• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşim ailemden ayrılıp farklı bir şehire taşınmak istiyor!

Harikasın 🤘
Kk da bir kadın düşmanlığı var. Cidden gülüyordum bu söze ama var yani.
Ailen evi alsın , kirasıyla geçin diyorlar hdhshhd
Akla mantığa sığıyor mu ?
Kendileri bi gofret al desen almazlar :D ama başkasının babasından ev istemek çok kolay 🔫
Kaynana apartmanı varsa bu ülkede kız ailesi apartmanı da olacak.
Yok öyle dava.

Çok yanlış bir evlilik. Daha okurken, 6. ayda hamile kalıyorsunuz, babanız her şeyinize karışıyor. Siz evlenecek olgunlukta değilsiniz, ne aceleniz vardı da koşa koşa evlendiniz? Babanız bir yere çekiyor, kocanız başka yere. Okurken ben darlandım. Babanıza ihanet ediyorsanız evlenmeseydiniz. Çocuk oyuncağı mı bu? Kendiniz olgunlaşmadan bir de çoğalıyorsunuz
Yanlış evlilikten doğru sonuç çıkmaz. Üzülerek önümüzdeki yılların siz ve eşiniz için çok zor geçeceğini söyleyeyim.
Babanız sırf sizi kontrol edebilmek için evinize erzak alıyor, cebinize harçlık koyuyor. Memur maaşıyla sizin taraflarda çok rahat geçiniliyor, babanızın yardımına muhtaç değilsiniz. 3 kuruşla üzerinizde tahakküm kuruyor. Memur eşleriniz isini gücünü bıraksın onun açtığı restoranda çalışsın istiyor. Çok kötü bir baba. Kusura bakmayın.
Eşiniz de söz vermiş, tutmuyor. Bana kalsa o sözün başta verilmesi hata da neyse...
Tek çare iki aileden de uzak ortada bir yerde yaşamanız. Başka türlü size huzur yok.

Zenginler sövemez mii :KK70:
Calci zengınn düşmanlığını bırak :KK70:
Adam evi alamayacağını anlayınca kaçmış :KK70:

Sanmam. Adamı satın almaya çalışmışlar. Gel ev verelim otur gel iş verelim çalış. Tam tersi kadın aynı durumda olsa kabul etmez anam da anam der.
Ya şimdi o en iyi okullarda okuyup en iyi eğitimi almış ya o yüzden dedim. 677TL doğalgaz faturasına bile çok demiyor. Şimdi beni fakirliğim ve varoşluğumla baş başa bırak
:cry:

Sanmam. Adamı satın almaya çalışmışlar. Gel ev verelim otur gel iş verelim çalış. Tam tersi kadın aynı durumda olsa kabul etmez anam da anam der.
Ya şimdi o en iyi okullarda okuyup en iyi eğitimi almış ya o yüzden dedim. 677TL doğalgaz faturasına bile çok demiyor. Şimdi beni fakirliğim ve varoşluğumla baş başa bırak
:cry:
Ben sağlam söverim mesela :D gerçi bende aşırı zengin değilim hxhsjd ( mütevazilikte benim gibi ol )
Adama ev verelim demiş ve bence baba adamda ki potansiyeli görmüş.
Kızını üzeceğini görmüş. Niye böyle bakmıyorsun ulen olaya :D

Ben eşinizi hiç masum bulmadım, öyle gururlu para kabul etmiyor falanda değil. Babam varlıklı diyorsunuz, yok mu evi siz geçin oturun. Eşinizede deyin, ister ömür boyu otururuz, yok illa evimiz olsun diyorsan kira vermeyiz para biriktiririz. Neden tüm evin parasını istiyor, babanızın peşinat olsun diye verdiğini kabul etmiyor biliyor musunuz, zaten bir süre sonra ödemem diye düşündüğü için. İnsan evliliğin başında verdiği sözleri ömür boyu tutmayabilir, şartlar değişir hayat bu ama 6 ay çok kısa bir süre. Hamilesiniz, belli nazlı büyümüşsünüz, ailenize en çok ihtiyaç duyduğunuz zamanda sizi alıp sadece hizmet bekleyecek sülalesinin dibine götürmesi mantıklı mı? Aileye 50km mesafede gideceğiniz yerde hiç mi akrabası olmayacak sanki. Sizi onlara gitmeye zorlamasına gerek yokki onlar gelecek evinize ve siz sürekli kendinizi birilerine hizmet ederken bulacaksınız. Adam kalkıp size yardım edecek mi akrabalarının yanında? İki aile arsı mesafe ne kadar? İkisinede eşit mesafe diye diretin. Dövdüm mü sövdüm mü diyormuş, bunlar zaten yapmaması gereken şeyler niye övgü bekliyor ki.Hiç çıkar yol bulamazsanız bebeği, hamileliği bahane edin. Ben yapamam tek başıma, anneme ihtiyacım var falan diye ağlayın, zırlayın. Çocuk doğup kreşe başlamadan bu şehirden gidemeyiz deyin. Zaten o zamana kadar kimin niyeti ne çıkar ortaya.

Ben sağlam söverim mesela :KK70: gerçi bende aşırı zengin değilim hxhsjd ( mütevazilikte benim gibi ol )
Adama ev verelim demiş ve bence baba adamda ki potansiyeli görmüş.
Kızını üzeceğini görmüş. Niye böyle bakmıyorsun ulen olaya :KK70:

Bakamıyorum bakamam. Zenginlere gıcık oluyorum. Para ile her şeyi satın alabileceklerini sanıyorlar :D

Benim ablam uzak biryerden geldi babamlarla altlı üstlü oturuyor.
Yeme içme annemden çocuk bakımı annemden.
Babam da torunu okula getirip götürüyor.
Beyzademiz sadece koltuk minderi.
Geçen de ablama başka ile gidelim demis.
Babalık sıfır kocalık sifir.
Başka ilde sikistiracak onu.
Ablam da sen git ben gelmiyorum dedi.
Ne gidecek vasifsiz.
Beleşe hayat bulmuş karışan yok görüşen yok.
E bu benim teyzem. Eniştem çalışmazdı bir de, teyzem çalışıp evi geçindirdi. Taa ki tümör çıkmayan iç organı kalmayana kadar. Kadının akciğerinden portakal kadar tümör aldılar, diren takılıyken lif örüyordu satmak için 5 liraya adam kahvede oturuyordu.
Teyzem de senelerce anneannemi sömürdü. Bence sorun teyzemde, kocasına laf da söyletmez, boşamaz da... işine geliyor eşinin sorumluluğunu başkasına yıkmak, öyle geçinip gidiyorlar.

Ben eşinizi hiç masum bulmadım, öyle gururlu para kabul etmiyor falanda değil. Babam varlıklı diyorsunuz, yok mu evi siz geçin oturun. Eşinizede deyin, ister ömür boyu otururuz, yok illa evimiz olsun diyorsan kira vermeyiz para biriktiririz. Neden tüm evin parasını istiyor, babanızın peşinat olsun diye verdiğini kabul etmiyor biliyor musunuz, zaten bir süre sonra ödemem diye düşündüğü için. İnsan evliliğin başında verdiği sözleri ömür boyu tutmayabilir, şartlar değişir hayat bu ama 6 ay çok kısa bir süre. Hamilesiniz, belli nazlı büyümüşsünüz, ailenize en çok ihtiyaç duyduğunuz zamanda sizi alıp sadece hizmet bekleyecek sülalesinin dibine götürmesi mantıklı mı? Aileye 50km mesafede gideceğiniz yerde hiç mi akrabası olmayacak sanki. Sizi onlara gitmeye zorlamasına gerek yokki onlar gelecek evinize ve siz sürekli kendinizi birilerine hizmet ederken bulacaksınız. Adam kalkıp size yardım edecek mi akrabalarının yanında? İki aile arsı mesafe ne kadar? İkisinede eşit mesafe diye diretin. Dövdüm mü sövdüm mü diyormuş, bunlar zaten yapmaması gereken şeyler niye övgü bekliyor ki.Hiç çıkar yol bulamazsanız bebeği, hamileliği bahane edin. Ben yapamam tek başıma, anneme ihtiyacım var falan diye ağlayın, zırlayın. Çocuk doğup kreşe başlamadan bu şehirden gidemeyiz deyin. Zaten o zamana kadar kimin niyeti ne çıkar ortaya.
Ay okuduğum en mantıklı yorumlardan biri :D ilki benim yorumumdu :D
Aynen öyle düşünüyorum bende. Adamın para göz olduğunu düşündüm.

E bu benim teyzem. Eniştem çalışmazdı bir de, teyzem çalışıp evi geçindirdi. Taa ki tümör çıkmayan iç organı kalmayana kadar. Kadının akciğerinden portakal kadar tümör aldılar, diren takılıyken lif örüyordu satmak için 5 liraya adam kahvede oturuyordu.
Teyzem de senelerce anneannemi sömürdü. Bence sorun teyzemde, kocasına laf da söyletmez, boşamaz da... işine geliyor eşinin sorumluluğunu başkasına yıkmak, öyle geçinip gidiyorlar.
Benimki sadece işe gidip geliyor.
Başka Vasfi yok.
Ama bırakmaz ablam da.

Hımmm :KK70: calci kötü haber bu devirde parayla her şeyi satın alabiliyorsun :KK70:

İşte beni satın alamaz kimse :D Gerçi bana para veren de olmaz ne diyecek oğlumdan ayrılman için sana 2 milyon mu diyecek. KV oğlu ile evlendim diye bayram yapıyor :D Üstüne benden para ister

Back