Eşim ağzımın koktuğunu söyledi

ben zorla duş aldırırım vücut kıllarını felan epilasyo n yaparım Kıyafetlerini tek giymede tıkar ütüler im.dişlerini de ben fırçalayamam değilmi olsa yapacağım
Vucut kıllarına epilasyon mu yaparsınız?
Yatagıma kustum, mutlu musun?

Kendini kötü hissetmekte haklısın İnsan maalesef kendi ağız kokusunu duyamıyor.Bir an önce bir dişçiye gidin hem hamilelik öncesi kontrol olur.Hamilelikte çürük çok tehlikeli üzme kendini Allah kalıcı dert vermesin

Bir yerde iyi olmuş eşiniz bunu demiş. Gebelik planlıyorsanız diş muayenesi şart, bunun önemini sık sık söylüyorlar.

Ablam üzmek istemem ama belki kokunun sebebi diş değilde mide falandır midende yanma ekşime olur mu ara ara ?
inanın geçenlerde 1 ay önce eşime hemde yeni evliyken ağzının koktuğunu söyledim ki kendisi her gün dişlerini fırçalayan biri onda mide problemi var. Bende kokulara çok hassasımdır 2 gün banyo yapmasın saçına bile dokunamam kokar diye. Ve oda bildiği için çok dikkat eder o da bende koktuğumuz zaman birbirimize söyleriz Ama sizde ona söyleyin kendi bakımına da dikkat etsin ne demek hiç diş fırçalamamak banyo etmemek niye rahatsız olmuyosun ablacım ben rahatsız oldum burda. Üzülmeyin kişisel bakımınızı yapın(kocanız da) diş doktoruna muayene olun hem belki bilmediğiniz bi çürüğünüz vardır kanal tedavisi uygular bu bi işaret olabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…