hayatinizda daha emin adim aticaksiniz.

Ben evliyim. birdeoğlum var 20 aylık. Birşey söylüyeyim benimde eşim ailesine herşeyi taşıyor. onların dediği ile hareket ediyor. Tek farkı babamdan okumuş olması birde dayağı yok şimdilik. O yüzden evlilik işi pek belli olmuyor. Kısmet! Eskiler annenin bahtı kızına derlermiş acaba doğrumudur diyorum:)

Kendinize ve oğlunuza bir şans verin mutlu olmak için güçlü olun. Ben hep hayatın bir bumerang gibi olduğuna inananırım yaptığımız iyilikte kötülükte mutlaka bize geri dönüyor. Ama işki farkına varabilsek. Size bunları yaşatanlar sizin gözyaşlarına boğulmanıza sebep olanlar sanmayın cezasız kalacak. Buna İnanın ve kendi hayatınıza adapte olun. Mutlu günlerin sizi çarçabuk bulması dileğiyle...

Ben evliyim. birdeoğlum var 20 aylık. Birşey söylüyeyim benimde eşim ailesine herşeyi taşıyor. onların dediği ile hareket ediyor. Tek farkı babamdan okumuş olması birde dayağı yok şimdilik. O yüzden evlilik işi pek belli olmuyor. Kısmet! Eskiler annenin bahtı kızına derlermiş acaba doğrumudur diyorum:)

Kendinize ve oğlunuza bir şans verin mutlu olmak için güçlü olun. Ben hep hayatın bir bumerang gibi olduğuna inananırım yaptığımız iyilikte kötülükte mutlaka bize geri dönüyor. Ama işki farkına varabilsek. Size bunları yaşatanlar sizin gözyaşlarına boğulmanıza sebep olanlar sanmayın cezasız kalacak. Buna İnanın ve kendi hayatınıza adapte olun. Mutlu günlerin sizi çarçabuk bulması dileğiyle...

Annemin bahti aynen benimki gibi sadece annem caresizlikten bir sey yapamamis ve bende yillarca annemin yasadiklarina taniklik yapip annem bir gun intihar edermi dusuncesiyle buyudugum icin sizin yasadiklariniz cok iyi anliyorum, belki o yuzden siddete karsi bu kadar tepkiliyim. Hayatin neler getirip goturdugunu bilemeyiz, mutluluk belki saglikli bir yasam surdurmek ama maalesef kotu bir evlilik her insanin hayatinda iz birakir. Hesaplasma bitene kadar. Benim esimde egitimli bir insandi ve kadinlara karsi galiba cok buyuk bir kin besleyen tiplerden. Bunun piskolojik bir boyutu var. Siddetin nedenleri var, bu aslinda toplumsal bir hastalik. Anne olarak en azindan erkek evlatlarimizi siddete karsi uyarip buyutelim. Insanliga en buyuk katki bu olacaktir. Hersey icin tesekkurler.

Okudum ve çok üzüldüm.Kaynana görümce vs her neyse.Bu erkeklerin ailelerine bağımlı!(bağlı değil) yaşamalarına sinir oluyorum. Benim kızım şuan 13 aylık.Kızım 6 aylıkken eşim bu aile problemleri yüzünden bizi ailemin evine getirdi ve gitti.Ortada sebep yok.Saçmalık kaynananın yalanları ve eşim de sıkılmış benden.Öyle bir doldurdular ki sıkılmış!Her şey dört dörtlükken doğumdan sonra değişen bir adam ve ailesiyle karşı karşıya kaldım.Umarın hakkınızda hayırlısı olur.Umarım hakkımızda hayırlısı olur.7 aydır ayrıyız hala mahkeme açılmadı.Bu gidişle de barşmamız zor görünüyor.Beyimiz sıkılmış çünkü.Şimdi gitsin annesiyle babasıyla kardeşiyle mutlu mesut yaşasınlar! aile yüzünden yıkılan evlilikler,koca diye seçtiğimiz adamların saçma sapan şeylerle sıkılarak yıktığı evlilikler,sorumluluğu taşıyamadığı için biten evlilikler bunlar hepsi canımı acıtıyor!!!! Umarım kimse cezasız kalmaz.Umarım ki inşalllahhh ben d eonları acı çekerken görürüm!!!

Okudum ve çok üzüldüm.Kaynana görümce vs her neyse.Bu erkeklerin ailelerine bağımlı!(bağlı değil) yaşamalarına sinir oluyorum. Benim kızım şuan 13 aylık.Kızım 6 aylıkken eşim bu aile problemleri yüzünden bizi ailemin evine getirdi ve gitti.Ortada sebep yok.Saçmalık kaynananın yalanları ve eşim de sıkılmış benden.Öyle bir doldurdular ki sıkılmış!Her şey dört dörtlükken doğumdan sonra değişen bir adam ve ailesiyle karşı karşıya kaldım.Umarın hakkınızda hayırlısı olur.Umarım hakkımızda hayırlısı olur.7 aydır ayrıyız hala mahkeme açılmadı.Bu gidişle de barşmamız zor görünüyor.Beyimiz sıkılmış çünkü.Şimdi gitsin annesiyle babasıyla kardeşiyle mutlu mesut yaşasınlar! aile yüzünden yıkılan evlilikler,koca diye seçtiğimiz adamların saçma sapan şeylerle sıkılarak yıktığı evlilikler,sorumluluğu taşıyamadığı için biten evlilikler bunlar hepsi canımı acıtıyor!!!! Umarım kimse cezasız kalmaz.Umarım ki inşalllahhh ben d eonları acı çekerken görürüm!!!

Demekki bu konuda yalniz degiliz. Cok yazik oluyor Boyle evliliklere. Ama is eslerimizde bitiyor, Onlar sahip ciksalardi bu durumlara gelmezdik. senin de cocugun cok kucuk, ne oluyor bu erkeklere cocuk olduktan sonra sorumluluktan kacip yuvalarini dagitmak icin ellerinden geleni yapiyorlar. Allah yardimcimiz olsun!

Canım benimde aynen öyle acayip laf taşırdı.Hemde yalan yanlış.Yatak odamın bile özeli yoktu.Eee adamın geçinmeye iyeti yok oraya burayada kötülüyor işte.Bak bizim evdede öyleydi en ufak olay aileye giderdi ve en sonundada aileside beni istemedi.Düşün annesinin yanında defalarca beni dövdü kadında tık yok.Çünkü memnun.Düşün beni haziran ayında dövüp gece 1 de ailemin yanına gönderiyor eşimin kaldığı yer küçük bir beldeydi araba yoktu o saatte beni zorla gönderdi.Arkamdanda oda burda demişki zaptedemedim kendi gitti.Yuhhh dedim ya...Ben kötüyüm canım yani herkesin gözünde.Benimde eşim nasıl karaladıysa millete ne kendisi nede ailesi 6 ay olucak 1 kere bile aramadılar.Bende eşyalarımı getirttim ve tazinat talep ederek boşanma davası açtım.Adam okadar rahatki canım face adresine ilişkisi yok yazmış kızlara abone olmuş...aman canım ya boşver karaktere baksana.

Bir gece vakti ailesine gonderen erkekten zaten fayda gelmez en azindan gercek yuzunu bastan belli etmis ve yol yakinken donmussun, o seni hak etmemis. Haklarini tabii ara ve soke soke al.

malesef erkekler evlılıgın sorumlulugunu kaldıramıyolar ev gecındırmenın kolay oldugunu sanıp atlıyolar ama zoru gorunce tabanları yaglıyolar...

böyle erkeklerden cok var,amaclari ailelerine yaranmak ;bakin ben sizi unutmadim o benim icin el kizi ....zaten aile bunlari kendilerine bagimli yapmistir ki eroinin bile tedavisi %5 tir,bunlarda yüzde 0...
cünki onlar kenilerini hala annelerinin karinlarinda saniyorlar.
anneye de iyi bir hizmetci lazimdir,cünki her anne evladini sever lafi yalandir.insan evladini mutsuz görürse üzülmezmi?buna zemin hazirlayan anne evladini seviyormudur?oysa ANNE demek fedakarlik demek degilmidir?
sen el kizisin unuttunmu?seni onun annesi dogurmadigi icin degersizsin.anne bulunmaz kadin her yerde vardir onlar icin.oysa kendi babalarida böyle düsünseydi aileleriyle büyüyebilirlermiydi?
aman erkektir o cocugu olsa bile kadinin basina kalir o yine evlenir cocuk yapabilir...

aslinda zavallilar bunlar....hic de mutlu olamazlar cünki yasamaktaki amac sadece anne ve kardes üzerine kurulduysa kendilerini arada bilir bilmez harcarlar...

ADAM dedigin hem esini hem ailesini birbirine sevdirir saydirir idare eder...

herkes sorumluklarini ve yerini bilmezse mutsuz olur ve eder.insan evlenince ailesi esidir tabiki annesinide unutmaz sayar sever,unutmayalimki bizlerde kayinvalide olacagiz...

ADAM olmak mutlu da yapar insani sayginda...

öyle SÜMSÜK bir erkek ne evladini ne esini ne kendisini mutlu edebilir.ve asla huyu degismez hep ayni kalir...

öyle yada böyle yuvalar yikiliyor sacma sapan sebeplerden, kisilerden...ah cahiler nasil hesap vereceksiniz yaradana siz düsünün...

evet böyle ucuz bir evlilik daha biliyorum.. benim evliliğim ! benim eşimde ailesi ile eşi arasında ki o ince çizgiyi kuramadı ve hiç bir özelimiz kalmadı herşeyimizi onlara anlattı. dolduruşa gelip bana şiddet kullandı. ve bunların hepsini babam öldüğü hafta yaptı. ve ben daha babamın acısını yaşayamadım. ve buna benzer daha bir sürü şey. bu yazdıklarınızı okuyunca bir tek ben değilmişim bunları yaşayan diyerek teselli buluyorum ama evlilikler neden bu kadar ucuzladı bunu da hiç bir zaman hazmedemiyorum. bizde boşanıyoruz. çekecek çilemiz varmış diyorum,ALLAH'a havale ettim bende.. inşallah ileride daha güzel hayatlarla karşılaşırız..

Sana da gecmis olsun, evet cekecek cilemiz varmis. her olay buyutulup isitilip getirilirse ve iki kisi aralarinda cozmeyip hep disariya yansirsa maalesef boyle sonuclar cikiyor. En iyisi hic bir zaman ip ucu vermemek lazim ama bu bir aile ya iyide konusulacak kotude....

böyle erkeklerden cok var,amaclari ailelerine yaranmak ;bakin ben sizi unutmadim o benim icin el kizi ....zaten aile bunlari kendilerine bagimli yapmistir ki eroinin bile tedavisi %5 tir,bunlarda yüzde 0...
cünki onlar kenilerini hala annelerinin karinlarinda saniyorlar.
anneye de iyi bir hizmetci lazimdir,cünki her anne evladini sever lafi yalandir.insan evladini mutsuz görürse üzülmezmi?buna zemin hazirlayan anne evladini seviyormudur?oysa ANNE demek fedakarlik demek degilmidir?
sen el kizisin unuttunmu?seni onun annesi dogurmadigi icin degersizsin.anne bulunmaz kadin her yerde vardir onlar icin.oysa kendi babalarida böyle düsünseydi aileleriyle büyüyebilirlermiydi?
aman erkektir o cocugu olsa bile kadinin basina kalir o yine evlenir cocuk yapabilir...

aslinda zavallilar bunlar....hic de mutlu olamazlar cünki yasamaktaki amac sadece anne ve kardes üzerine kurulduysa kendilerini arada bilir bilmez harcarlar...

ADAM dedigin hem esini hem ailesini birbirine sevdirir saydirir idare eder...

herkes sorumluklarini ve yerini bilmezse mutsuz olur ve eder.insan evlenince ailesi esidir tabiki annesinide unutmaz sayar sever,unutmayalimki bizlerde kayinvalide olacagiz...

ADAM olmak mutlu da yapar insani sayginda...

öyle SÜMSÜK bir erkek ne evladini ne esini ne kendisini mutlu edebilir.ve asla huyu degismez hep ayni kalir...

öyle yada böyle yuvalar yikiliyor sacma sapan sebeplerden, kisilerden...ah cahiler nasil hesap vereceksiniz yaradana siz düsünün...

size katılıyorum. ama aslında onları böyle yapan biz kadınlarız misal benim eşim önceleri bekarken ailesini arayan biri değilmiş evlenince ne hikmetse hergün arar oldu. aramadığı gün sesi geliyor telefonda "neden aramadın karın mı aratmıyor" üstelik yeni evliyiö problem yok. bu sözleri duyunca şunu anladım bu sefer erkekler onlara kendilerini ıspatlamayh çalışıyor çünkü aksini yapsa ailesi tarafından" hanımköylü, kılıbık,pısırık" gibi kodlanıp anılmaktan korkuyor ve onları mutlu edip onlara kendini ıspatlamak adına evinin huzurnu kaçıroyor oysaki bir düşünse ömrü geçireceği yerdeki insanı kaybediyor. Evliliklerin %80i evet idda ediyorum mutsuz çünkü kadın yıllarca çekip atmış elalem ne der yada geçim sıkıntısı yaşamaktan doalyı yada eşinden korktuğu gerekçesi ile evliliğini devam ettirmek zorunda kalıyor. Nekadar acı! Benim anlamadığım şuki bu kayınvalideler görümceler kadın ve onlarda gençliğinde evliliğinde bunun gibi sorunlar yaşamışken bunun acısını yaşamışken neden gelinine aynı acıyı yaşatır. Acaba unutuyormu yoksa ben çektim oda çeksin mi diyor. Acaba bizlerde kayınvalide olunca böylemi yapacağız. Benim yapmayacağım diyorum şimdiki aklımla. Çünkü başka birnin benim yüzümden mutsuz olmasını istemem.

Canımcığım nasılsın? Siz eşinizle nekadar süredir ayrısınız? Boşanma kararı ortak verilmiş bir kararmıydı? Yazdıklarınızı okyunca anladım ki ailesi zaten bitirmiş olayı ...

size katılıyorum. ama aslında onları böyle yapan biz kadınlarız misal benim eşim önceleri bekarken ailesini arayan biri değilmiş evlenince ne hikmetse hergün arar oldu. aramadığı gün sesi geliyor telefonda "neden aramadın karın mı aratmıyor" üstelik yeni evliyiö problem yok. bu sözleri duyunca şunu anladım bu sefer erkekler onlara kendilerini ıspatlamayh çalışıyor çünkü aksini yapsa ailesi tarafından" hanımköylü, kılıbık,pısırık" gibi kodlanıp anılmaktan korkuyor ve onları mutlu edip onlara kendini ıspatlamak adına evinin huzurnu kaçıroyor oysaki bir düşünse ömrü geçireceği yerdeki insanı kaybediyor. Evliliklerin %80i evet idda ediyorum mutsuz çünkü kadın yıllarca çekip atmış elalem ne der yada geçim sıkıntısı yaşamaktan doalyı yada eşinden korktuğu gerekçesi ile evliliğini devam ettirmek zorunda kalıyor. Nekadar acı! Benim anlamadığım şuki bu kayınvalideler görümceler kadın ve onlarda gençliğinde evliliğinde bunun gibi sorunlar yaşamışken bunun acısını yaşamışken neden gelinine aynı acıyı yaşatır. Acaba unutuyormu yoksa ben çektim oda çeksin mi diyor. Acaba bizlerde kayınvalide olunca böylemi yapacağız. Benim yapmayacağım diyorum şimdiki aklımla. Çünkü başka birnin benim yüzümden mutsuz olmasını istemem.

Evet kesinlikte yazdiginiz gibi oluyor. benim esimde annesini aramazken evlilik oncesi birden ana kuzusu olup kesilmisti. Bu da tabii annelerin diger evlilikeri kotulemesinden kaynaklaniyordu. Aaa bak sunun oglu evlendikten sonra karisinin sozunden cikmaz olmus aa bunun oglu boyle olmus. Tamamen duygu somurusu, sanki onlarin eslerinden daha cok ihtiyaclari var ogullarina. Esimin kafasini cok yikiyordu, kendini zavalli durumuna dusurmegi cok iyi biliyordu. Esimde mahkeme edemiyordu annesinin anlattiklarini. Ciddi ciddi herseye inanip karsi gelmemi istemiyordu. Annelerde bunu bilincsiz yaptiklarini dusunuyorum, zaten bilincli olsalar yuva yikmak istemezler, sanmiyorum. Genelde bencil ve guclu karakter sahibi, evde sozu gecen kaynanalar boyle yapiyor. Pasif ve iyi niyetli kaynanalarin bu kadar erkek evlatlarini etkileme gucu yoktur.

Canımcığım nasılsın? Siz eşinizle nekadar süredir ayrısınız? Boşanma kararı ortak verilmiş bir kararmıydı? Yazdıklarınızı okyunca anladım ki ailesi zaten bitirmiş olayı ...

4 ay oldu, ortak bir karar degil. Siddet olayi uzerine aileme gidip olaylari anlattim, kafam karma karisikti ne yapacagimi bilemiyordum. Olaylari anlatinca ailem donmemi istemedi, bende destek bulunca donmedim, ve bosanma davasi actim. Anlasmali degil yani.

4 ay oldu, ortak bir karar degil. Siddet olayi uzerine aileme gidip olaylari anlattim, kafam karma karisikti ne yapacagimi bilemiyordum. Olaylari anlatinca ailem donmemi istemedi, bende destek bulunca donmedim, ve bosanma davasi actim. Anlasmali degil yani.

Ahhh canım yaaa.Olmuyunca olmuyor işte.Bende aynı sen gibiyim tatlım.6 aydır ailemin yanındayım.Geldikten 4 ay sonra boşanma davası açtım.Adamın niyeti anlaşmalı boşanmaydı bende kabul etmedim.Gittim kendim açtım davayı.Şimdi onların cevabını bekliyoruz bakalım.Benimde canım bak 6 aydır ailemin yanındayım ne eşim nede ailesi 1 kere aramadılar bile.Neden ? çünkü eşim beni istenmeyen gelin durumuna düşürdü.Herşeyi yetiştirdi.Onlarda bana tavır takındı.Düşün alesine okadar kötülediki beni kaynım bile eşim şehir dışındayken dövdü.Annesi desen ayrı vaka.Bana omuyorsa herkes kendi yoluna dedi.Yani canım bizim bu hale gelmemize sebep eşlerimiz.

Peki canım eşin hiçmi aramadı yada ailesi? Yapıcı olmak adına.Peki senin davayı açtığını öğrenince eşin hiç aramadımı? Hemen boşanmayı kabulmu etti?

Peki canım eşin hiçmi aramadı yada ailesi? Yapıcı olmak adına.Peki senin davayı açtığını öğrenince eşin hiç aramadımı? Hemen boşanmayı kabulmu etti?

Hayir aramadi cunku geri donus yoktu. bu ilk olay degildi, gecen yil ayni seyleri yasamistik, kendisi de bence biliyordu bunun bir gun bitecegini. Siddeti daha fazla kabul etmeyecegimi, ailem bunu duyarsa beni birakmayacagini. Galiba bilincli hareket etti. Sadece ben son noktayi koydum. Kendi bosanmayi kabul etti.

Hayir aramadi cunku geri donus yoktu. bu ilk olay degildi, gecen yil ayni seyleri yasamistik, kendisi de bence biliyordu bunun bir gun bitecegini. Siddeti daha fazla kabul etmeyecegimi, ailem bunu duyarsa beni birakmayacagini. Galiba bilincli hareket etti. Sadece ben son noktayi koydum. Kendi bosanmayi kabul etti.

Ahhh canım ya yaşadıklarımız okadar aynı ki..Bende daha önce ailemin yanına gönderildim tekrar.22 gün kalmıştım annesi gelmişti almaya dönmüştüm.Benim eşimde diyordu bu evlilik yürümez diye.Bildiği halde kavgaya aşağılamaya hakarete devam etti.Belkide bizim dava açmamızı sağlamak için.Bakalım canım benim cvp kağıdında neler yazıcak.Boşanmayı kabul edicektir ama tazminat uzatıcak davayı.sen toparlayabildinmi kendini?

Ahhh canım ya yaşadıklarımız okadar aynı ki..Bende daha önce ailemin yanına gönderildim tekrar.22 gün kalmıştım annesi gelmişti almaya dönmüştüm.Benim eşimde diyordu bu evlilik yürümez diye.Bildiği halde kavgaya aşağılamaya hakarete devam etti.Belkide bizim dava açmamızı sağlamak için.Bakalım canım benim cvp kağıdında neler yazıcak.Boşanmayı kabul edicektir ama tazminat uzatıcak davayı.sen toparlayabildinmi kendini?

Senin icinde hayirlisi olsun, bir evliligi olmuyorsa olmuyor zorlamamak gerekiyor. Artik kurtarilacak bir sey olmadigina inandim durumu kabul ediyorum. Deneyebilecegim herseyi denedim cunku. Ama bir cocugum var. Ayakta durmak lazim. Iyiki cocugun yok.

Senin icinde hayirlisi olsun, bir evliligi olmuyorsa olmuyor zorlamamak gerekiyor. Artik kurtarilacak bir sey olmadigina inandim durumu kabul ediyorum. Deneyebilecegim herseyi denedim cunku. Ama bir cocugum var. Ayakta durmak lazim. Iyiki cocugun yok.

Evet canım çocuğum yok.Sende o minik için ayakta durmalısın.Ahhh canım ailesi yapıcı olsaydı emin ol eşinde yapıcı olurdu.Ya millet neler yaşıyor yinede yuvalarını dağıtmıyor..

başta annem olmak üzere etrafımdaki bayanlardan, okuduklarımdan, dinlediklerimden edindiğim ders şu;
1- bir erkek aldatıyorsa ve affediyorsanız yine aldatır nokta, bu kadar başka senaryo yok.
2- asla kayınvalideyle oturmayı kabul etmeyin heleki çalışıyosanız, bi adam ayrı ev açacak durumda değilse evlenmesin kardeşim eşime bayılıyorum seviyorum falan hikaye kaynana kayınpeder görümce derken bi bakmışsınız o bayıldığınız adam düşman olmuş.
3- evlenmeden önce sürekli tartıştığınız size hakaret eden, düşüncelerinizi önemsemeyen biri evlendikten sonra düzelir mantığıyla asla yola gelmez katranı kaynatmakla olmaz şeker......... demişler.
4- bi erkek bi yaşa gelince plesentadan kopacak, annem şöyle yapardı bu işlere yetişirdi ağzında gümüş kaşıkla doğmuştu falan diyen bi erkeğe verilecek cevap şudur: ananın eteğinde kalsaydın paşammm.
5- çocuğum olursa düzelirmi? asla ve kat'a çünkü ekstra sorumluluk
6- çocuğumu babasız büyütmiyim bahanesi: başınıza gelecek şu bi gün kızınız 26 yaşına gelecek ve evlilikten korkacak acaba bende annem gibi çile çekermiyim acaba benim eşimde bana böyle yaparmı hergün kavgamı edicem dicek, işte o kız benim 26 yaşındayım ve annemin cesaretsizliğine lanet ediyorum, nişanlıyım kayınvalide adayımın her lafı bana batıyo herşeyde bi artniyet arıyorum çünkü öyle gördüm ben
7- cinsellik sadece erkeği mutlu etmek için yapılan bişey değildir, sizde değerlisiniz arzularınız,istekleriniz ya da istemediğiniz şeyler var. Kadınlık yapamıyosun lafı erkeklerin klişesidir bu söylemle karşılasıyosanız sende bana erkeklik yapamıyosun bi gün bile zevk alamıyorum diyin bakın yüzler nasıl düşecek

belki çok fevri yazdım ama durum bu yanlış bulanlar çıkacaktır ama tecrübem bu bakalım beni nasıl bi hayat bekliyo...
merhaba yazını okudum çok ama çok güzel özetlemişsin konuyu başka söze ne hacet söylediklerin tam bir hayat dersi ibret alıp uygulayana ne mutlu istersen yazışabiliriz canım dertleşebiliriz senin gibi düşündüğünü net bir şekilde ifade eden bir dostum olsun isterim eğer sende istersen

Back