kısaca yazmaya çalışıcam gelişmeleri
babasının 40i olacak cumartesi. mevlüte gitmeden konu açıldı derken onlarla görüşmek istemememe ve onları evde istemememe geldi konu.
"ben de senin aileni istemiyim ozaman, siz gelmeyin dersem onlarda benle görüşmek istemezler,masıl gelmeyin derim" vs dedi
bende "tamam bi sekilde söylemeye çalışıcam" dediğini hatirlattim. "madem diyemicektin nie tmm dedin, ben laf olsun diye görüşmek istemiyorum demedim bu konuda kararlıyım,madem ablana ve abine gelmeyin diyemiceksin var mı bi onerin" dedim. "neyi yayıp yapamayacagına karar ver de ben de boş yere umutlanmıyım" dedim
o da "onlar gelir sen içerde oturursun,hizmet etmezsın, konuşmazsın,çıkmazsın yanlarına,ben çayı falan koyarım"dedi
ben de "kendi evimde bi odada neden hapsolıyım,sen mi hizmet etceksin,ondan sonra nie sen yapıosun die laf yapıcaklar" dedim
o da " sizin geçmişteki tavırlarınızdan dolayı böyle davranıo derim" dedi
ben de "öyle bişi diyemezsin onu dicek olsaydın bu duruma gelmezdı zaten olay" dedim
"napıyım onceden diyemedim ama simdi derim" dedi
"oyle söylediğinde seni yerler, iş iyice büyür,sonra beni de çağırıp barıstırmaya çalışır annen" dedim
yapmaz oyle bişi emin ol yapmaz" dedi ( ki ben buradan "seni umursamaz" manasını cıkardım, başka türlü anlayan varsa yorum bekliyorum)
tmm dedim, "önume bi alternatif koydun bunu da denicem ama eğer bu da olmazsa işler başka yere gidebilir" dedim
içim hiç rahat değil,umarım şimdiye kadar yaptıgım fedakarlıklar boşa gitmez diye düşünüyorum. tüm akşam eşime karsı soğuktum,o bana sevgi doluydu bunu gordum ama ben onu yanımda istemedim yalnız kalmak istedim,gece yatarken "benim için senin mutlulugun önemli,bi şekilde anneme söylicem o uygun bi şekilde söylesin abime ablama"dedi. ben de "benim işime gelir tabi ama önce senin dediğin yolu da deneyelim bakalım,olmazsa benim dediğim gibi yaparız" dedim öyle uyuduk. ama hala soğuğum,bakalım yarın gunubirlik memlekete gidip gelcez bana o bile yetecek,kalmak istiyor ailesinin yanında ama ben istemediğim için( ben tek donsem o kalsa benden ayrı kalacak die o da kalmak istemiyor) kalmıcaz.
şimdi kızlar "senin ailen de gelmesin ozaman" çıkışından yarın öbürgün bu denediğimiz yollar işlemez ve evde istemiyorum onları dedığımde bunu bana tekrar dayatırsa ben bosanmayı dusunurum çünkü ailemin ona yaptıgı bi saygısızlık yok ailem eşimin gözünün içine bakıyor tüm sülalem el üstunde tutuyor. böyle kısasa kısas yaptıgında boşanma kararı versem şimdiye kadar yaptıklarım için pişman olcam,çabalarım için.
başlarda ailesiyle küçük setler kuramadığı için şimdi daha büyük setler kurması gerekiyor,ozamana kadar beklemedeyim ama umarım boşuna beklemiyorumdur
sizce dışardan durum nasıl gözüküyor???