Eşim ailemle görüşmemi kısıtlıyor.

Aklı burdan belli işte onun akrabaları geldi bize ben bulantım sırt bel ağrım olmasına rağmen 2 saat içinde bir sürü yemek yaptım güleryüz gösterdim ki çatkapı oldu gelişleri ona rağmen kusur etmedim
iste karsiligini vermiyorsa adam ailesini eve almayacaksin hayir akrabalarin gelemez canim diyeceksin ben rahatsizim baska zamana dersin.catkapi diye bir durum yoktur.esinize soylemislerdir mutlaka

Bizler burda bize söylenenlere bakarak yorum yapıyoruz. Bazen yanlış bazende doğru söylüyor olabiriz. Evliliginizde yaşanan sorunları en iyi siz bilirsiniz. Fevri hareket etmeyin, sakince şiyet ettiğiniz konuyu konuşmaya çalsın. Sonra durma göre hareket edersiniz.
Beni aradı sakince yine dedim orta yolu bulalım diye baktım bana diyo ki orta yol yok dikleşiyor benle dikleşmese zaten sorun yok üstünlük kurmaya çalışıyor ben ağlıyorum yine bana mısın demiyor kapattık telefonu gözüm seni görmesin diye mesajlar attı bende eve gelme o zaman dedim

gözüm seni görmesin ne demek ya? bu nasıl bir kabalık. sanki eşin değil de düşmanın. insanın kocası insana böyle hayatı zehir etmemeli. bu şekilde konuşmamalı. çok çok kaba. eş değil de düşman sanki. değer verdiği falan da yok. bu adama yemek yapıp bir de hizmet edeceksin he? vallahi 1 yudum su vermem. zıkkım yesin der giderim.

babaniz memurmus yani size bakabilir ilgili bir aile gibi.siz sanki elin adamina bak adam diyorum hala aslinda dememde.muhtacmis gibi boyun egiyorsunuz bence siz kendinizi sevip saymiyorsunuz once kendinize saygi gosterin yoksa kimse sizi sallamaz.yarimyamalak adama laf soyluyorsunuz .kavga edermis gibide soylemeyeceksin adam senj ciddiye alsin azcik .ciddi ciddi bak ben buyum boyle de yapacagim sende boyle olacaksin diye net konusacaksin.naz ya da trip yapar gibi kezbanca konusma yapma asla.ciddi bir durusun olursa adam seni dikkate alir.hem bu zamana kadar hep ona uymussunuz .aileniz suan size gelmeseydi onunla yine koye gidecektiniz.bence problem sizde biraz
O bunu çok iyi yapıyor ben buyum diyordu bende demeye başladım sinir krizleri geçiriyor çok keskin bi şekilde gelmiyorum dedim mesajdada eve gelme dedim ben ciddiyim dedi bende ciddiyim dedim ölüp bitiyosa gitsin istediği yerde kalsın konu köye gidip gitmemekte değil zaten gidiliyor kendisine diyorum sen gidebilirsin ben kalcam ailem geliyor yok benide götürcekmiş üstünlük kuramazsın böyle bende dedim her böyle yapışında kendisi zarar gördü bu arada ben yine dediğimi yaptım bi şekilde ama sanırım ilk evlendiğimizde herşeye tamam diyen beni görüyor hala

gözüm seni görmesin ne demek ya? bu nasıl bir kabalık. sanki eşin değil de düşmanın. insanın kocası insana böyle hayatı zehir etmemeli. bu şekilde konuşmamalı. çok çok kaba. eş değil de düşman sanki. değer verdiği falan da yok. bu adama yemek yapıp bir de hizmet edeceksin he? vallahi 1 yudum su vermem. zıkkım yesin der giderim.
Kendim yemediğim yiyemediğim yemekleri bile o yiyor diye yapıyorum bana diyo ki bir dediğini iki etmiyorum demek ki böyle üstünlük kurmak için iki etmiyor bu arada öyle ahım şahım istediğim bişeyde yoktur ha daha dün bin liralık üç parça bişey aldım o kadar oraya buraya gezmeler tatiller masrafı bitmeyen biri değilim keşke öyle olsaydım

Beni aradı sakince yine dedim orta yolu bulalım diye baktım bana diyo ki orta yol yok dikleşiyor benle dikleşmese zaten sorun yok üstünlük kurmaya çalışıyor ben ağlıyorum yine bana mısın demiyor kapattık telefonu gözüm seni görmesin diye mesajlar attı bende eve gelme o zaman dedim
Bir ömür hayat böyle geçmez. Hamile karısını evden kovan adamdan da ne kadar eş olur muamma. İlk sınır cizmenizde bakın neler demiş size. Bu kez alttan almak yerine sınırınızı net çizmekle baslayin bence.

Kendim yemediğim yiyemediğim yemekleri bile o yiyor diye yapıyorum bana diyo ki bir dediğini iki etmiyorum demek ki böyle üstünlük kurmak için iki etmiyor bu arada öyle ahım şahım istediğim bişeyde yoktur ha daha dün bin liralık üç parça bişey aldım o kadar oraya buraya gezmeler tatiller masrafı bitmeyen biri değilim keşke öyle olsaydım
Bir dediğinizi iki etmiyorum dediği şeyler; bir kaç parça parça bir şeyler alması mi yoksa eve bir kaç poşet sebze falan alması mı? Bunları zaten baba evinde aileniz fazlası ile yapıyordu hemde hiç bir karşıkik beklemeden. Fazladan yaptığı şey neymiş beyefendinin?

Yok ben çalışmıyorum atanamadım onun bi pazarı var memur olsam yapamazdı bunları
Memur olsanız niye yapamasın ki? Adamın huyu bu demek ki. Bazı erkekler evlendiği kadının soyadını değiştirip nüfusuna alınca kendisini o kadının sahibi zannediyor. Onun ailesi var da sizi sokakta kimsesiz tek başına berduş gibi gezerken mi buldu? 'Senin ailen artık benim, benimki de sensin' demek böyle bir şey değil. İki kişinin bir aile olması demek, birlikte kararlar verip ortak adım atmak demek. Bu adam sizi başta yazdığım gibi sahibi olarak algılıyor maalesef. Ya ailenizle gidip o adım atana kadar mesafe koyacaksınız ya da onun ailesi geleceği zaman da siz evde olmayacaksınız. Başta köy havası, değişiklik olur vs diye düşünüp giderken böyle davranacağını tahmin edememişsiniz normal olarak.

Bir de öyle olanlar daha çok kıymet görüyor...

Ben sanki boşansak sokakta kalacakmışım sefil olacakmışım gibi davranıyor cümleleriyle bunu açık ediyordu zaten ama öyle bişey yok işte
Bu nokta artık dönüm noktası sizin için.
Burada pes eder korkar geri adım atarsanız artık iyice pervasız olur.
Boşanmaktan korkuyor der tepenize biner.
Bundan sonrasında da sakın o köye adım atmayın. Aslında şu an en doğrusu git diyor madem tükürdüğünü yalatmak. Gidin ailenizle beraber bayramı da geçirin orada. Aramayın sormayın sakın. Bakalım ne yapacak? Bından sonrasında da düzgün davranmayacaksa arkada ailenizin olduğunu bilir. Öyle rest çekemez size terbiyesiz.

Ay çok kızdım köylü kocanıza. Vizyonsuz.
Size ne kadar kötü davranıyor ya.
Terbiyesiz adam.
Gerçekten boşanmaktan da korkmayın daha gençsiniz: böyle ayıyla ömür mü geçer. Atanamasanız da bir iş bulursunuz anneniz bebeğe bakar gül gibi geçinirsiniz. Bu adamla köy derdi çekmekten bin kat iyidir. Memurmuş da eşek gibi nafakasını maaştan direkt çekecekler sizin hesaba zaten. Ciddi diyorum bakın bu böyle devam edecekse canınıza yazık.
Bu adam düzelmez zor

Allah’ım ya Rabbim biz kediyi evde strese girmesin die tek bırakmaya strese girip korkuyoruz hayvan hastalanır die kendimizi hasta ediyoruz düşüne düşüne

Adamdaki rahatlığa bak evde misafirini bırakıp köyüne gidicekmiş onun anasını atasını neymiş öyle vazgeçilmez kılan özelliği :sinirli: :skandal:

Ki böyle adamlar artık daha az konu sahibi. Gerçekten diyorum çekmeye değmez.
Bakın benim eşimin ailesinin köyü var her yaz fındığa giderler, e öğretmen eşim aslında her yaz bekliyorlar. Bedava amele lazım tabii. 10 senedir evliyiz iki kere gittik bir daha da gitmedik. İnanın baskı duygu sömürüsü elalem küs müsünüz diyorlar gibi bin yol denediler gitmiyoruz. Gitmeyeceğiz de.
Yani kocanız insan olsa böyle olmaz.
Eş ailesine 3 saat uzaktayız biz. Senede 2-3 kere ancak gidiyoruz beşer gün kalıp dönüyoruz. En fazla o da. Onlara yüz vermediğimden gelemiyorlar da zaten.
Sadece eşim beni iyi biliyor canımı sıkarsa canını sıkarım. Oraya gidince de sorun olursa dönerim. Dönüşte de canımı sıkanları söylüyorum. Haliyle beni bildiği için artık sık boğaz etmiyor. Edemiyor.
Pes etmemeniz lazım
İlk zamanlar ben de minnoş gitsem böyle olmazdı bu dönem
Ki her sene köy dese gerçekten de boşarım. Şimdi şu anda boşarım. Ana baba köy kahrı çekeceksem kendininkini çekerim kocamınkini değil

Ki böyle adamlar artık daha az konu sahibi. Gerçekten diyorum çekmeye değmez.
Bakın benim eşimin ailesinin köyü var her yaz fındığa giderler, e öğretmen eşim aslında her yaz bekliyorlar. Bedava amele lazım tabii. 10 senedir evliyiz iki kere gittik bir daha da gitmedik. İnanın baskı duygu sömürüsü elalem küs müsünüz diyorlar gibi bin yol denediler gitmiyoruz. Gitmeyeceğiz de.
Yani kocanız insan olsa böyle olmaz.
Eş ailesine 3 saat uzaktayız biz. Senede 2-3 kere ancak gidiyoruz beşer gün kalıp dönüyoruz. En fazla o da. Onlara yüz vermediğimden gelemiyorlar da zaten.
Sadece eşim beni iyi biliyor canımı sıkarsa canını sıkarım. Oraya gidince de sorun olursa dönerim. Dönüşte de canımı sıkanları söylüyorum. Haliyle beni bildiği için artık sık boğaz etmiyor. Edemiyor.
Pes etmemeniz lazım
İlk zamanlar ben de minnoş gitsem böyle olmazdı bu dönem
Ki her sene köy dese gerçekten de boşarım. Şimdi şu anda boşarım. Ana baba köy kahrı çekeceksem kendininkini çekerim kocamınkini değil
Bunun ağzına etseler yarabbi şükür der gider öyle birisi

Böyle adamları sakın alttan almayın. Kendi ailesine gelince koşarak gider eş ailesine gelince ne gerek var. Resti çekin sen git ben gelmiyorum kendi ailemin yanına gideceğim diyin ve gidin. Net olduğunuzu anlasın. Bencil kocanıza sinir oldum

Bunun ağzına etseler yarabbi şükür der gider öyle birisi
Evet sizin kocanız köylü kafasından çıkamamış. Çekilecek dert değil. Sorunun başı o
Biz bu bayram keyfimizden gitmeyeceğiz. Gayet kendi şehrimizde kalıp dinlenmek istiyoruz.
Sizin gibi aklını köyle bozan bir tiple ben evlilik yürütemezdim.
Hobisi yok, gezme tozma yok, kültür yok. Çekilmez bu adam.

Ay çok kızdım köylü kocanıza. Vizyonsuz.
Size ne kadar kötü davranıyor ya.
Terbiyesiz adam.
Gerçekten boşanmaktan da korkmayın daha gençsiniz: böyle ayıyla ömür mü geçer. Atanamasanız da bir iş bulursunuz anneniz bebeğe bakar gül gibi geçinirsiniz. Bu adamla köy derdi çekmekten bin kat iyidir. Memurmuş da eşek gibi nafakasını maaştan direkt çekecekler sizin hesaba zaten. Ciddi diyorum bakın bu böyle devam edecekse canınıza yazık.
Bu adam düzelmez zor
Annem bu mevzular yokkende bebeğin biraz büyüsün iş bulalım çalış ben bakarım diyordu ki hep aklımda vardı bebeğim büyüsün işe girip yüzüne bakmıycam bunun diyodum. Şimdi babamı aramış söylemiş annem haber verdi. Anlattım bende herşeyi söylememiştim kadında bizim yüzümüzden tartışma kavga etme diyor o çok başka anlıyor halbuki olan çok başka

Bu nokta artık dönüm noktası sizin için.
Burada pes eder korkar geri adım atarsanız artık iyice pervasız olur.
Boşanmaktan korkuyor der tepenize biner.
Bundan sonrasında da sakın o köye adım atmayın. Aslında şu an en doğrusu git diyor madem tükürdüğünü yalatmak. Gidin ailenizle beraber bayramı da geçirin orada. Aramayın sormayın sakın. Bakalım ne yapacak? Bından sonrasında da düzgün davranmayacaksa arkada ailenizin olduğunu bilir. Öyle rest çekemez size terbiyesiz.
Babamı aramış annemi arayamaz annemde anlayışlı konuşma şuna demiş babam çok anlayışlı konuşuyordu ona karşı kim bilir olayı nasıl anlattı mesajları duruyordu gönderdim bende aileme bana bunu bunu diyor dedim. Gidicem zaten kalmıycam onunla

Back
X