- 26 Haziran 2020
- 530
- 1.144
- 63
- Konu Sahibi Zeynep8807
Hayır benim medeni kanuna bir düşmanlığım yok. Yorumlarıma bakarsanız kişinin ailesinin yardıma ihtiyacı olduğunda yardım edilmesi gerektiğini yazdım. Siz buna karşı olabilirsiniz bu da sizin görüşünüzdür. Medeni kanuna uyarak kendi ailenizin ihtiyacı olduğunda yardım etmezsiniz. Ben kadınların hanelerinde huzurla yaşamalarını savunuyorum. Hanımefendinin hanesini huzura kavuşturacak medeni kanun maddelerini kendisine iletebilirsiniz.Sizin medeni kanuna bir düşmanlığınız var bence. Ben de sizinle medeni kanunla ilgili bir konuda münakaşa yaşamıştım. Bir ara sitede veri kaybı oldu ve o konu silindi ama ben hatırlıyorum. Medeni kanun’un erkeklerin aleyhine olabilecek hiçbir maddesini beğenmiyorsunuzhatta ben size kanun koyucu ben değilim bana neden söylüyosunuz demek zorunda kalmıştım. Sanki ben maddeleri koymuşum gibi bana sitem etmiştiniz.
mağdur erkekler platformu başkanı gibisinizadamın kazandığı paranın her kuruşuna konu sahibi de ortak. Evet medeni kanuna göre. Ancak mesele o değil. 5 bin liralık yüzüğü alacak parası olmayan insan zaten evlenmesin. Nerde görülmüş söz yüzüğünü gelinin abisinin aldığı.