Eşim ailesine para harcıyor ne yapmam lazım.

Sizin medeni kanuna bir düşmanlığınız var bence. Ben de sizinle medeni kanunla ilgili bir konuda münakaşa yaşamıştım. Bir ara sitede veri kaybı oldu ve o konu silindi ama ben hatırlıyorum. Medeni kanun’un erkeklerin aleyhine olabilecek hiçbir maddesini beğenmiyorsunuz 😃 hatta ben size kanun koyucu ben değilim bana neden söylüyosunuz demek zorunda kalmıştım. Sanki ben maddeleri koymuşum gibi bana sitem etmiştiniz.
mağdur erkekler platformu başkanı gibisiniz 😄 adamın kazandığı paranın her kuruşuna konu sahibi de ortak. Evet medeni kanuna göre. Ancak mesele o değil. 5 bin liralık yüzüğü alacak parası olmayan insan zaten evlenmesin. Nerde görülmüş söz yüzüğünü gelinin abisinin aldığı.
Hayır benim medeni kanuna bir düşmanlığım yok. Yorumlarıma bakarsanız kişinin ailesinin yardıma ihtiyacı olduğunda yardım edilmesi gerektiğini yazdım. Siz buna karşı olabilirsiniz bu da sizin görüşünüzdür. Medeni kanuna uyarak kendi ailenizin ihtiyacı olduğunda yardım etmezsiniz. Ben kadınların hanelerinde huzurla yaşamalarını savunuyorum. Hanımefendinin hanesini huzura kavuşturacak medeni kanun maddelerini kendisine iletebilirsiniz.

Yoooo para almak değil niyetim. Yasaların bile bu duruma açıklık getirdiğini söylemek istiyorum.
Ya gerçekten bu adam her yere vurup dururken şiddet görmekten korkmuyo musun neye dayanarak bu inat? Bunu desen sanki hee öyle mi tamamm karıcım diyecek bi adam var karşında. Zayıf karakterli öfke sorunlu bi adam

Kardeşi evlenmeyi düşündüğüne göre yetişkin bir insan öyle değil mi?
Her yetişkin insan gibi çalışsın,kendi ihtiyaçlarını kendi karşılasın.
Çalışmıyor veya parası yok ise babasına rica etsin.
Kim olursa olsun parazit gibi birilerinin kanını emmeye gerek var mı?
Sağlık,eğitim ya da başka bir önemli durum olur elindekini koyarsın gerekirse ortaya.
Ama böylesi ayıp gerçekten.Eşiniz ailesine yapamadığı gösteriyi size yapmış.

Üzgünüm ne eşiniz,ne ailesi beş para etmez.
Ağzınıza sağlık👏🏻 görümcem çalışıyor. Kayınbabam emekli gayette sağlıklı ama ben emekliyim bu saatten sonra çalışmam diyor. Babası kızıyla ilgilenmiyor. Biz mi kızını evlendirelim. Daha benim yuvam yarım. Kiracımı ha çıkardı çıkaracak. Çocuk tedavisi görüyoruz. 2 yıldır evliyim çocuğum bile yok. Araba yok. Ama kendisi erkek kardeşi araba alacak diye gitti 25 bin para verdi. Bizim borcumuz olunca kocam gelip bana aileme yük olmak istemiyorum deyip altınlarımı satsın.

Yorumlarınızı yazarken. Acımasızca ve empati kurmadan yaklaşıyorsunuz

Gerçeği yazıyorum ablacım adam bugün dolaba vurur, yarın masaya vurur ama o is orada kalmaz 3.gün o yumruk tokat seni bulur.

Ya gerçekten bu adam her yere vurup dururken şiddet görmekten korkmuyo musun neye dayanarak bu inat? Bunu desen sanki hee öyle mi tamamm karıcım diyecek bi adam var karşında. Zayıf karakterli öfke sorunlu bi adam
Yok aslında onu yapamaz ailemi toplarım buraya. Çünkü bir defasında bana vurdu annem girdi devreye. O günden sonra elini sürmedi. Oraya buraya saldırıyor. Kendine zarar veriyor.

Gerçeği yazıyorum ablacım adam bugün dolaba vurur, yarın masaya vurur ama o is orada kalmaz 3.gün o yumruk tokat seni bulur.
Bana vuramaz. Bir defa vurdu sağ yanım kıpkırmızı oldu anında annemi aradım. Annem girdi devreye o gün bugündür elini sürmüyor bana oraya buraya saldırıyor. Kendini sakatlıyor

Ağzınıza sağlık👏🏻 görümcem çalışıyor. Kayınbabam emekli gayette sağlıklı ama ben emekliyim bu saatten sonra çalışmam diyor. Babası kızıyla ilgilenmiyor. Biz mi kızını evlendirelim. Daha benim yuvam yarım. Kiracımı ha çıkardı çıkaracak. Çocuk tedavisi görüyoruz. 2 yıldır evliyim çocuğum bile yok. Araba yok. Ama kendisi erkek kardeşi araba alacak diye gitti 25 bin para verdi. Bizim borcumuz olunca kocam gelip bana aileme yük olmak istemiyorum deyip altınlarımı satsın.
Arkadaşım çocuk düşünmeyin böyle bir eşe ve böyle insanlara gerek yok, çocuğa yazık olur.
Aile dinamikleri o şekilde bu saatten sonra değiştiremezsiniz.Boşanmak dünyanın sonu değil,düzelir diye beklemek inan daha zor.Karar senin ama çok yıpranırsın benden söylemesi.

Yok aslında onu yapamaz ailemi toplarım buraya. Çünkü bir defasında bana vurdu annem girdi devreye. O günden sonra elini sürmedi. Oraya buraya saldırıyor. Kendine zarar veriyor.
Yok yapar. Emin olma. Bu adam seni sevmiyor sadece karım olsun diye evlenmiş boşanmayacağını biliyor kaybetme korkusu yok. Öldürülen kadınlara sorsak onlar da yapmaz der. Bu kadar gözü dönen adam onu da yapar karakteri zayıf kendini tutamıyor. Yazık çok üzülüyorum 2025 yılında hala bu muameleyi gören kadınlara bir de çocuk yap o da bunu kanıksasın

Hayır benim medeni kanuna bir düşmanlığım yok. Yorumlarıma bakarsanız kişinin ailesinin yardıma ihtiyacı olduğunda yardım edilmesi gerektiğini yazdım. Siz buna karşı olabilirsiniz bu da sizin görüşünüzdür. Medeni kanuna uyarak kendi ailenizin ihtiyacı olduğunda yardım etmezsiniz. Ben kadınların hanelerinde huzurla yaşamalarını savunuyorum. Hanımefendinin hanesini huzura kavuşturacak medeni kanun maddelerini kendisine iletebilirsiniz.
Teşekkür ederim yorumunuzla verdiğiniz dedtek için evet huzur istiyorum. 🥺

Bana vuramaz. Bir defa vurdu sağ yanım kıpkırmızı oldu anında annemi aradım. Annem girdi devreye o gün bugündür elini sürmüyor bana oraya buraya saldırıyor. Kendini sakatlıyor

Nasıl vuramaz, vurmuş işte dayak yemişsin

Yuzukleri ne zamandan beri kadin aliyor ilgincmiş.
Eşiniz de deli yani evi kirip döküyor, yalan soyluyor iki yuzuk icin sacma sapan. Bu size de zarar verir bu adamin aile olmaktan haberi yok iyi olmus cocuk olmamasi iyi dusunun artik

Nasıl vuramaz, vurmuş işte dayak yemişsin
Tamam itti diyelim ama yanıma bastırdı sandalyeden düştüm. Sinirliydi ama. O günden sonra elimi masaya vurdum. 1 darbe daha yersem. Ailemi toplarım amcalarım gelir. O zaman darbeyi görürsün dedim. Ben sana kıyamam dese de boş. O aşk bittş.

Eşiniz de deli yani evi kirip döküyor, yalan soyluyor iki yuzuk icin sacma sapan. Bu size de zarar verir bu adamin aile olmaktan haberi yok iyi olmus cocuk olmamasi iyi dusunun artik
Erkeğin yüzüğünü kadın alıyor

annen girdi de ne oldu? seni o evden aldi mi? bosandin mi? donuna kadar aldin mi? abin babanlar da onu mu dövdü? polise gittin de hagb aldi tekrar doverse hapse mi girecek???
annen "dul" kızını eve getirmemis iki kulagini cekmIs damadinin birakmis. yarin cocuk olsa annenin sana "yuvani bozma" diyecegini bildiği icin o zaman rahat rahat dover sol yanağını da kirmizi yapar

Bazen ben de öyle düşünüyorum. Allahın bi bildiği var ki vermiyor. Durum bariz ortada

Back
X