eşim-ailesi-ben

Ben şokk bu ne ya Anamm iyi sabirliymissin sen.... Anam ben kaynanamin girumcemin elini opeyim yaa bir lafim yeter onlara ne dedikodumu yaparlar nede beni uzerler :)..... senin yerinde olsam esime karsi tavrimi koyardim hani bu kadrda olmaz yani

Bana öyle geliyorki kv sıze yerlesebılır:) olabıldıgınce uzak durun. Sızı saymayan deger vermeyene esınızde aılesı dahı olsa mesafe koymalı yahut haddını bıldırmeli. Uzak tutun evliliğinizden bu ınsanları

Hatır gönül dinlemeyın,bu insanlara hayatınızda asla yer vermeyin,eşinizede bu durumu söyleyin..helal olsun iyi sabır göstermişsiniz.

yarın bir gün çocuğunuz olsa bu sefer de torunumu görcem diye çıkmazlar sizden. Bir an önce sert bir şekilde tavrınızı koyun. Yoksa önünü alamazsınız.

Daral geldi okurken. Annen baban zaten kocan ve ailesi etinden sütünden yararlansın diye doğurmuş seni!
başka bir ile tayin isteyip gidin kurtulun yada boşanın. Böyle ömür mü geçer deli misin sen?

bu ne ya cok daraldim konuyu okurken sen iyi sabrediyorsun.
Allah kolaylik versin.

iyi bari evde yardim ediyormus esin.

Tesekkur ederim canim.haklisin erkegin dik durmasi lazim

Bunlarda sozde kotu niyetli degil ama laflarinin nereye gidecegini bilmeden,davranislarinin boyutuna bakmadan yasiyorlar.iyi gunumuz de olmustur tabi ama colde kum tanesi kadar kalio olaylari toplayinca.haklisiniz ben ne desem bos,anlamiyorlar ortalik daha da karisiyor ustelik

Be
Valla ben kayınvalidemin ve görümcelerimin birer melek oldukları sonucuna vardım
Sizinkilere ne yapılabilir. Önce çok sağlam sinirler , bolca çirkeflik ve sinsilik + kararlılık. Evden uzaklaştırana dek.
Beterin beteri varmis demek :) o dediklerinden bende pek yok,olabildigince yapmaya calisiyorum ama yine de

Cok gecmis olsun,uzuldum senin icin,cok haklisin kendimizden bukadar vermemek gerekiyor.ileriki halimi gordum sende oyuzden daha da kararliyim bu boyle gitmez. Allah sifa versin canim yaa

çocuk için acele etmeyin. benzer modelden bende var, çocuk olunca torunumuzu özledik diyip her türlü geliyorlar ne zaman isterlerse. uzak tutabildiğiniz kadar tutun allah sabır versin.

çocuk için acele etmeyin. benzer modelden bende var, çocuk olunca torunumuzu özledik diyip her türlü geliyorlar ne zaman isterlerse. uzak tutabildiğiniz kadar tutun allah sabır versin.
Gecen ay denedik ilk defa ve olmadi,psikolojim de kotu olunca yasananlardan dolayi, bu bi isaret dedim ve isleri yoluna sokana kadar yapmamaya karar verdim.ben de sizin gibi dusunuyorum gorusmeler artar cocuk olunca.amin tesekkur ederim

Bu sorun hallolmadan çocuk yapmayın. Hallolur mu onu da bilemiyorum kendi eşime bakarak cevap verecek olursam hallolmaz . Ben sizi çok iyi anlıyorum. Benim eşim de çok aileci ama Allah'tan ailesi sizinkiler gibi değil öyle olsaydı ben çoktan topuklamıştım. Gerçekten anlamıyorum bu erkekleri kendilerinden sistemli bir şekilde soğutuyorlar haberleri yok. Hayır ayrı bir aile kuramayacaksan evlenme kardeşim ailenle yaşa. Ben böyle durumlar da sorunun eşin ailesi değil eş olduğunu düşünüyorum.Zira eşiniz müsaade etmese ailesi size böyle davranmaya cesaret bile edemez. Restinizi çekin. Hiç lafı dolandırmayın açıkça söyleyin eşinize daha fazla tahammül edemeyeceğinizi. eşinizin işine gelirse devam gelmezse güle güle.

Valla senin sabrın için tesekkürler demekki iyi bir karıyerinde olsa.. kv..kp..görümce derdinden kurtulunmuyormus..

Valla senin sabrın için tesekkürler demekki iyi bir karıyerinde olsa.. kv..kp..görümce derdinden kurtulunmuyormus..
ilişkiye emek verip alışkanlık kazanınca meslek sahibi olsan bile hemen kestirip atılmıyor malesef, bide benim eşim ailesi olmasa 4 4lük,tek sıkıntımız ailesi.bu zamana kadar arada kalmasın diye katlandım ama arada kalması gerek sanırım.

Erkeklere fedakarlık yapmak iyi gelmiyor bosuna dememisler iki kasığı varsa birini kır die...

Gecen ay denedik ilk defa ve olmadi,psikolojim de kotu olunca yasananlardan dolayi, bu bi isaret dedim ve isleri yoluna sokana kadar yapmamaya karar verdim.ben de sizin gibi dusunuyorum gorusmeler artar cocuk olunca.amin tesekkur ederim

iş erkekte bitiyor aslında ama onun da yapabileceği şeyler kısıtlı. insan ailesini silemez zaten bunu ben de istemem şahsen bir anne olarak. benim eşim her şeyi söylediği konuştuğu halde ayaklarını kesemiyoruz yine geliyorlar yine geliyorlar sormadan düşünün.eşimin konuştuğunu ve beni nasıl savunduğunu da duydum seslerini kaydetmiştim o noktaya geldim. ama çözüm sınırlı.yarın yine bizdeler.

Katiliyorum size, esime ailenle gorusme diyemem,kimsenin bunu yapmaya halki yok ama sınir bilmeyene de gostermek lazim.ben basta beni sevsinler iyi gecinelim gidip gelelim diye dusunmustum cunku benim sulalemde ben boyle gordum.ama yapilan saygisizliklar beni okadar kirdi ki artik agizlariyla kus tutsalar yaramaz.bu saatten sonra onlardan hic bi beklentim kalmadi ama ne yazikki hala saygim var. kiziyorum kendime bana okadar sey yapanlara neden hala saygi gosteriyorum diye,saygim olmasa hersey daha kolay olabilirdi belki, en azindan acar agzimi hadlerini bildirirdim ama yapamiyorum. Gecmisi silemedigim icin onlari belli mesafede tutmam gerekiyor sagligim icin.1kez geliyoruz dunyaya kimse icin degil kendimiz icin yasamak gerekir ama bu da cesaret istiyor.
Allah yardimciniz olsun sabir versin umarim hasarsiz atlatirsiniz

Kusura bakma da coook buyuk enayilik etmissin. Hadi bir iki yaptinda bunlarin hepsi de yapilr mi ? Cek restini.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…