Eşim Ailemi İstemiyor

konuştukça batıyosun

ya bi de o var. evlilik içerisinde eşlerin birbirine danışmadan yatılı misafir kabul etmesini hoş bulmuyorum.

Üzgünüm ama eşiniz haklı.Yeni evlisiniz olur böyle yanlış anlaşılmalar.Daha fazla uzamadan gidin özür dileyin ablanızlada kırmadan tatil dönüşü program yapın.

Haksızsınıznet bi plan yapılmış ona sormadan değiştiremezsiniz eşiniz iznini sizin ailenizle geçirmek zorunda değil siz bu hareketi yaparsanız artık o da size sormadan bir sürü plan yapar eniştenizi arayıp iptal edin bence

Eşiniz haklı. Ablanız başka zaman gelebilirdi. Ya da telefonu kapatıp eşinizle konuşmalıydınız.

maalesef eniştemi arayıp konuşamadım. ablamlar gelecek. eşimde ablan inşallah enişteni yollayıp diğer hafta da kalmaz dedi. bende bilemiyorum dedim. iznimin tamamını onunlarla geçirmek zorunda değilim dedi bu kezde o nedenle kavga ettik. kızlar bu kezde ben haklı değilmiyim? basbaya istemiyor işte.

Valla siz adam olmazsınız, yakında kocanız sizden vazgeçip kafasına göre takılmaya başlayıp sizi gözden çıkarınca aklınız başınıza gelir. Boşanıp ablanızın dizinin dibinde doya doya vakit geçirirsiniz artık o zaman.

Hala haksızsın tabiki. Adam zorunda mı iznini senin ailenle geçirmeye? Eşinin yerinde olsam tek başıma tatile gitmiştim cidden çekilmezsiniz yani.

Sizinle yaşamak zor olmalı çok bencil düşünüyorsunuz adam gayet haklı ve ne derseniz diyin kendinizi haklı çıkarmanız zor hala istemiyor ailemi diyip duruyorsunuz açık söyliyim ben eşimin ailesini kendi ailemden çok sevsem onlarla çok iyi olsam sürekli vakit geçirmek istesem ama böyle uzun süre planladığım ihtiyaç duyduğum bir tatil planı yapılmışken eşim bunu ablası gelecek diye iptal edip saçma sapan davransa ben bir anda sogurum gıcık olmaya başlarım. yani adam yine iyiymiş de sana rest çekip ne yapıyorsan yap ben yalnız gidip tatil yapıcam dememesi bile yeter bence size ben bile burada sinir oldum kendisi çok haklı bence tepkilerinde kim ister ki ikinci plana atılan biri olmak şaun ablanız için eşinizi yok sayıyorsunuz farkında mısınız

Yoo sonuna kadar haklı adam bu balayı yerıne geçecek ve sen aramadın adam tüm yıl tatıl ıcın beklemış bı hafta tatıl yapacak ıkı hafta yerıne ben olsam tek gıderdım sende evde ablanla takıl

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…