Evleneli 1.5 yıl oldu.benım memlektimde ( ankara )yaşıyorduk.ama eşim ve ailesi ısrarla tayinimi kendi memleketlerine (kayseri )almam için baskı yaptı.şans o ya bu zamana kadar da çıkmadı tayinim.ailesi her aramalarında yada bir araya gelmemizde tayin işini gündeme getiriyorlardı.kayseriden eşime zırt pırt iş buluyorlardı kayseriden.sanki onlara iş bul dıyen oldu.eşim zaten ankarada iyi bir firmada çalışıyordu....devamlı ne zaman gelıyonuz,ne zaman geliyorsunuz....
güzel bir yuva kurdunuz düzeniniz neden bozulsun diyen yok
eşimde süreklı memurluk sınavlarına giriyordu.tercıhlerınde kayserıye öncelık veriyordu.tabi bende kayserı olmaz inş diye dualar edıyordum.ama olmadı malesef.en son sınavda o kadar tercıhte kayserıyı tutturdu.mevzu memurluk olunca benım işimi kımsenın gözü görmez oldu.şimdi tayın için araya birilerini sokma çabalarında.o kadar basit bişey değil bu ama zaten gitmek isteyende yok.eşim bu fırsatı kaçırmak istemıyor memurluk için kayserıye dönüş yapacak.tayınım hala çıkmadı.benı düşünen yok.gerekırse istifa et demeye başladılar. ne yapacağım bılemez oldu
inşallah sen benım durumuma düşmezsin
Allah Allah ya bende yalnız olduğumu düşünüyordum meğer benim durumumda olan ne kadar çok kişi varmış :s cnm ne desem bilemedim kelin ilacı olsa başına sürer...
Ama ben eşimi bu birkaç yıl içinde kendime düşürebilirsem huzurumuzun bozulmasını istemez diye düşünüyorum. Gelemez çünkü huzursuzluğa o.
Ama ben sakin davranıpta geçmişte olanları unutup eşimin saçma sapan davranışlarını görmezden gelebilirmiyim bilmiyorum inan.
Senin eşin ne diyor sana? Çocuğunuz var mı? Belki çocuk eşin üzerindeki otoriteni arttırabilir diyeceğim ama anlamayan anlamaz isterse sürüyle çocuk olsun.
Hayırlısı cnm dua edelim...