Ay bu kadar kendinizi kahredip olayı kötü duruma dönüştürmeye ne gerek var ya. Adamı acil borca sokun. Hemen çok çok çok acil birşey çıkartın böyle durumlarda. Asla da diğeriyle ilgisini hissettirmeden. Baktınız hafif hafif para verecek gibi ay otobüslerde bi fena oluyorum uçakla gidelim diyeceksiniz. Çok bunaldım diye günlerce ağlayıp vicdan yaptırıp tatile goturteceksiniz. işler büyüyecek gibiyse de arabam çok kötü durumda, evin her yanı dökülüyor vs ile araba değişikliği, ev tadilatı, taşınma vs gibi işler cikartacaksiniz. Kocayı borçsuz birakmayacaksiniz... Siz yiyemiyorsaniz kimse yiyememeli

Sizin durumda tüm niyetinizi ortaya dökmüşsünuz. Artık ne deseniz oraya bilecek. O yüzden ses etmeyin. E abisin tabi yapacaksın artık anladım ben de deyin ilerdeki yemelerin önüne gecin.
Aslına bakarsanız ben evlatların ailelerine yardımcı olmalarından yanayım. Bizleri okutup iş edindiren ailelere de vicdani bir borcumuz olduğunu dusunuyorum. Ama sömürülme gibi bir durum asla taviz verilmemesi gereken bir durum. Benim eşim annesine altın ağır takı mevzularina düşmek üzereyken arabayı değiştirme işine giriştik takı işini kardeşler buluştu (olmazsa olmaz ya takısı

) benzer birşey daha öncede olmuştu başka masrafa girdik. Seneye de bir iş duyurdu kayınvalidem hemen şimdiden ev tadilatina dolduruyorum ... Biz de iki maaş diye bı rahatlar. Sanki ben kışın buz gibi vaktinde bir yanım donarken gidip calismiyorum, onlar gibi devrilip yatıyorum da eve çift maaş giriyor gibi... Sinir oluyorum biraz böyle işlere