- 6 Aralık 2010
- 34.491
- 91.167
- 798
Evet cok haklisiniz. Kardesimde öyle yapti. Bende yanlis görmedim. Üzüldüm hatta, canim o benim benim icin zaten cok alttan aldi, kac kere gecen sene evimize geldi özür dilemeye olur olmaz seylerden yüzünden. Evet esim kendi ailesine de öyle. Bir kere ordayiz, birsey oldu, coronadan dolayi fazla kalabalik olmasin diye biz herkese tek tek gidecektik. Sonra sosyal medyada ablalari resim paylasti, hepsi bir araya gelmis bütün yegenleri yengesi ablalari abisi. Biz ikizmde annesinin babasinin evindeyiz. Tabi ertesi gün püskürdü, abisine söyleyince insan cagrir diye abisi de demesin mi, sen gelseydin bizi utandirsaydin. Bu lafin üzerine biz esyalarimizi toolayip hrmen ciktik eve dogri gittik. Halbuki 2 gece daha orda kalacaktik, herzaman gitmiyoruzki hollandaya. Annesi yalvardi oglum gitme tmm onlara küs ama benim sucum ne diye. Bende dedim ords, sacmalama ne gitmesi ta buraya geldik. Kendimi 3 saat sonra kendi evimde buldum 24 saat bile gecirmemistik hollandada. Telefonlar caldi esim bakmadi. Hepsine küs. Beni aradilar dediler spontan oldu planli degildi falan filan. Ama bizimki küsünce önüne perde iniyor, olur olmaz seyler dedi telwfonda kendisinde yasca büyük ablalarina.
ooo cok zor biriymis esiniz, Allah kolaylik versin ne diyelim.
Kardesinize diyecek bir sey yok zaten, adama sana bir tokat atana diger yanagini cevir mi diyecegiz ne diyecegiz degil mi.
Esiniz yanliz kalinca akillanir,
sizin yerinizde olsam kendi ailemle de esimin ailesi ile de iyi gecinirim.
Bakin insanlar size aciklama yapmislar ne guzel.