Sananeyse Sie. Tatlım kim sana dedi gel konuma yorum yap diye???
Sie mi? Bu nasıl terbiyesizlik? Haklıysanız bile haksız duruma düştünüz şu an.
Ben yorumların yarısını ancak okudum , ona göre yorum yapıyorum:
Eşiniz en başta size söz vermiş, ailenizin olduğu şehirde yaşayacağız demiş ve siz öyle kabul etmişsiniz evlenmeyi galiba, bu konuda haklısınız.
Anladığım kadarıyla eşiniz mert bir adam, 6 ay sonra fikrini değiştirdiyse, bunun nedeni sürekli yapılan para muhabbeti ve sizin ailenizin ve sizin üstten üstten tavırlarınız olabilir. ( bilinçli veya bilinçsiz yapıyorsunuzdur bilemiyorum, ama böyle bir durum var ) veya kendi ailesi aklını çeliyor da olabilir. Bir başka ihtimal, ta en başından dereyi geçene kadar ayıya dayı deme planları yaptı.
Bir diğer mesele keşke evliliğinizi tam olarak oturtmadan şak diye hamile kalmasaydınız.
Babanızı anlıyorum, sizi de anlıyorum düşkünsünüz ama, sizinki biraz fazla bence.
Babama çok ama çok düşkünümdür ama, evlenmiş olsam babam bana “ izin vermiyorum” demez. Diyemez demiyorum bakın, demez. Çünkü mantıklı düşünen makul davranan bir adam benim babam.
Babanız parasıyla herkesi yönetebileceğini düşünüyor bence, bunu da istemli yani kötü niyetle yapmıyor olabilir. Yıllardır parasını kullanarak çoğu kapıyı açabildiği için, yine aynı alışkanlığını devam ettiriyordur.
Ama herkes kendine bi çeki düzen vermeli
Her üçünüzün de.
*ha bir de sizde de biraz varlıklı olmanın getirdiği şımarıklığı gördüm kusura bakmayın. Kırılmayın da. Her istediğinizi kolayca elde edebilmek sizde alışkanlık yapmış.
Son olarak, laflarınıza dikkat edin biraz daha, azıcık hoşunuza gitmeyen bir durum olduğunda kolayca küfredip, dişlerinizi gösterebiliyorsunuz. Muhtemelen gerçek yaşantınızda da hoşunuza gitmeyen bir durum olduğunda çabuk alevleniyorsunuz.