Eşim ailemle görüşmemi kısıtlıyor.

Tartışmalarımıza dahil oldu ailemde geçmişte annem ortalığı yoktı sahipsiz değil benim kızım dedi ama o hala aynı
Degismiyorsa birakin koy kizi bulsun bir tane ne diye sizi ziyan ediyor. Hic katlanamam ben olsam o dondugunde evde kimseyi bulamaz.

Tartışmalarımıza dahil oldu ailemde geçmişte annem ortalığı yoktı sahipsiz değil benim kızım dedi ama o hala aynı

Annenizin sizi savunması güzel fakat ortada bir tehtit yada boşanma yok bu yüzden pek bir işe yaramaz annenizin savunması aksine işi daha da yokuşa sürer. Anne-baba sadece boşanma yada ortada gerçekten çözülmeyen bir sorun olduğunda dahil edilmelidir.
Evlilik sürdüren ve adamın her dediğini yapıp işleri daha da karmaşık hale getiren sizsiniz, sizin sınır çözmeniz lazım. Her hafta ses çıkarmadan adamın peşine takılıp köye gidip sonra anne yada babanın savunmasından medet umak yanlış. Onlarıda itibarsızlaştırırsınız. Eşiniz sizi rahatsız eden bir hareket yaptığından çekinmeden söyleyin. Size görev ve zorunluluk gibi dayatılan şeyleri tıpkı eşiniz gibi yapmayın.

Son düzenleme:
İnstagramdan bir video geldi aklıma. “köyünün kıymetini bilmiş, sen bil lan köyünün kıymetini” diye hahshshs o kadını izleyin kocanıza gönderin hshdhd

Ne işiniz var sürekli köyde? Başta bunu kabul etmeniz hata. Hangi sevgi saçma sapan şeyleri kabul ettirebilir? Bizde sevdik, seviyoruz ama esimizin yanında kimliğimizi kaybetmiyoruz.
Eşiniz ailenle git diyor hamile karısına. Sen gelme burası benim evim deyip ona kapıyı gösterin. Adam olan bu lafı etmez zaten. Bundan sonra da peşinden sürekli köye giderseniz kendinize saygınız yok demektir.

Ne işiniz var sürekli köyde? Başta bunu kabul etmeniz hata. Hangi sevgi saçma sapan şeyleri kabul ettirebilir? Bizde sevdik, seviyoruz ama esimizin yanında kimliğimizi kaybetmiyoruz.
Eşiniz ailenle git diyor hamile karısına. Sen gelme burası benim evim deyip ona kapıyı gösterin. Adam olan bu lafı etmez zaten. Bundan sonra da peşinden sürekli köye giderseniz kendinize saygınız yok demektir.
Şimdi kardeşimle konuştum onada söyledim gitmiyorum artık. Ailem gelmesede bugün bu hareketinden sonra gitmeyecektim. Onada belirttim pazartesi ailemle gidiyorum gelmiyorum bayramada köyüne diye. Az önce mesaj attığındada köy diye ölüyosun git orda kal dedim. Sınır çizmedim ve kimliğimi kaybettim aman sorun çıkmasın aman kavga çıkmasın diye iğrenç akrabalarına bile göz yumdum en sonunda patladım hala daha patlamalara devam ediyorum. Bıktırdı beni

Arkadaşlar merhaba. Eşimle evliliğimizin ilk başlarında her haftasonu onun köyüne gittik köy yüzü görmeyen ben seviyorum ediyorum diyerek koşarak gidiyodum peşinden bir haftasonuda kendimize vakit ayıralım dememiştir tabi benimde hata payım bunda var. Kavga tartışma çıkardımda öyle 2 haftada bire düşürdük. Gelelim canımı sıkan konuya bu haftasonu benim ailem gelecek 2 saat uzaklıkta oturuyorlar bende uzun zamandır görmedim onları. ona söyledim biz köye gideriz diyor ama ailem bir gün kalacak burda o gündede bırakıp köye mi geleyim dedim evet senin ailen benim diyor. Böyle bişey olabilir mi? Tartıştık konuşmuyoruz ve bugün köy günü bende gelmeyeceğimi isterse tartışabileceğimizi söyledim. Onu zorlamıyorum kalsın diye onun köyüde ortalama bize 2 saat uzak. Ben burda ailemle vakit geçiriyim sende köyüne git bi haftasonuda böyle geçsin diyorum e haftaya gidicez zaten ailenin yanına diyor. Haftaya köyede gidicez dedim öyle diyince üstünlük kurmaya çalışıyor hayır sende geleceksin demeye başladı. Alışık olmadığım bir durum olmasına rağmen zaten zamanında peşine takılıp gidiyorum sesimi çıkarmıyorum zaman geçirmeye çalışıyorum ama ailem gelince bunu yapması zoruma gitti. Haksız mıyım şuanki tavrımda?
gıttıgı koyde kendı aılesı yok mu o ne dıye sureklı kendı aılesıne goturuyor sızı

Ne kıro bir kocanız var ya otursun köyünde çıkmasın hiç.Senin ailen benim nedir ayrıca ağaç kovuğundan mı çıktınız siz ?
Demek ki beni öyle görüyor ama öyle değil üstünlük kurma çabası var sürekli zaten istediklerini yapıyorum ama bu kadarı fazla

Ben böyle birinden boşanırdım. Kimsenin köyüne falan gidemem. Kaldı ki onun ailesi de sensin o zaman ne işi var köyde. Resmen 🤮 böyle biri eşin. Seni bir birey olarak görmüyor. Sanki ağaç kovuğundan çıktın.
Bende boşanmayı istiyorum kendi ayaklarım üzerinde duramadığım için kalkışamıyorum buna ama ip kopuyor

normal zamanda zaten gıdıyomussunuz sureklı bı kezde osıze anlayıs gosterebılır sızın aılnızde sızın mısafırınız sonucta kalkp onların yanına gıtmek ne demej kovmuş gbı
Evet normal zamanda ordayız ailem geliyor dediğimdede e haftaya gidicez ya bayrama demesi beni bitirdi bende haftaya köyede gidicez ama diyince olabilir diyor olabilirse kendisi gidip ölene kadar kalabilir onada söyledim bunu

Evet normal zamanda ordayız ailem geliyor dediğimdede e haftaya gidicez ya bayrama demesi beni bitirdi bende haftaya köyede gidicez ama diyince olabilir diyor olabilirse kendisi gidip ölene kadar kalabilir onada söyledim bunu
tamam bayramda gıdıceksınız de aılenız bu hafta gelmek ıstemıs ne dıyecekmişsinz ınsanlara gelmeyın evde yokuz bız zaten haftaya sıze gelecez mı

Arkadaşlar merhaba. Eşimle evliliğimizin ilk başlarında her haftasonu onun köyüne gittik köy yüzü görmeyen ben seviyorum ediyorum diyerek koşarak gidiyodum peşinden bir haftasonuda kendimize vakit ayıralım dememiştir tabi benimde hata payım bunda var. Kavga tartışma çıkardımda öyle 2 haftada bire düşürdük. Gelelim canımı sıkan konuya bu haftasonu benim ailem gelecek 2 saat uzaklıkta oturuyorlar bende uzun zamandır görmedim onları. ona söyledim biz köye gideriz diyor ama ailem bir gün kalacak burda o gündede bırakıp köye mi geleyim dedim evet senin ailen benim diyor. Böyle bişey olabilir mi? Tartıştık konuşmuyoruz ve bugün köy günü bende gelmeyeceğimi isterse tartışabileceğimizi söyledim. Onu zorlamıyorum kalsın diye onun köyüde ortalama bize 2 saat uzak. Ben burda ailemle vakit geçiriyim sende köyüne git bi haftasonuda böyle geçsin diyorum e haftaya gidicez zaten ailenin yanına diyor. Haftaya köyede gidicez dedim öyle diyince üstünlük kurmaya çalışıyor hayır sende geleceksin demeye başladı. Alışık olmadığım bir durum olmasına rağmen zaten zamanında peşine takılıp gidiyorum sesimi çıkarmıyorum zaman geçirmeye çalışıyorum ama ailem gelince bunu yapması zoruma gitti. Haksız mıyım şuanki tavrımda?
Benim aileme daha çok gidip geliyoruz çünkü oturduğumuz yerde sadece bir görümcem var arada ona gidiyoruz.Ailem oturduğum yere gelse eşimin bırakıp gitmesine bile çok üzülürüm 😢Ki öyle bir şey yapmaz.Haklısın sonuna kadar.

tamam bayramda gıdıceksınız de aılenız bu hafta gelmek ıstemıs ne dıyecekmişsinz ınsanlara gelmeyın evde yokuz bız zaten haftaya sıze gelecez mı
Aklı burdan belli işte onun akrabaları geldi bize ben bulantım sırt bel ağrım olmasına rağmen 2 saat içinde bir sürü yemek yaptım güleryüz gösterdim ki çatkapı oldu gelişleri ona rağmen kusur etmedim

Back
X