Eşim ailemle görüşmemi kısıtlıyor.

Şimdiye kadar seni bastırmış yine aynı şekilde üstenci davranarak pes ettirmeye korkutmaya çalışıyor.Sakın sakın korkma bebeğini filan alamaz.Mesajlari filan hep sakla...Sen kararlı durursan baktı zorbalığı işe yaramıyor artık, yarın bir gün ağlayarak yelkenleri suya indirmiş bir şekilde kapına gelecek.

Yavaş alsın bebeği.
Nereye minicik bebeği alıyor.
Hiç bir mahkeme vermez. Boş atıp dolu tutmaya çalışıyor. Geri adım atmayın. Eninde sonunda kuyruğunu kıstıracak.
Terbiyesiz vicdansız adam

Yavaş alsın bebeği.
Nereye minicik bebeği alıyor.
Hiç bir mahkeme vermez. Boş atıp dolu tutmaya çalışıyor. Geri adım atmayın. Eninde sonunda kuyruğunu kıstıracak.
Terbiyesiz vicdansız adam
Dedim bende sen doğurcan emzircen alırsın. Gözlerindeki pişmanlığı gördüm bu sabah onada belirttim sana inanmıyorum güvenmiyorum o pişmanlığınada inanmıyorum ne geldiyse başıma merhametten vicdandan geldi. Benim gibi bi kadına bu yapılma yapılamaz. Hiçbir kadına yapılmaz.

Ne konuştunuz canım?

Ne konuştunuz canım?
Dün akşamki konuşmamız hiç iyi değildi belirttiğim gibi tehdit etti pişman olcaksın dedi bende aynı karşılık verdim. Sabah yüzüne bakmadım çocuğum nasıl dedi sanane dedim doktora girdik kontrolümü oldum çok şükür çıkarken bi dur konuşalım dedi hayır dedim yürüdüm. Bişey konuşmadık.

İyi yapmışsın. Sakın geri adım atma. Tehditle olmayacağını anlamıştır köy sevdalısı.

Size bosanmazsin diyenler size üzülüp orman kaçkını kocanıza kızdığı için söylüyor. Kendiniz için birseyler yapin diye. Yoksa kimse kötü niyetle söylemiyor. Kadınların hele hamileyken böyle kadir kıymet bilmez insan bozmaların elinde heba olmalarına çok üzülüyorum. Yoksa herkes sayfayı kapatınca kendi hayatına dönüyor

Once kendini kurt sanip ,burnu surtunce finoya donen erkek de var. Bakalim nasil olacak. Kimse hamileyken bosanmak istemez.

Siz ailenizin yaninda misiniz su an esinizle misiniz?

Evi terk etmiş, eşinize de boşanacağım demişsiniz, aksiyon almanız gerekiyor sanırım (olmayan hukuk bilgimle). Eşiniz dava açarsa evden ayrıldığınız için kusurlu çıkabilirsiniz.

Ben şuan ailemin yanındayım onun yanına gitmiyorum
Ne vicdansız bi adammış ya insan hamile karısına böyle davranır mı. Karnındaki bebeğede acımıyo hanzo. Gitsin köyünde inek tavuk yaşasın. Sakın geri vites yapma gözünün ne kadar kara olduğunu görsün.
Klasik çocuğu alırım tehdidi de gelmiş başkada bildikleri bi halt yok bu erkeklerin, değil bebeği, bebeğin boklu bezini bile alamaz. Aklınca korkutacak adamlık taslayacak.

Yapmayacaksin tabiki..yemek falan zıkkım yesin..hadsize bak .. senin ailen geliyor ama o köye gidiyor..olduuu..

Tam ıslak odunla dövülmelik, bir kere senin misafirin geliyor insan der oturayım kıçımın üstüne eşimin ailesi geliyor onları memnun edeyim desinler kızım ne kadar mutlu nasıl da çabalıyor, kendi bile köye gitmemesi lazım sen aynısı yapsan ne yapacak acaba ailesi geldiğinde kendi annenlere gitsen. Ben olay çıkarırdım sizi dolduruşa getirmek için demiyorum ama doğru bir davranış değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…