Diş eti hasta ise ada cayı tedavi ediyorDişte çürük varsa, Diş taşları artmışsa, diş etleri hastaysa, midede gastrid, ülser vb bişey varsa nane adaçayı mı geçirecek bunları? Yapmayın allah aşkına. Problemlerin çözümü doktorda, pazarda değil.
Kardeş çöpe at sen onu ne biçim iş o.Benim eşim hiç dişini fırçalamaz öpme olmuyor o yüzden midem bulanıyor ağzı koktuğu için duş da almaz midem bulanır o yüzden bence eşiniz haklı ama şanslı siz düzelteceğinizi söylemişsiniz
Atmıyorum işte bende aşırı titiz biriyim tam tersi hiç hayallerimdeki gibi bir cinsel hayatım olmadıKardeş çöpe at sen onu biçim iş o.
Diş eti hasta ise ada cayı tedavi ediyorGastrid, ülser varsa Konu sahibi herhalde bu rahatsızlığını bilir..
Benim eşim deme bari. Yanımdaki adam falan de. Allah yardım etsin sanaBenim eşim hiç dişini fırçalamaz öpme olmuyor o yüzden midem bulanıyor ağzı koktuğu için duş da almaz midem bulanır o yüzden bence eşiniz haklı ama şanslı siz düzelteceğinizi söylemişsiniz
Evet kızlar malesef öyle ama ailecek böyleler annesi de tuvalete girer elini yıkamadan çıkar damlatarak ne sifon çeker ne birsey bazı şeyleri öğrettim zamanla düzelir belkiBenim eşim deme bari. Yanımdaki adam falan de. Allah yardım etsin sana
Si konuştunuz mu hiç? Yani cinselliği geçtim normalde de kokuyordur. Baska insanlar da fark etmiştir.Atmıyorum işte bende aşırı titiz biriyim tam tersi hiç hayallerimdeki gibi bir cinsel hayatım olmadı
ben zorla duş aldırırım vücut kıllarını felan epilasyo n yaparım Kıyafetlerini tek giymede tıkar ütüler im.dişlerini de ben fırçalayamam değilmi olsa yapacağımSi konuştunuz mu hiç? Yani cinselliği geçtim normalde de kokuyordur. Baska insanlar da fark etmiştir.
Onlar bile dislerine çomak sokup su ile calkaliyorlardirMağara adamı
Banyoya yazılar çerçeveletsen. Bnm oğlan da pasaklı gibi 16 yaşında. Ben de biraz kılım. Çamaşırlarını ayıtirmaya başladım. Her yere yazı asacağım. Eller 20 saniye ovalanacak, diş 2 dk boyu özenle fırçalanacak, pijamalar katlanacak vs gibi.Evet kızlar malesef öyle ama ailecek böyleler annesi de tuvalete girer elini yıkamadan çıkar damlatarak ne sifon çeker ne birsey bazı şeyleri öğrettim zamanla düzelir belki
Gözünü seveyim anlatma daha fazla.ben zorla duş aldırırım vücut kıllarını felan epilasyo n yaparım Kıyafetlerini tek giymede tıkar ütüler im.dişlerini de ben fırçalayamam değilmi olsa yapacağım