Eşim ailemle görüşmemi kısıtlıyor.

senin iraden yok mu? mal mısınız hizmet misin? neden senin adına eşin karar veriyor? tavrını bozma derim. aynen devam et. ya tamam der ya devam der ama sonunda sen kişiliğine kavuşursun. böyle hayat geçmez. bir yerde patlaman lazımdı. iyi yapmışsın devam et ki kararlılığını görsün.

Benim aileme daha çok gidip geliyoruz çünkü oturduğumuz yerde sadece bir görümcem var arada ona gidiyoruz.Ailem oturduğum yere gelse eşimin bırakıp gitmesine bile çok üzülürüm 😢Ki öyle bir şey yapmaz.Haklısın sonuna kadar.
Kardeşiyle aynı yerdeyiz kapımızı açmıyoruz bile bir kere nasılsın demediler taşındım ettim o kadar zor zamanlar yaşadım nasılsın diyen olmadı bende herşeylerine koşarak gidiyodum. Ağlıyorum bende çok üzülüyorum ama kendine yapıyorum

Bana kapıyı gösteriyor sınır çizince
Seni sokaktan mı bulup evlendi? aç mıydın açıkta mıydın? onsuz hayatta kalamıyor musun? kalbin mi böbreğin mi neyin o senin de sana kapı gösteriyor?

çok onursuz bir hareket. kesinlikle onursuz ve medeniyetten uzak. bu şartlar altında o evde kalmak insan onuruna hakaret. onla evlenmesen sanki sokakta yaşayacakmışsın gibi. katlanılmaz bir hakaret bu.

senin iraden yok mu? mal mısınız hizmet misin? neden senin adına eşin karar veriyor? tavrını bozma derim. aynen devam et. ya tamam der ya devam der ama sonunda sen kişiliğine kavuşursun. böyle hayat geçmez. bir yerde patlaman lazımdı. iyi yapmışsın devam et ki kararlılığını görsün.
bozmam bende bıktım burdaki yorumları görünce daha bi cesaret geliyor önümde büyük bi ömür var millet hayatını yaşıyor ben bunu haketmiyorum bana nankörlük yaparsa ben dahada katını yaparım artık

Bana kapıyı gösteriyor sınır çizince

Size kapıyı gösterdiğinde sizde gidin ve herkes "hoşuma gitmeyen bir şey hareketler yaptığı zaman ses çıkardığım an sürekli bana kapıyı gösteriyor" diyin. Eğer herşeyi göze alabilecek biri iseniz yapın.

Seni sokaktan mı bulup evlendi? aç mıydın açıkta mıydın? onsuz hayatta kalamıyor musun? kalbin mi böbreğin mi neyin o senin de sana kapı gösteriyor?

çok onursuz bir hareket. kesinlikle onursuz ve medeniyetten uzak. bu şartlar altında o evde kalmak insan onuruna hakaret. onla evlenmesen sanki sokakta yaşayacakmışsın gibi. katlanılmaz bir hakaret bu.
Ben sanki boşansak sokakta kalacakmışım sefil olacakmışım gibi davranıyor cümleleriyle bunu açık ediyordu zaten ama öyle bişey yok işte

Size kapıyı gösterdiğinde sizde gidin ve herkes "hoşuma gitmeyen bir şey hareketler yaptığı zaman ses çıkardığım an sürekli bana kapıyı gösteriyor" diyin. Eğer herşeyi göze alabilecek biri iseniz yapın.
Alırım alırım kardeşime anlattım işten gelmesini bekliyorum gelsin annemlerede söyleyecem aileside duysun dedim zaten annenlerle kalıyosun onlarla git dedi olur mesajını gösterip ileticem dedim

Aileniz sizi seviyor demek ki ziyaretinize geliyorlar arkanızda olduklarını düşünüyorum. Eğer ayrılmak gibi bir durum olsa da yanınızda dururlar. Siz kimsesiz değilsiniz. Aileniz sizin yanınızda.

Arkadaşlar merhaba. Eşimle evliliğimizin ilk başlarında her haftasonu onun köyüne gittik köy yüzü görmeyen ben seviyorum ediyorum diyerek koşarak gidiyodum peşinden bir haftasonuda kendimize vakit ayıralım dememiştir tabi benimde hata payım bunda var. Kavga tartışma çıkardımda öyle 2 haftada bire düşürdük. Gelelim canımı sıkan konuya bu haftasonu benim ailem gelecek 2 saat uzaklıkta oturuyorlar bende uzun zamandır görmedim onları. ona söyledim biz köye gideriz diyor ama ailem bir gün kalacak burda o gündede bırakıp köye mi geleyim dedim evet senin ailen benim diyor. Böyle bişey olabilir mi? Tartıştık konuşmuyoruz ve bugün köy günü bende gelmeyeceğimi isterse tartışabileceğimizi söyledim. Onu zorlamıyorum kalsın diye onun köyüde ortalama bize 2 saat uzak. Ben burda ailemle vakit geçiriyim sende köyüne git bi haftasonuda böyle geçsin diyorum e haftaya gidicez zaten ailenin yanına diyor. Haftaya köyede gidicez dedim öyle diyince üstünlük kurmaya çalışıyor hayır sende geleceksin demeye başladı. Alışık olmadığım bir durum olmasına rağmen zaten zamanında peşine takılıp gidiyorum sesimi çıkarmıyorum zaman geçirmeye çalışıyorum ama ailem gelince bunu yapması zoruma gitti. Haksız mıyım şuanki tavrımda?
Ay okurken sinir bastı tabi ki haksız değilsiniz tepkiniz yetersiz kalmış, bana bunu diyecek kocaya bi çarparım bi de yer çarpar. Onun ailesi aile de sizinki soğan cücüğü mü, en net şekilde tavrınızı koyun sakin ha sakın taviz vermeyin bu konuda defolsun gitsin kendisi köyüne siz de ailenizle ilgilenin güzel güzel.

çocuk yok değil mi? çocuk yoksa çocuk yokken her şey sizin için daha kolay. şimdiden isyanınızı edip istediğiniz hayata kavuşursanız ne ala. kabul etmezse gitmek çok çok daha kolay sizin için.

babaniz memurmus yani size bakabilir ilgili bir aile gibi.siz sanki elin adamina bak adam diyorum hala aslinda dememde.muhtacmis gibi boyun egiyorsunuz bence siz kendinizi sevip saymiyorsunuz once kendinize saygi gosterin yoksa kimse sizi sallamaz.yarimyamalak adama laf soyluyorsunuz .kavga edermis gibide soylemeyeceksin adam senj ciddiye alsin azcik .ciddi ciddi bak ben buyum boyle de yapacagim sende boyle olacaksin diye net konusacaksin.naz ya da trip yapar gibi kezbanca konusma yapma asla.ciddi bir durusun olursa adam seni dikkate alir.hem bu zamana kadar hep ona uymussunuz .aileniz suan size gelmeseydi onunla yine koye gidecektiniz.bence problem sizde biraz

Bende boşanmayı istiyorum kendi ayaklarım üzerinde duramadığım için kalkışamıyorum buna ama ip kopuyor
Bak bu kocanın hakkından gelmezsen bir ömür çekersin. Ona diyeceksin ki o lanet köyünü çok seviyorsan git orda kal. Bu ev benim evim. Ben ağaç kovuğundan çıkmadım. Bunu kabul edeceksin gerekirse zorla kabul edeceksin!

Alırım alırım kardeşime anlattım işten gelmesini bekliyorum gelsin annemlerede söyleyecem aileside duysun dedim zaten annenlerle kalıyosun onlarla git dedi olur mesajını gösterip ileticem dedim

Bizler burda bize söylenenlere bakarak yorum yapıyoruz. Bazen yanlış bazende doğru söylüyor olabiriz. Evliliginizde yaşanan sorunları en iyi siz bilirsiniz. Fevri hareket etmeyin, sakince şiyet ettiğiniz konuyu konuşmaya çalsın. Sonra durma göre hareket edersiniz.

Back
X