- Konu Sahibi Aslim asli
walla koylu kurnazini nerede gorsem tanirim. hayat tecrubesi.dedim ya bu konuda basiretleri bağlandı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
walla koylu kurnazini nerede gorsem tanirim. hayat tecrubesi.dedim ya bu konuda basiretleri bağlandı
al benden de o kadarbas bas bağırıyor konuwalla koylu kurnazini nerede gorsem tanirim. hayat tecrubesi.
Tmm 6 ay orada yaşamışlar bir 6 ay da eş kişisinin istediği yerde yaşasınlar sonra orta yolu bulurlar. Ama konu sahibi hiç gitmek istemiyor farkındaysanız.Babasini bırakmak istemiyor.Bu arada 2.2 milyon kalan bir kadının kocası da bu şekilde davranmaz adam gayet de şeffaf hemde fazlasıyla.Ha bir de paşa beyler iki aileye de denk uzaklığı da kabul etmiyormuş. Onunki aileyse bu kızınki de aile. Gerçekten samimi olsa orta bir yer teklif ederdi.
Hem mal vermeyelim Hem memur olduğu için yakın otursun ki yolalım. Ah ne çakallık ya bravoEş ailesi eşimi istemiyor mal vermemek için kp. Benim çocuklarim cok fazla o memur basinin caresine baksin diyor
niye davranmasin ki? ne yaparsa yapsin malin yarisi onda kaliyor, kimseyle yarismasini gerektirecek bi durum yokTmm 6 ay orada yaşamışlar bir 6 ay da eş kişisinin istediği yerde yaşasınlar sonra orta yolu bulurlar. Ama konu sahibi hiç gitmek istemiyor farkındaysanız.Babasini bırakmak istemiyor.Bu arada 2.2 milyon kalan bir kadının kocası da bu şekilde davranmaz adam gayet de şeffaf hemde fazlasıyla.
Ben de kadın olsun erkek olsun insanların 'ailemin yakınında olayim' olayını anlayamıyorum. Henüz kocam yok ama, istesin onla zanzibar'da yeni hayat kurarım,canım müstakbel kocam benim ama ailesinin olduğu uzak şehre tasinmam :)Kayın ailenin olduğu şehre gidecek kızcağız , mahvederler onu orada , canını çıkarırlar kalabalık sulaleyle, normalde eşinle git derdim ama bu konuda söz verip sözünde durmayan bir koca var , bir de yanlız bir baba , bence gitmemeli konu sahibi , eşi adamsa sözünde dursun
Aynrn katılıyorum gitmeyi ancak ve ancak daha ucuz başka bir şehir olursa kabul edin. İlçe falan kabul etmeyin guneydogu ilçeleri koy gibi. Merkez olsun. Ortadaolsun.bak nasıl gerçek yüzünü göreceksin kocaninbu arada eger es ailesine yakin olmayan baska bir sehire gitmek isteseydi yorumum tamamen farkli olurdu, baba para baskisiyla cok bunaltmis ozgur olmak icin kaciyor derdim, ama yine de hamile bir kadini 6 ay icinde bunun icin bunaltmak dogru degil
Konu sahibi ters tepip ayrılmak isteyebilir.Adam gayette bunları göze alarak bunu yapıyor.niye davranmasin ki? ne yaparsa yapsin malin yarisi onda kaliyor, kimseyle yarismasini gerektirecek bi durum yok
o adam 6 ay önce de doğuda ailenin yanında yaşarız demiş. şu an durum ortada. kk kadınlarının bu konuda basireti bağlandı bence
Okudum, konu sahibinde 500 kişilik sülaleyi her hafta evinde ağırlayacak göz yok, başlarım senin kabilene der çıkar gider ailesine haklı olarak, kocası karnına koyduğu bebeye güveniyorsa kar yağar o dağlara.walla ben Katibin Ruhu daha baska bi analiz bekliyordum :) bence konuyu bastan sonra okusa parlamaya baslar
Adam ev almayı planlıyor katip evi Güneydoğu ' da alıp sonra batıya gideceğini hiç sanmıyorum.Konu sahibinde o göz yok canım. Adam da ilelebet güneydoğuda kalmayı planlamıyor anladığım kadarıyla, batıya geçeriz diye düşünüyor.
ev almak için şehir değiştirme isteği bi bana mı tuhaf geldi yaAilem eşimin istediği borç miktarını fazla buluyor versek bile her ay ödeyeceği parayı ben senden kesip getirdiğini bile bile nasıl alıcam diyor bunun yerine cüzi bir miktar hibe edelim bir kısmına krediye girin dese de eşim ikna olmadı sebebini de anlamis degilim
Gün hesabı mı yapacaklardı?Tmm 6 ay orada yaşamışlar bir 6 ay da eş kişisinin istediği yerde yaşasınlar sonra orta yolu bulurlar. Ama konu sahibi hiç gitmek istemiyor farkındaysanız.Babasini bırakmak istemiyor.Bu arada 2.2 milyon kalan bir kadının kocası da bu şekilde davranmaz adam gayet de şeffaf hemde fazlasıyla.