Eşim aileme beni kotuledi

haklıda olsan gaksız durumuna düsmüssün elinle iytirmek cok yanlıs kappı carpmakta . bu durumda sen sakinliğini koru bence esinde carwsiz kalmıs adam aglamıs demekki dertli .

babalar dirwk gaza gelir zatn babana birsey diyemicem sen bilirsin

ögkeyle kalkan zararla oturur bence suan mutedil ol sakin ol su akar yolunu bulur

Senin hatalarin da var ama ustune yurimeleri de cok kotu
75 yasinda kadini ittirerek odadan cikarman ayri facia..cocugun uykusu elbetye bolunmesin ama bunun baska baska yollarini bulursun

Baba tokatlamaya kalkıyor. Sonra birtakım itiş kakıştan sonra koca karısının üstüne yuruyor BABASININ YANINDA sonra tekrar itiş kakış herkes birbirine giriyor. gerçekten pes.
Ben böyle tuhaf insanlara anlam veremiyorum gerçekten konu şaka gibi neresinden tutarsan tut elinde kalio o masum yavrucaga yazık yaa konu sahibi babasına gitse sorun koca evinde kalsa sorun cocuguyla yanlız biyerde yasasa oda sorun çünkü kendi hal ve tavirlarida sağlıklı deil Allah yardım etsin ya diyecek birşey bulamıyorum

Hatalısınız fevri davranmışsınız
Çocuğu uyandırmasınlar tamam da sizin tepkileriniz de fazla olmuş, herkes yangına körükle gidince de olaylar büyümüş de büyümüş gereksiz yere. Sakin olmanız lazım

Ya şimdi herkes benim üstüme çullanacak ama ben sizin tepkilerinizi pekte haksız bulmadım. Bebeğinizi korumak istemişsiniz; e aileyi de sevmeyince böyle olmuş. Bağırmalara, üstüne yürümelere falan sessiz kalsaydın daha çok ezilirdin sanki amaa olayları bu boyuta getirmende yanlış. Ben senin yerinde olsam kv ile işbirliği yapardım mesela babaanneye karşı. Ne bileyim vardır muhakkak başka bir yolu.

Babaanne cahil ve görgüsüz uyuyan bebeği uyandirip huzursuz edecek kadar empati yoksunu

Kayinvalideyi geciyorum kadıncağız yıllarca kaynana yaninda psikoloji falan kalmamış zaten kadin da

Konu sahibi felaket evdeki misafiri itekleyip cikarmak kapı çarpmak yüzlerine bakmamak yapilacak is değil ayrıca yapılan çok büyük bir ayıp
Ayrıca oglusuna bu kadar bağımlı olmasi geleceğin o nefret ettiği kaynana modeline donuseceginin göstergesi

Koca oda ayri felaket hakaret edip durma kadını ailesine kotuleme babannenin ağzının icine bakma

Baba da ayri felaket kızı bosanmasin başına dert olmasin diye kızını susturma damadın önünde tokat atmaya kalkma kızını konusturmama
Yarın öbür gun kizi gercekten dayak yediğinde rahatlar adam ne var senin baban seni dövmeye kalktı ben vurmusum cok mu der

Sonuc olarak olan o zavallı bebege oluyor bu sorunlar katlanarak artacak herkes birbirinin yüzüne baktığında bir araya geldiğinde bu olanlari nefretle anacak

Temel sorununuz saygı ailedeki herkes saygisiz büyüğünden küçüğüne. Boşuna dememişler saygı olmadan sevgi olmaz diye

sende bendensin desene ailendede is yok kocandada valla suan is arıyorum bi bulsa ne yapıcagımı biliyorum eger calısıyosan belli bi süre ailenn yanında git ne derse desin beni yaptım madem bakıcaksın de belli bi zaman kal paranı topla sonra ne yapıcagına bakarsan

ama bu saatten sonra kocanla barıssanda her kavgada dicek senin anan baban yokki onlar beni haklı görüyo

valla babanneyse babanne banane yani kadın zaten sürekli laf sokuyomus biraz empati yapın yaa ne polyanacı olmus buraları örgü ören yaslı susan sevimli bi teyzeden degil sürekli car car konusan kavga cıkarten lag sokan bi kadından bahsediyoruz

kadın bu yastan sonra degismicekse bu kız niye degissin ki ne alaka yani o babanneyse bu kız anne o cocugun annesi istedigine elletir istedigini gösteriri yanii

sakın gitme esin yuzunden baban sana el kaldırdı bence esine buyuk b, ders vermelisin sakın gitme gidersen b, daha degerin olmaz her kavgada sana der senin gidicek ailen bile yok diye bence bası dik tut

Hala MAL diyorsun, eşinde senin annen için mal benzetmesi yapıyor mu ?
mal olan birine ne desen saygıdeger bi kadın mı allah askıan yaa insan nasıl davranırsa karsısındakine öyle davranır bu kız asürekli laf sokmus ima etmis ne deseydi süper babannemi mendebur insan mendeburdur benim kaynanamda dahilll

emin ol kendini gizleyen aptal erkekler o kadar varki bu kızında öyle demek benim esmde beni elde etsin diye evlenelim diye oooo mendebur anasına neler derdi sussun diye nerden anlıcan kendini gizleyen erkek cok

iste ne güzel bi baban varmıs sükret bendede aynı mal dan var kızlarını aman evlenmis artık banane diye gören babalar oldugu sürece böyle zayıf karakterli erkeklere asık olup saclamalarızz

gercekten kurabiye gönderdin miii o kavganın üstüne

Bayramda annem, komşusuna oturmaya gitmiş. Salonda otururken birden gelini gelip " yavaş konuşun, içeride çocupumu uyutuyorum" diye bağırmış ve kapıyı çarpıp çıkmış salondan. Ki annem gelinin evde oldupunu bilmiyormuş, şehirdışında yaşıyorlar çünkü. O günden beri komşu kadın, annemin yüzüne bakamıyor. İnsan evde misafir varken saygılı ve hoşgörülü olmalı.

ne kadar hatalı olduğunu bir çok kişi yazmış zaten, onlara değinmiyorum. Ve bu hikayedeki herkes hatalı. Çocuğunuz olmasa hemen boşanın derim. Çünkü karşılıklı saygı sınırı çok aşılmış. Ama bebeğin için sakin olup, herkesten uzaklaşmanız gerek karı-koca. Önce ikiniz de hatalı olduğunuzu kabul edin. Aksi taktirde çözüme ulaşamazsınız. Ardından saygı çerçevesi içinde sınırları belirleyin. Gerekirse yazın. Ancak bu geçmiş kavgaları deşmek şeklinde olmasın. Birlikte mutlu olabilmek için ne gerekiyor bunları ortaya koyun. Herkes de biraz ödün vericek bişeylerden gerekirse. Sakın yanlış anlamayın, bebeğin düzeni bozulması konusunda ödün vermeyin tabi. Ama en baştan kavga etmek yerine, "babaanne tabi ki seviceksiniz, torununuz ama uykusu bölünmesin" gibi tatlı dille konuşsanız, saygıyı korrusanız, bir süre sonra onlar da sizin kurallarınıza saygı gösterirdi. Bence kv doldurmuş sizi.

gercekten kurabiye gönderdin miii o kavganın üstüne
Evet gönderdim ama kurabiyenın akşamı bu büyük kavga oldu . Çocuğu uyandırma olayı buyum kavga dan 2 gün önceydi ve bu arada eşim benle konuşmayı hep reddetti. Kurabiyeyi yolladığım günün akşamı da aileme anlatmayı tercih etti

Evet babamın tavrından dolayı artık eşim ve ailesi hep ustumde olacaklar babamla artık konuşmayı dusunmuyorum. Eşimle de konuşmuyorum sakinleşmeyi olayların durulması bekliyorum. Annem ve kardeşimle konuştum onlar da haksızsın deyip durdular ama en azından daha insancıllar. Sanırım bi süre oluruna birakicam işler boşanma ya mi gider yoksa sakinleşıp özür dilenip konuşmaya mi bilmiyorum

Karşılıklı olarak ailelere ve kendinize saygı sevgi hiçbirşey yok...bir insanı sevmeyebilirsin ama azarlamak ittirmek vs. kime yakışır bu?Babanne size inat davranıyor gibi geldi uyku durumunu bu kadar önemsiyor gibi görünmeseniz onunda ısrarla aynı şeyi yapacağını sanmam.Bir uyku durumu sebebiyle en kötü olan siz olmuşsunuz güzel güzel uyarmak varken bilmiyorum umarım sorunlarınız düzelir ama kim kimin yüzüne nasıl bakacak bu saatten sonra bilemem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…