Eşim aileme beni kotuledi

bence de hatalısınız.
ne değişiksiniz karşılıklı bela okumalar
büyük kv yi eller ittirmeler odalardan atmalar filan
ortada ne var bebek sevecekler

Sizi anlıyorum bazı insanlara laf anlatmak çok ama çok zor , bende eşimin ailesini hiç denk bulmam kendime bu yüzden çok tartışıriz evde .
Kardeşi boş boş gezer eşim cebine para koyar .
Annesini ile pilanli yaparız alıp kendini ve kızlarını gelir, cebinde akrep var parası çok kıymetli ,
Bilmeden kendilerine bakmadan laf söylemezler mı bir de deli oluyorum iyilikten anlamayana ne yapılır ki mecburen kapı çarpılır .

Son düzenleme:

ha terbiyesiz terbiyesiz yaşıyosunuz yani?

çok çok hatalısın koca kadını itirmek felan ayıp boşanırsanızda eşinizde sizin gibi birinden kurtulmuş olur

Kim kime hesabı bu nasıl bir aile ya cidden herkes ne kadar kötü olabilir örneği sizsiniz!! ben sadece o küçük bebeğe üzüldüm çünkü berbat bir ailede büyüyor.

Çok hatalısınız,bu kadar katı kuralcı olmayın yok çocuk uyandırılmaz yok şöyle yapılmaz vs..Ne kadar kıymetli çocuğunuz varmış.Babanıza katılıyorum terbiyesizlik yapmışsınız,haftada bir kere eşinizin ailesine götürdüğünüzde uyutmayı verin nolucak yani her şey saati saatine mi olmak zorunda biraz büyüklerine saygı duy,çok bilmişlik iyi değildir.

Kısmen haklı olduğunuz durumlar olabilir. Misafirin yanında o tarz davranışlarınız olmamış. Belli yaşa gelmiş insanların genelinde empati duygusu olmuyor maalesef. Bizde o yaşlara geleceğiz. Gerimizde kim var diye düşünmeliyiz bence. Kime nasıl örnek olacağız çok önemli.
Saygı ve huzur. Evladınızın büyüyeceği evde uyku düzeninden çok huzur, sevgi saygı önemli diye düşünüyorum. Sakin olup soğukkanlılığı elden bırakmamaya çalışmanız lazım, en çok çocuğunuz için. Annelerin fedakarlıkları saymakla bitmez.. Onu düşünün ve içinizden 10 a kadar sayın. Umarım düzelir bu tatsız olaylarınız, evladınızla huzurlu sağlıklı mutlu seneleriniz olur.

Ayrıca eşinizin ailesini cahil diye küçümserseniz eşiniz de canınızı acıtmak için tabiki ağzına geleniz sayar.Biraz hürmetli saygılı olun eşinizin ailesine,böyle yaparsanız herkesi kendinizden soğutursunuz.

Ve ikiniz de tum hunlari kabul edip evli kalabiliyorsunuz?

Canım sen aslında haklıyken fevri davranislarin yüzünden haksız duruma düşmüşsün. Bu kadar fevri hareket etme. Hepimizi sinir ediyolar biz sınır ediyoruz ya da ama aşırı geldi davranışların. Yine de onun ailesi o senin yaptığın gibi yapsam benim eşimde aynı tepkiyi verir. Onlarla da küs kalamazsınız tamam samimi olmayın ama gidip barışın bence. Bu kadar küçük nedenlerden de boşanmayı düşünmeyin konuşarak hallaedilcek meseleler bunlar. Hatanizi kabul edin bu kadar da çocuğun üstüne titremeyin sakınan göze çöp batar.. Benim annem babam da üstümüze çok düşerdi hapşırsam doktordaydım. Sonunda zaturemi olmadım, astim bronsi mi,camdan mi düşmedim heryerin dikistir. Ne zaman rahat bıraktılar beni normal sağlıklı bi çocuk gibi oldum:) Herse yi bu kadar sitres yapmayın..

Dumur oldum okurken

Bi kere esinizle kufurlu konusmalar bela okumalar
Evde misafir varken kapi carpmalar baska odada oturma
Babaneyi ittirme
Ustune ese gonderilen kurabiye sepeti
Aile ile esin konusmasina musade etme kendini savunamama
O sinirdeyken kp arama

Alt alta yazdim belki boyle gorurseniz fark edersiniz hatalarinizi diye

Ayrica esimin ailesi cahil kismini hic anlamam , evlenmeden once gormediniz mi ailesini? Madem cahildi niye evlnediniz?
Dunya gorusunuz bu kadar farkliysa , esiniz ailesine karsi ses cikaramiyorsa evlenmeyecektiniz..

Misafirin yanina girmeyerek ve babaanneyi ittirerek hakliyken haksiz duruma düşmüssün.kendini boyle ifade etmeye devam edersen başın eşinle çok derde girer.kendini biraz daha farkli ifade daha yapici ol konusarak hallet.bi de o kadar şeyden sonra kurabiye sepeti gondermen de gereksiz olmus

Evet esinde terbiyesiz

Once pataloji den girdi ne alakaysa.sonra kurabiye gayet sik bisiy.sonra bela okudu

Bu ilişkide doğru yok, ikiniz de karşılıklı hatalisiniz. Arkadaşların dediği gibi destek alın

Bence siz oğlunuzun uyku düzeninden ziyade terbiyesi konusunda endişelenin...
Ne kadar vurdumduymaz olmuşsunuz saygısızlık konusunda...

Benim de kızım var büyük konuşmak istemem ancak kızım sırf çocuğu uyandirildi diye 75 yaşında ki kadını itekleyerek bi ton laf sayarak odadan kovsa kendime kizarim ben bu evladı nasıl böyle yetiştirdim hiç mi terbiye vermedim diye çok utanirdim

Geleceğin oğlum da oğlum diye cosacak olan k.valide adayıni gördüm konu sahibinde

Çocuk terbiyeden saygidan gorguden bi haber olan anne baba ile yetişecek yazık

Once pataloji den girdi ne alakaysa.sonra kurabiye gayet sik bisiy.sonra bela okudu

Patoloji hastalıkla ilgili hücrelerdeki, dokulardaki ve organlardaki yapısal ve işlevsel değişikliklerin çıplak gözle veya mercekle tanınması, araştırılması ve incelenmesiyle ilgilenir. Patoloji yalnız insan değil hayvan ve bitkilerin de hastalık hallerini inceler. Patolojiyle uğraşan kişilere Patolog denir

Hala anlamadim pataloji niye dedi kv sine

Uyku düzeni konusunda ben de çok hassastım, hassasiyetinizi anlıyorum. Hak da veriyorum.
Amaaaaa
Misafir gidene kadar idare edip sonrasında ciddi bir konuşma yapmalıydınız. Hem eşinizle hem babaanneyle.
İttirmek vs hiç olmamış.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…