Eşim ailemden ayrılıp farklı bir şehire taşınmak istiyor!

Eşime sen git istedigin yere ben gelmiyorum dedim tek cevabı seni dövdüm mü sövdüm mü aldattımmi aç mı açıkta mı bıraktım yarın bir gün çocuğuna ne hesap vereceksin demek oldu haklıydi ailem borç konusunda net babam ben her ay senden gelecek parayı alamam diyor ama eşinin istediği miktarı da hibe edemem diyor daha makul bir para verebilirim diyor
Para konusu neden bu kadar çok dönüyor ailenizle aranızda?
Eşinizi parayı kabul etmemesi hoş olsa da, 6 ayda, memur maaşı, hamile bir eş varken, ev ev diye size diretip, bir şekilde kendi ailesinin yakınına gitme çabası, doğru gelmedi bana. Baştan beri aklında varmış ailesinin yanına gitmek, hamilelik olunca sizin de peşinden gideceğinizi biliyor bir şekilde.

Merhaba kk nın değerli hanımları benim de derdim 6 aylık evliyim eşimin ailesi Güney Doğulu ben ise Doğu Anadoluda yaşıyorum ben öğrenciyim eşim ise benim şehrime atanmış bir memur benim memleketimde tanıştık ve evlendik eşim evlenmeden önce hep benim ailemin olduğu şehirde yaşama vaadi verdi evlendikten sonra ise bu şehirde ev alamiyorum Güney Doğu ilçeleri çok daha uygun o taraflara taşınalım dedi ben varliklı bir ailenin 2. Çocuğuyum benim ailem eşime ev için karşılıksız para vermeyi dahi teklif etti gitmememiz için ama eşim ilerde minnet edip kendi evimi satıp batıya vs. Gitmeme izin vermezler deyip kabul etmedi borç versinler dedi onu da benim ailem kabul etmedi ben hayatım boyunca ailemden uzakta yaşamadım üni de bile her hafta çıkar gelirdim babamla bağlarımız çok güçlü asla kopamıyoruz kısacası eşimin tayinine az bir zaman kaldı ve babam gidemezsin diyor eşimde geleceksin iki arada bir derede kaldım şuan hamileyim ne eşimi böyle bir sebep için bırakabiliyorum ne de aileme sırt çevirip gidebiliyorum babam ben gidince çok yalnız kalacak abim yok bir ablam var o da başka şehirde evli babam ikinizde gelin size apart restaurant vs. Açayım eşlerinizle birlikte işletin diyor ailem ihanet ediyormuşum gibi hissediyorum sizce mantıklı olan ne siz olsaydınız ne yapardınız?
Babanız kabul etsin borç para vermeyi olay çözülür

Burda bu tarz konulara "ailesiyle göbek bağını koparamayan evlenmesin" diye bin kere yazıldı. Çoğunluğu erkekti bu sözün muhatapları, ama sizin icin de geçerli
Haklısınız ne diyim evlenmek için aileme rest bile çektim ama babamla kopamıyoruz çok saçma farkındayım

Evet anormal olduğunun farkındayım ama ailem çok yalnız babamın bizden başka kimsesi yok bütün çabalarının yalnızlık korkusu olduğunu düşünüyorum ihanet hissiyatının sebebi ise ailemin asla hiçbir şeyden kaçmaması evlendi kendi başının çaresine baksın diyen bir aile değil eşimden gizli mutfağıma erzak alan şuraya para koydum belki yanında yoktur al lazım olur diyen bir baba düşünün siz olsaydınız vicdan yapmazmisiniz?

Yapmam. Eşimi rencide edebilecek her türlü hareketten de kaçınırım.

Kuzum siz evlendiğinize göre çoktan reşit olmalısınız. Bir yere kadar aileden destek alınır, amenna. Ama nedir bu gizli kapaklı işler?

Helal olsun eşinize ki hazır paraya kanmamış, paranın yüzü sıcak gelmemiş alın teriyle kazanma derdinde. Belki de bu para muhabbetinden sıkıldığı için taşınmayı arzuluyor.

Haklısınız ne diyim evlenmek için aileme rest bile çektim ama babamla kopamıyoruz çok saçma farkındayım
Sizi kendi ailesinin yakınına götürmeye calismdigi sürece eşinizle birlikte olmalisiniz. Hatta ailenizin tutumuna bakilirsa ailenizden uzaklasmanizda da fayda var

hahha o kadar kötü olmıyım dedim :KK70:
En iyisine sen karar vereceksin.
Benim peder de böyle 😬 Bi hafta gitmesem bişi oldu kesin gelmiyor der. Of aşkım babişkom 💕💕💕💕💕💕💕
Babam gerçekten üni de 2 defa telefonu açmadım diye gece yola çıkan bir insan nasıl çözeceğimi bilmiyorum

Yapmam. Eşimi rencide edebilecek her türlü hareketten de kaçınırım.

Kuzum siz evlendiğinize göre çoktan reşit olmalısınız. Bir yere kadar aileden destek alınır, amenna. Ama nedir bu gizli kapaklı işler?

Helal olsun eşinize ki hazır paraya kanmamış, paranın yüzü sıcak gelmemiş alın teriyle kazanma derdinde. Belki de bu para muhabbetinden sıkıldığı için taşınmayı arzuluyor.
Ailemin varlıklı oluşu onu rahatsız ediyor olabilir evet belki de rahat etmiyodur haklısınız. Bana harcama yapmaya bile çok özen gösteriyor ailem bişey demesin diye

Merhaba kk nın değerli hanımları benim de derdim 6 aylık evliyim eşimin ailesi Güney Doğulu ben ise Doğu Anadoluda yaşıyorum ben öğrenciyim eşim ise benim şehrime atanmış bir memur benim memleketimde tanıştık ve evlendik eşim evlenmeden önce hep benim ailemin olduğu şehirde yaşama vaadi verdi evlendikten sonra ise bu şehirde ev alamiyorum Güney Doğu ilçeleri çok daha uygun o taraflara taşınalım dedi ben varliklı bir ailenin 2. Çocuğuyum benim ailem eşime ev için karşılıksız para vermeyi dahi teklif etti gitmememiz için ama eşim ilerde minnet edip kendi evimi satıp batıya vs. Gitmeme izin vermezler deyip kabul etmedi borç versinler dedi onu da benim ailem kabul etmedi ben hayatım boyunca ailemden uzakta yaşamadım üni de bile her hafta çıkar gelirdim babamla bağlarımız çok güçlü asla kopamıyoruz kısacası eşimin tayinine az bir zaman kaldı ve babam gidemezsin diyor eşimde geleceksin iki arada bir derede kaldım şuan hamileyim ne eşimi böyle bir sebep için bırakabiliyorum ne de aileme sırt çevirip gidebiliyorum babam ben gidince çok yalnız kalacak abim yok bir ablam var o da başka şehirde evli babam ikinizde gelin size apart restaurant vs. Açayım eşlerinizle birlikte işletin diyor ailem ihanet ediyormuşum gibi hissediyorum sizce mantıklı olan ne siz olsaydınız ne yapardınız?
Eşinde suçlu babanda suçlu .Ikısıde aynı bence .Bırı sanaevlenene kadar vaad vermış babanda burda kal dıye evlı kızını zorluyor .Bence ıkısıde suçlu .Kımse kusura bakmasın .Bırde oraya gıdınce sen yalnız kalıcaksın bu kadar cok baglılık var arada .Ben olsam aılemı secerdımm.Kocan başından berı yalandan ıbaret .Yada ben tek basıma kalırdım ya .Ikısıde suclu hamılehamıle bunu bana kımsenın yapmaya hakkı yok

ne münasebet tabiki kendi yuvanı kurmak için evlendiysen -eşinle de mutluysan- gidersiniz . çok saçma bi emrivaki. ben asla kabul etmem. ki ailemin tek çocuğu ve hatta torunuyum. daire verdikleri halde ben istemedim uzakta oturuyorum aileme. kendi düzenimi kurdum işimize yakın olacak şekilde. hayat sizin hayatınız . bıde çocuğunuz olacakmış, ne güzel aile oluyorsunuz tam anlamıyla. kendi yolunuzu çizin özgür karar verin koparmıyorum edemıyorum dıye bışey yok eşiniz böyle demiş olsaydı şimdi bu konuda kıyamet kopmuştu adam aileci vs diye.

Eşime sen git istedigin yere ben gelmiyorum dedim tek cevabı seni dövdüm mü sövdüm mü aldattımmi aç mı açıkta mı bıraktım yarın bir gün çocuğuna ne hesap vereceksin demek oldu haklıydi ailem borç konusunda net babam ben her ay senden gelecek parayı alamam diyor ama eşinin istediği miktarı da hibe edemem diyor daha makul bir para verebilirim diyor
Çocuğuna cevap vermekle ne ilgisi var ya eşinizin amacı kendi ailesinin yanında yaşamak bence 6 ay ev değiştirmek için çok kısa bir süre. Niye böyle yapıyor acaba ailenden mi hoşlanmıyor ?

Benim Türkiye'de taşınmadığım yer kalmadı.Allah'tan babam zengin değil de naz yapacak bir durumum yok🙂.
Ay bu daş bana sa geldi.
Zenginlerinde kalbi var kıaz :KK70:
Benim babamda bana çok düşkündür. Bende ona çok düşkünüm.
Yanlış düşünüyorum gibi gelebilir ama babamdan başka hiç bir erkeğe güvenmiyorum ben.
Bir de hazır sağlıklı ve hayattayken onunla çooook anım olsun istiyorum.

Eşinde suçlu babanda suçlu .Ikısıde aynı bence .Bırı sanaevlenene kadar vaad vermış babanda burda kal dıye evlı kızını zorluyor .Bence ıkısıde suçlu .Kımse kusura bakmasın .Bırde oraya gıdınce sen yalnız kalıcaksın bu kadar cok baglılık var arada .Ben olsam aılemı secerdımm.Kocan başından berı yalandan ıbaret .Yada ben tek basıma kalırdım ya .Ikısıde suclu hamılehamıle bunu bana kımsenın yapmaya hakkı yok
Al benden de o kadar bir ara stresten düşük yapacağım sandım eşim ailene bunu söyle diyordu babam eşim nöbetteyken arayıp gitmekten bahsederse de ki ben gelmiyorum sana byy diyordu bir ara deliricem sandım

Sen yine de evi ortak aldırma jxjsjdhjshshdhhdjdjd
Valla ikna edeceksin bir şekilde.
Konu sahibine aileci denmiş ama eşi daha önce yaşadığı şehrin evlendikten altı ay sonra pahalı olduğunu farkedip kendi ailesine yakın bir yerde ev almayı uygun bulmuş 🥴 konu sahibi eşini dinlesin de her hafta sonu eşinin ailesine köy "ziyaretleri"yapsın. 🤗

X