• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşim ailemden ayrılıp farklı bir şehire taşınmak istiyor!

Ben babamlara taşınayım diyorum toptan :KK70: benden daha az aileci bence :KK70:
Tahinciğim babalarımız özünde iyi biri desek, yırtar mıyız ? :KK70:
Babalarimiz candır ya, özleri sözleri iyidir. 🤗

Konu sahibinin para muhabbeti beni çok baydı yalnız. Aile de böyleyse eş, kaçıp gitmek istiyor olabilir.
Ona da hak verdim şuan. 😂

bence eşin haksız , baştan söz vermiş . eğer bu sözü vermeseydi belki evlenmeyecektin . ailen izizn vermeyecekti. siz kandırmış , hamile kalınca nasılsa bırakamaz demiş.

diyelimki gittin onun ailesi kalabalıktır, gelen giden çok olur hizmet beklerler. sen in annenein babanın sana ihtiyacı varken onun sülalesine hizmet etmen zamnla koyacaktır. alışabişecekmisisn o şehre. çok bencil gördüm eşini. madem memeleket sevdalısı oradan evlenseydi.
+837373
bastan soylemissiniz belki evlenmeyecektiniz, resmen cocuk olmus
bosanamaz diye kendi ailesinin yakinina goturuyor. kopruyu gecene kadarmis her sey demek ki

Eşiniz verdiği sözü tutmalı diye düşünüyorum. Yoksa neden evlenmeden önce oturulup konuşuluyor. Sizin bu konuda hassasiyeti biz var ki paylaşmışsiniz. Yada baştan söz vermeyecekti.
Bu bağımsız olamamak değil bence.
Hamileyim boşanmak çok mantıksız geliyor ilerde çocuğuma denemedim bile diyemem ama gerçekten eş ailesi ile de hayata bakış açılarımız çok farklı ben susacak bir karekter değilim onlar çok tutucu ilerde daha kötü olmasından da korkuyorum çıkmazdayım

Babalarimiz candır ya, özleri sözleri iyidir. 🤗

Konu sahibinin para muhabbeti beni çok baydı yalnız. Aile de böyleyse eş, kaçıp gitmek istiyor olabilir.
Ona da hak verdim şuan. 😂
Babası bence kirayı konu etmesin diye yaptı.
Babamın bi arsası var ev yapacak, bana sürekli sana da aşağı katı yapayım orada yaşayın diyor :D Aklımı çeliyor 😬😬

Babaniz bana cok tuhaf geldi, artik evlisiniz ve üstelik hamilesiniz, sizin kararlariniza saygi duymasi gerek, fakat saygi duymayi gectim resmen baski uyguluyor. Diyelim esinizi ikna edemediniz sonuc olarak ayrildiniz, kucaginizda bebekle babanizin yaninda yasasaniz babaniz bu vebalin altindan kalkabilecekmi, bunu sorsaniza ona.
Birde anneniz ne diyor ?

Evet anormal olduğunun farkındayım ama ailem çok yalnız babamın bizden başka kimsesi yok bütün çabalarının yalnızlık korkusu olduğunu düşünüyorum ihanet hissiyatının sebebi ise ailemin asla hiçbir şeyden kaçmaması evlendi kendi başının çaresine baksın diyen bir aile değil eşimden gizli mutfağıma erzak alan şuraya para koydum belki yanında yoktur al lazım olur diyen bir baba düşünün siz olsaydınız vicdan yapmazmisiniz?
Eşinizin anne babasi yalniz ve yalniz kalmaktan korkuyorlar sürekli ogullari yaninda olsun istiyorlar başka sehire tasinmanizi da istemiyorlar. Eşiniz ise ailesinin onun için yaptiklarina karşilik kendini borclu hissedip vicdan yapiyor onlari yalniz birakmak istemiyor. Başka bir şehire taşinmaniz bile eşinizin ailesinin onayina bagli çunki eşiniz ailesinden uzak yaşamak istemiyor ailesiyle yakin olmak istiyor.

Sizce bu hikayede eşiniz nasil görünüyor ?
Onu nasil gördüyseniz şu an eşiniz de sizi öyle görüyor. Farkindasiniz dimi eşinizin de bir ailesi var ama o ailesinden uzak yaşiyor. Sizce neden ? Eşiniz ailesine sizin ailenize verdiginiz kadar kiymet vermediginden mi yoksa bir yetişkin gibi kendi ailesini kurmak istediginden mi ?

Annesinin memesinden babasinin otoritesinden ayrilmayanlar mümkünse evlenmesin...

Babası bence kirayı konu etmesin diye yaptı.
Babamın bi arsası var ev yapacak, bana sürekli sana da aşağı katı yapayım orada yaşayın diyor :KK70: Aklımı çeliyor 😬😬
Bedava mal baldan tatlıdır imkan varken imkansızlık çekmek de aptallık değildir de nedir değil mi

Ailesine 50 dk uzakta yaşayacakmisiz cok gelip gitmezlermis beni de gitmeye mecbur birakmazmis mış mış mış...
bak ben 3 yıl güney doğulularla kaldım , onlarda kuzen amca dayı çok kıymetlididr. 50 km hiç bişey onlar için . sabah kahvaltıya gelirler akşama dönrler. düğün olur gididersin , cenaze olur gidersin .50 km neki. kalabalık olduğu için her hafta nişan düğün ceneza olur . bunları yapacaksan benim için sorun değil diyorsan gt. nerden biliyor gelip gitmeyeceklerini sormuşmu bana gelip gidecekmisisniz diye. gelme mi diyecek . hastalık olacak gideceksin. kız evine gitmez ler , oğlan evine giderler

Bedava mal baldan tatlıdır imkan varken imkansızlık çekmek de aptallık değildir de nedir değil mi
Ama eşin bence ailenle uzaklaş diye de istemiyor bu teklifi. Ben evlenirken söyledim. Ben aileme çok bağlıyım , vakit varken kaç dedim :D kaçmadı. Şimdi de paşa paşa çekecek valla jdjejd

bak ben 3 yıl güney doğulularla kaldım , onlarda kuzen amca dayı çok kıymetlididr. 50 km hiç bişey onlar için . sabah kahvaltıya gelirler akşama dönrler. düğün olur gididersin , cenaze olur gidersin .50 km neki. kalabalık olduğu için her hafta nişan düğün ceneza olur . bunları yapacaksan benim için sorun değil diyorsan gt. nerden biliyor gelip gitmeyeceklerini sormuşmu bana gelip gidecekmisisniz diye. gelme mi diyecek . hastalık olacak gideceksin. kız evine gitmez ler , oğlan evine giderler
Çözüm?

Sizi kendi ailesinin yakınına götürmeye calismdigi sürece eşinizle birlikte olmalisiniz. Hatta ailenizin tutumuna bakilirsa ailenizden uzaklasmanizda da fayda var
sizce😂 adam doğuda evler pahalı güneydoğu da daha ucuz demiş. ne tesadüf ki kendi ailesi güneydoğuda yaşıyor. iyi niyet ya da gururlu olmak yok burda basbayağı ataerkil toplum ve adamın ailesinin yanımıza gel erkeğin karısının memleketinde ne işi var başkası var

Esinde nikah olana kadar senin sehrinde yasayalim deyip simdi dondügüne göre bence dürüst davranmamis.Uzaga ve yakina evlenmenin psikolojisi cok farkli.Burda sık sık ailemden uzaga evlendim .Alişmakta zorlaniyorum konusu acıliyor.Evin olur agzinın tadi olmaz gittigin yerde. Hersey tapu mu bilemedim.

Back
X