Sen kendi konularina bak ... Sen çemkirmissin asıl ... senin gibi sırf yorum yapmak için yapanlara cemkiririm tabi ...“Konu acip destekci bulamayinca cemkirenlerde bugun” adli programi izlediniz sevgili kkcilar
“Konu acip destekci bulamayinca cemkirenlerde bugun” adli programi izlediniz sevgili kkcilar
Göndermedim ... göndermiyorum .. göndermeyeceğimAbowwww 35 yasinda kv mi
Kök söktürür bunlara
Ona he he diyemiyolar tabi
Sıkıysa gondermesinler para ...
Biraz erken olduğunun farkındayım .. Ama pişman değilim .. Ailesi dışında hiç bir sorunumuz yok Allah â şükür.. Aynı yaşta olmanın avantajları çok bana göre .. birlikte herşeyi yapıp eğlenebiliyoruz35 yaşında çocuğunun eline bakmak. Ilk çocuğun günahı neydi acaba ona mı sordular 6 kardeşi yaparken.
Siz de çok genç yaşta evlenmişsiniz. 20 yaşında hem polis olmuş hem evlenmiş aceleniz neydi bu kadar.
Göndermedim ... göndermiyorum .. göndermeyeceğim
Ne güzel konuştunuz ... Birşey diyince de cemkirdi diyorlar... Ben neyi soruyom millet neye takıyor ... Herkesin kendi hayatı dimi .. Kimisi 20 yaşında evlenir kimisi 35 î bekler .. Ben çok mutluyum valla .. iyiki de evlenmisim ..Bazen karı koca çoğu zaman öğrenci evi gibi ..Doğuda 12-13 yaşında el kadar bebeleri evlendirirler güzel ülkemde kimsenin sesi çıkmaz, burada kız 20 yaşındayız sevdik evlendik diyor abooooww.
Konunun dışına çıkmazsak, bende ihtiyaçları olduğunu düşünsem gönderirdim fakat ihtiyaçları olmadığı halde kendisini maaşa bağlatmayı düşünen insanlara zırnık vermezdim.
Severek, kendi isteğinle, kimsenin baskısı olmadan,hür iradenle evlendiysen kimse karışamaz. Umarım çok mutlu olursun, sadece biraz daha ılımlı olmanı tavsiye ederim kendi iç huzurun için..Ne güzel konuştunuz ... Birşey diyince de cemkirdi diyorlar... Ben neyi soruyom millet neye takıyor ... Herkesin kendi hayatı dimi .. Kimisi 20 yaşında evlenir kimisi 35 î bekler .. Ben çok mutluyum valla .. iyiki de evlenmisim ..Bazen karı koca çoğu zaman öğrenci evi gibi ..
Ben konumda da söyledim .. ihtiyacı varsa göndersin .. ona bırakmadan ben gönderirim .. Ama kadın düzenli olarak gönder diyor ..Severek, kendi isteğinle, kimsenin baskısı olmadan,hür iradenle evlendiysen kimse karışamaz. Umarım çok mutlu olursun, sadece biraz daha ılımlı olmanı tavsiye ederim kendi iç huzurun için..
Belki kadının gerçekten ihtiyacı vardır, 6 çocuk okutmak bu devirde çok zor..
Sen kendi konularina bak ... Sen çemkirmissin asıl ... senin gibi sırf yorum yapmak için yapanlara cemkiririm tabi ...
ocak 2017 de 1 yıllık evlisin, ağustos ta 2 yıllık.Bende 20
Doğuda 12-13 yaşında el kadar bebeleri evlendirirler güzel ülkemde kimsenin sesi çıkmaz, burada kız 20 yaşındayız sevdik evlendik diyor abooooww.
Sizinki de biraz bebeymis kizmayin ama20 yasinda koca mi
Kardesim 23 yasinda tepsiyle yemek goturuyoz onune
Vay anasini
Sizinki de biraz bebeymis kizmayin ama
Kiz bizimki :)
Bizden uzaktan uni de okuyo
Gelince cocugun ustune abaniyoruz
Ye kuzum
Ic kuzum.
20 yasinda evlenip dert cekecegine varsin bebe olsun
Ellerimle beslerim ben
No problem
AlemsinizKız 35 yaşında kadının oğluyla evlenilirmi :S diyelim kadin 75 yaşına kadar yasicak (Allah uzun omur versin) 40 yil kaynana dirdiri cekeceksinayy cok korkunc.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?