Ben eşinizi hiç masum bulmadım, öyle gururlu para kabul etmiyor falanda değil. Babam varlıklı diyorsunuz, yok mu evi siz geçin oturun. Eşinizede deyin, ister ömür boyu otururuz, yok illa evimiz olsun diyorsan kira vermeyiz para biriktiririz. Neden tüm evin parasını istiyor, babanızın peşinat olsun diye verdiğini kabul etmiyor biliyor musunuz, zaten bir süre sonra ödemem diye düşündüğü için. İnsan evliliğin başında verdiği sözleri ömür boyu tutmayabilir, şartlar değişir hayat bu ama 6 ay çok kısa bir süre. Hamilesiniz, belli nazlı büyümüşsünüz, ailenize en çok ihtiyaç duyduğunuz zamanda sizi alıp sadece hizmet bekleyecek sülalesinin dibine götürmesi mantıklı mı? Aileye 50km mesafede gideceğiniz yerde hiç mi akrabası olmayacak sanki. Sizi onlara gitmeye zorlamasına gerek yokki onlar gelecek evinize ve siz sürekli kendinizi birilerine hizmet ederken bulacaksınız. Adam kalkıp size yardım edecek mi akrabalarının yanında? İki aile arsı mesafe ne kadar? İkisinede eşit mesafe diye diretin. Dövdüm mü sövdüm mü diyormuş, bunlar zaten yapmaması gereken şeyler niye övgü bekliyor ki.Hiç çıkar yol bulamazsanız bebeği, hamileliği bahane edin. Ben yapamam tek başıma, anneme ihtiyacım var falan diye ağlayın, zırlayın. Çocuk doğup kreşe başlamadan bu şehirden gidemeyiz deyin. Zaten o zamana kadar kimin niyeti ne çıkar ortaya.