- Konu Sahibi yagmurkerem
Esim hic aramadi sormadi ancak beni ailesine kotuleyip durdu, bua rada ben ailesiyle yuze yuz tartismis bir insan degilim, laf tasimaktan bu durumlari yaratti ve herkesi birbirine dusman etti, ailede onun her dedigine inanip sormadilar bile. Esim cok abartarak laf tasidigini duydum. Cok garip bir karakter kendisi milleti birbirine dusurmekle eline ne gecirdi anlamiyorum, sadece kendi yuvasini daha cabuk yikti. Tazminat istemedim, benim maasim ondan yuksek oldugu icin baglanmaz sanmiyorum, zaten bir kurusunu bana yedirmez. Ailesi benden para cikarmaya caliyor evimiz sattirip para pesine dusmusler. Nerde o mert erkekler!!! Bu devirde kalmamis. Basima gelenler yetmemis gibi ona yuklu para odeyip onun evdeki payini odemek zorundayim. Maddi manevi cokuntuye ugratti beni.
Canım benimde aynen öyle acayip laf taşırdı.Hemde yalan yanlış.Yatak odamın bile özeli yoktu.Eee adamın geçinmeye iyeti yok oraya burayada kötülüyor işte.Bak bizim evdede öyleydi en ufak olay aileye giderdi ve en sonundada aileside beni istemedi.Düşün annesinin yanında defalarca beni dövdü kadında tık yok.Çünkü memnun.Düşün beni haziran ayında dövüp gece 1 de ailemin yanına gönderiyor eşimin kaldığı yer küçük bir beldeydi araba yoktu o saatte beni zorla gönderdi.Arkamdanda oda burda demişki zaptedemedim kendi gitti.Yuhhh dedim ya...Ben kötüyüm canım yani herkesin gözünde.Benimde eşim nasıl karaladıysa millete ne kendisi nede ailesi 6 ay olucak 1 kere bile aramadılar.Bende eşyalarımı getirttim ve tazinat talep ederek boşanma davası açtım.Adam okadar rahatki canım face adresine ilişkisi yok yazmış kızlara abone olmuş...aman canım ya boşver karaktere baksana.