Eşim aileme beni kotuledi

Allahim nereye gidiyoruz, saygi, sevgi, hosgoru, misafire yasliya hurmet hic birsey kalmamis. Konu sahibi kendi ailen, esin, burdaki bir cok bayan seni haksiz bulmus, insanin hatasini kabul etmesi ozur dilemesi bir erdemdir. Bence hemen herkesten ozur dileyip bu isi uzatip esinizlede daha fazla kotu olmayin. Cocugunuz icinde bu kadar endiselenneyin, uyur uyanir aglar, uyku duzeni bozulur bazen... bunlar hic sorun degil. Ona vereceginiz en guzel sey guzel saygi sevgi icinde buyuyecegi bir aile...guzel bir anne ornegi.. buda evinize gelen misafiri bu srkilde asagilayarak iterek olmayacsgini biliyorsunuz. Uykusundan once bunlar on planda olmali.

Kadini itilemnizden sonrasini okumadin boyle ofkeli ve kotu bi insan olamaz insallah para koymamistir ayrica uyandirsinlar bidaha uyur? Gormemis insanlarin bebekleri oluyoya uyuz oluyorum esiniz hakli sizi kotulemekle bence siz misafire nasil davranilmasi gerektigini ogrenin cikin disari ne demek terbiyesizsiniz esiniz olsam sizi bosardim. Dusman basina!

Kaynananiza cahil derken keske bide kendinize baksaniz :) bebeginizin terbiye alicagi insana bakij yazik o bebege yazik..

Eşinin ailesine çok üzüldüm şahsen...
Itekledim odadan kovdum...
Sinirlenebilirsin ama bu tepkiyi göstermek hakkın olamaz senin.

canım şu an sağlıklı düşünemiyorsun bi sakinleşmen lazım allah o kocayı sana verdiyse idare etme kabiliyetini verdi sen sadece sakin kalarak bunu yapabilirsin bende bazen çok sinirleniyorum özellikle çocuk konusunda çok titizim çok zor bulduğum için çocuğumu kimsenin uyandırmasına izin vermem ama bizim yumuşak karnımız çocuğmuz olunca çok sinirleniyoruz .anladığım kadarıyla Babaanne arsız dominant , babanız çok fevri hareket eden biri sizin aranızdaki saygı zarar görmüş Birbirinin ailesine bela okumak, cahil demek falan? çok yanlış sen sonuçta o ailenin soyadını taşıyorsun çocuğun kan bağı var eşinizle oturun, sınırlarınızı çizmekle başlayın işe.aileleri işimize karıştırmayacaz kesinlikle sorunlarımızı kendimiz halledecez diyin babana mesafe koy ama küsme kimseyi kırmadan sınırlarını çiz yaşlı kadınlara söz geçmez ama yinede elinle itmek yanlış ancak sakin kalabilirsen meseleyi çözersin yoksa zaten karşındakiler öfkeli dominant kararterler bildiğini yap ama insanların gözüne sokarak değil boşanma en son çare bana göre aldatma, dayak hakaret yoksa eşinizle aranızda sevgi varsa bu evlilik kurtarılmayı hakediyor bu kadar cahili idare etmekde sana kalıyor
Olmuyorsa o zaman düşünürsünüz boşanmayı.

Yaslı baskı kadını itmeye utanmıyor musunuz? Cocugunuz en hassas noktanızmıs ama bence once insan olun sonra diğerleri gelsin babanız haklı terbıyesızsınız

Eşinizinde Yanlışları var fakat siz daha fazla yanlış yapıyorsunuz. Hatta burdaki yanlışlık oranı sizde kesinlikle çok çok fazla kusura bakmayın. Ben misafirin yanında kalkıp kapı çarpıcam ? Ki ben ne olursa olsun bunu kendime yakıştırmam. Hadi yaptm diyelim eşimde agzımın üzerine bi tane çakar net ! 75 yasında bir kadını itmek bana pek mantıklı gelmedi ne kadar haklı olursanız olun bunun tutulcak bir yanı yok. Hem siz eşinizi ailesinin yanında küçük düşürmüşsünz oda aynısını size yapms ama siz sadece kendi pencerenizden bakıyorsunuz

Ben eşimin ailesi varken kapı falan çarpsam herhalde bir yıl yüzüme bakmaz adam. Aynı şey onun için de geçerli.
Ne kadar haklı olsanız da büyüklere o tepkileri vermeyip daha sakin kalmanız lazımdı . Eşinizle oturup konuşun bence, aileleri karıştırmanın doğru olmadığını anlatın

Herkes suçlu ama sen de çok daha fevrisin ben biraz kendine hakim olmalısın

Şu yaZdıklarınızı kendiniz okumuyor musunuz merak ediyorum. Eğer okuyorsanız bu halinizden nasıl bir haklılık çıkardığınızı merak ediyorum. Bu mudur gerçekten iletişim düzeyiniz? Ne eşe ne onun ailesine ne kndi ailenize olan tavrınız güzel. Elbette bu şartlarda kimse size hak vermez.
Babanne bir yerine kına yaksın nedir? Kadını kolundan itmek üstelik başka birinin yanında . Kendi çocuğunuza merhamet ettiğinizden uyanmasını istemeseniz başkalarına da merhamet edersiniz.
Kendinize bir iyilik yapın ve lütfen terapiste gidin. Bu öfke çocuğunuza da sonrasında dönere çünkü

27 yasinda olduğunuzu yazmışsınız ama ben okurken evli 1 çocuklu kadın yerine 13-14 yaşında bir ergen gördüm yazdiklarinizda. Keske aranizda boyle bir saygi problemi varken cocuk yapmayi erteleseydiniz biraz birbirinizi ve ailelerinizi tanisaydiniz. Olan olmuş ama 75 yaşında birini artık değiştirmeniz mümkün değil çocuk kovar gibi yapmanız çok yanlış olmuş.oldugu gibi kabule etmeniz tek yol.ama bir sürü şey var inş doğru güzel bir çıkış bulursunuz.once kendinizi törpülemekle başlayın çocuğunuza yazık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…