Eşim ailesine para harcıyor ne yapmam lazım.

Kız erkeğinkini erkek de kızınkini alır ya yani bizde öyle idi
Bizde ikisini de esim almıştı canım kocam ya gümüş olacaktı zaten onun. O yüzden de aklıma bile gelmedim birlikte beğendik onun ki gümüş dedik. Hatırlamıyorum hiç o muhabbetin devamını. Saat aldım onu hatirliyorum.

Kesinlikle size katılıyorum. Yeri geldi biz de borçlandık. Kimseye yük olmak istemiyorum dedi hak verdim. Sonuçta iki olgun insanız. Evlenme kararını verdiysek sorumlulukları bizi ilgilendirirdi. O yüzden köşedeki birikimimizi kullandık. Kaldık elde var sıfır. Ha çalışayım dedim. Senin kazandığın eve benim kazandığım köşede birikim olsun dedim. Çalışmamı istemedi. Söz toparlanacam dedi. Çalışmam konusunda baskı yapmaz. Ama 'ciddiyim gerek yok' dedi. Borcumuz yok en azından artık.

Kız o yapacağım borçların acısı benden çıkar az harca der başımın etini yer

Kız o yapacağım borçların acısı benden çıkar az harca der başımın etini yer
Böyle düşünürsennnn.
Sen de de ki az ver anana bacıns.
Yok karışacaksan çalışayım ben de.
Tabi tatsızlık çıkar donrasında.
Al gülüm ver efendim agasın paşasın sesi çıkmıyor.
Tamam büyüttüm de.
Altınlarımı yap önce de.
Sonra kime verirsen ver de.

Verilen miktar ailenizi zora sokacak bir miktar mı peki? Evlenecek kardeşe yardım etmek çok garip gelmedi bana,hani böyle bir şeye ne zaman hayır denilir,ancak aile geçimine balta vuruyor ise reddedilir.

benim dikkatimi tek çeken şey adam sinirlenince duvarlara kapılara yumruk atması oldu. Bugün bunu yapan yarın öbür gün sana da vurabilir. Para konusundaki düşüncem ise kardeşi evleniyor yardım etmek istemiş sadece 5 bin vermiş zaten sen olsan sende kardeşine yardım ederdin sonuçta. Adam bütün maaşını vermemiş eğer her ay maaşını alıp direk ailesine verseydi sorun olurdu ama sadece bir kez yardımda bulunmuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…