- 11 Ağustos 2024
- 75
- -28
- 1
- 25
- Konu Sahibi Zeynep8807
-
Psikolojik tedavi görüyorum. Bulduğum tek çözüm bu. Bacım tutnacak dalım yok. 3 kız kardeşim var babam zavallı onlara yetmeye çalışıyor ben de gidersem yük olurum. Çalışmak isterim izin vermez. Ordaki hayatında burdan pek farkı yok. Ama kocamdan çok güzel bakarlar şiddetsiz. Temiz hayatYa 26 yaşındasın 76 yaşına kadar yaşayacak olsan 50 yıl daha öfke problemi olan bu adamın kahrını mı çekeceksin? Cidden canınızın kıymetini de bilmiyorsunuz hiç
Erkeğin yüzüğünü kadın alıyor
Görümcem söz için kalkıp yüzüklerin parasını eşimden istiyor.
Bİrincisi yüzüme değil. Sırtıma vurdu biraz yan taraftı. İkincisi annem bana gel diyor ki zaten. Geçen bağırdı bana. Gel daha dönme oraya dedi. Ailesiyle mutlu olur belki dedi. Ben de hayır dedim. O zaman beni dinlemiyorsan bana yansıtma dedi telefonu yüzüme kapattı. Saat gecenin 11 i sokakta oturdum. çaresizce ağladımannen girdi de ne oldu? seni o evden aldi mi? bosandin mi? donuna kadar aldin mi? abin babanlar da onu mu dövdü? polise gittin de hagb aldi tekrar doverse hapse mi girecek???
annen "dul" kızını eve getirmemis iki kulagini cekmIs damadinin birakmis. yarin cocuk olsa annenin sana "yuvani bozma" diyecegini bildiği icin o zaman rahat rahat dover sol yanağını da kirmizi yapar
Yok görümcem erkeğe 5 bine altın yüzük aldı. Parası bizden çıktıYüzüklerin demiş gerci 5 bine 2 yuzuk alinmaz herhalde ama bilmiyordum kadinin adama yuzuk aldigini
Eee anneniz daha ne yapsın.Kusura bakmayın ama bu hayatı bile isteye siz çekiyorsunuz.Bİrincisi yüzüme değil. Sırtıma vurdu biraz yan taraftı. İkincisi annem bana gel diyor ki zaten. Geçen bağırdı bana. Gel daha dönme oraya dedi. Ailesiyle mutlu olur belki dedi. Ben de hayır dedim. O zaman beni dinlemiyorsan bana yansıtma dedi telefonu yüzüme kapattı. Saat gecenin 11 i sokakta oturdum. çaresizce ağladım
Evet hatta konudan bağımsız benim kaynana aldığım yüzüğü gördü altın mı dedi gümüş dedim diye platin alsaydın senin parmakta pırlanta parlıyor demiştiYüzüklerin demiş gerci 5 bine 2 yuzuk alinmaz herhalde ama bilmiyordum kadinin adama yuzuk aldigini
Psikolojik tedavi görüyorum. Bulduğum tek çözüm bu. Bacım tutnacak dalım yok. 3 kız kardeşim var babam zavallı onlara yetmeye çalışıyor ben de gidersem yük olurum. Çalışmak isterim izin vermez. Ordaki hayatında burdan pek farkı yok. Ama kocamdan çok güzel bakarlar şiddetsiz. Temiz hayat
Bak görücü usulü evlenmiş olsam. Ailemin zoruyla evlendim sonuçta istemediğim bir evliliti deyip rahatça belki boşanırdım. Ama bu adamı ben seçtim. 4 yıllık ilişki sonucu evlendi ama şimdi tanıyamıyorum. Anlayamıyorum. Bu yanlış tercih yüzünden hem ben yıprandım hem ailemi sorunlarımla yıprattım. Umut ışığı arıyorum. Bu evlilik bir gün yoluna gireceğine gerçekten pişman olduğunun farkına varacak kanaatindeyimCevaplarindan anladığım kadarıyla asla boşanmak istemiyorsun. Bahane ettiğin elalem lafına da çok inanmıyorum açıkçası. Sen istemiyorsun boşanmak. Caresiz degilsin çünkü. Caresiz olsan bir de cocuk için diretmezsin. Madem böyle o zaman kavga cikarmayacaksin. Çözüm istemişsin ya çözüm bu. Maalesef susup oturacaksın ki adam tekrardan seni dövmesin. Hem bir yaptırımın olmayip hiçbir güç göstermeyip hem de benim istediğim gibi davransın diyemezsin bu adama. O yapıda bir kocan yok. Annenin dedigi de doğru madem çözümlere kapalisin, dediklerini dinlemiyorsun, evliligim de evliligim diyorsun insanlara yansitma da bos yere huzursuz olmasınlar.
Bunu ben de düşündüm. Burayı geçici göreyim. Burda paramı biriktirip. Sağlama alıp kendimi ayaklarımın üzerinde durabilirsem ancak o zaman. Boşanırım. Nice güçlü kadınlar var. Sağlam kadınlar çok özeniyorum onlaraSen acilen is bul çalış diyorum kızım. Hem deneyimin olsun, hem de kenara para koyarsın. Ev giderlerinden de her ay kenara koy bir miktar.
Eşin ile açık açık konuşucan bir medeni arkadaş gibi sana saygı duyuyorsa seni dinler zaten başka bir neden arama yani.Saygi ve sevginin olmadığı yerde zaten durulmaz.Sonunda benim gibi düşünen biri boşanmak dışında var mı tavsiyen
Ben ayağımın üzerinde sağlam duracak halde olsam. Ne bilim işini sağlama almış. Güçlü dursam bugün bu halde olmazdım. Direkt çeker giderdimEee anneniz daha ne yapsın.Kusura bakmayın ama bu hayatı bile isteye siz çekiyorsunuz.
Yok boşanamam ne derler yok babama yazık susup oturacaksınız o zaman
Bunu ben de düşündüm. Burayı geçici göreyim. Burda paramı biriktirip. Sağlama alıp kendimi ayaklarımın üzerinde durabilirsem ancak o zaman. Boşanırım. Nice güçlü kadınlar var. Sağlam kadınlar çok özeniyorum onlara
Aslında tam tersi ailen zorlasa belki arkanda durmazlardi. Çaresizlikten, korkudan ne yapacagini bilemezdin. Ama sen ne olursa olsun seçtiğin kocandan vazgeçmek istemiyorsun. Tamam bu senin hayatın. Sayfalarca insanlar söylemiş ama senin hayatın. Kararın bu olabilir. Madem kararin bu madem evli kalmayı seçtiğin adamin sinirlenince gözü dönüyor, o siddet tekrar sana yansımasın diye o zaman alttan alacaksin. Bir gun kapı cam indirirken arada pisi pisine sen de kaynama, gencecik hayatina yazik olmasin diye sinirlendirecek seyler yapmayacaksin.Bak görücü usulü evlenmiş olsam. Ailemin zoruyla evlendim sonuçta istemediğim bir evliliti deyip rahatça belki boşanırdım. Ama bu adamı ben seçtim. 4 yıllık ilişki sonucu evlendi ama şimdi tanıyamıyorum. Anlayamıyorum. Bu yanlış tercih yüzünden hem ben yıprandım hem ailemi sorunlarımla yıprattım. Umut ışığı arıyorum. Bu evlilik bir gün yoluna gireceğine gerçekten pişman olduğunun farkına varacak kanaatindeyim
Bu yorumunu da simdi gördüm. Madem bunu istiyorsun hemen is bakacaksın. Ne mezunusun bilmiyorum ama lise değilse en azından açıktan liseyi bitireceksin bu arada.Çalışacaksın, para kazanmaya alışacaksın,bu hayata bir de cocuk ortak etmeyeceksin sonra da çekip kapıyı çıkacaksın. Bunu yapmak için güçlü olmak lazım ama. Kendine inanmak ve en çok kendine değer vermek lazım.Ben ayağımın üzerinde sağlam duracak halde olsam. Ne bilim işini sağlama almış. Güçlü dursam bugün bu halde olmazdım. Direkt çeker giderdim
4 senede görmüşsündür elbet nasil biri oldugunu da "4 senem bosa gitmesin" diyip evlenmissin. simdi daha da cok gördün, tokadini da yedin. biliyorsun her sey cok kötü bile isteye cocuk yapiyorsun.Bak görücü usulü evlenmiş olsam. Ailemin zoruyla evlendim sonuçta istemediğim bir evliliti deyip rahatça belki boşanırdım. Ama bu adamı ben seçtim. 4 yıllık ilişki sonucu evlendi ama şimdi tanıyamıyorum. Anlayamıyorum. Bu yanlış tercih yüzünden hem ben yıprandım hem ailemi sorunlarımla yıprattım. Umut ışığı arıyorum. Bu evlilik bir gün yoluna gireceğine gerçekten pişman olduğunun farkına varacak kanaatindeyim
Hadi boşanamıyor maddi gücü yok güvenemiyor kendine diyelim ama şiddet gördüğü bir adamı zorla baba yapmaya çalışmak boşanmamak için kılıf bulmak oluyor. Çocuğu babaya çok düşkün olur kötü bir eş ama çok iyi bir baba olur kesin4 senede görmüşsündür elbet nasil biri oldugunu da "4 senem bosa gitmesin" diyip evlenmissin. simdi daha da cok gördün, tokadini da yedin. biliyorsun her sey cok kötü bile isteye cocuk yapiyorsun.
bence sen kendi hayatini sabote ediyorsun
Hayat sizin nasıl isterseniz öyle yaşayın kendi elinizle yaptığınızı kendiniz çekiyorsunuzBen ayağımın üzerinde sağlam duracak halde olsam. Ne bilim işini sağlama almış. Güçlü dursam bugün bu halde olmazdım. Direkt çeker giderdim
Şiddete eğilimli biri gözü karardı mı her şeyi yapar. Vuramaz, edemez diye düşünmeyin. Ben olsam ayrılırdım ama siz ne karar verirseniz, ilk önce kendinizi, sağlığınızı düşünün.Bana vuramaz. Bir defa vurdu sağ yanım kıpkırmızı oldu anında annemi aradım. Annem girdi devreye o gün bugündür elini sürmüyor bana oraya buraya saldırıyor. Kendini sakatlıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?