Eşim... ağlamaktan yoruldum artık. Lütfen yardım

Sen bile bebeğini dusunmuyosun ki o düşünsün. Çocuk ikinizin çocuğu tabikide ama karnında büyüten sensin. Ne demek kaç gündür yemek yemiyorum ağlıyorum? Sırf o size bi adım atsın diye karnında ki bebeğe bunu niye yapiyosun?

Evet yemeğinide çayınıda yapmaya devam edicem. Ben sayıda kusur etmemeye çalışıyorum. Belki o da hatasını anlar diye. Hem ne konuşayım ki zaten neden üzüldüğümü biliyor
Hanım efendi yemeğini ve çayını yapmaya devam ederseniz yatak odalarına kapanıp çok ağlarsınız daha. Nedir bu hizmetçi ruhu,teslimiyetçilik anlamıyorum.
Çıldırıcam yeminle,la bu forumda konu açan çoğu kadın çalışıyor okumuş etmiş üstelik.
Deli gibi taparcasına teslim olduğunuz adamların fotoğraflarını da bi atın görelim yaw.

canım kusura bakmada ne bu tripler yani... öncelikle zaten bu önemli durumu eşinle paylaşman gerekir sen kendi kendine arabeske bağlamışsın.üstelik bide epilepsi hastayım demişsin.bu tavrın eşinin senden bıkmasını sağlar başka bi işede yaramaz.bence toparlanıp bian önce durumunu eşinede anlatmalısın.evet hamilelik seni daha duygusal hale getiriyodur tabiki ama öncelikle bebeğinin sağlığını tehlikeye atacak kadar yemek yemeden içmeden kendini odalara kapatmak niye?eşine üzüleceğine bebeğine üzül onun için yaşa...

Sen ne biçim konuşuyorsun allah aşkına.
1. Bi bayılma ile bebekte epilepsi olmaz ((tabiiki hoş bişey değil)
2. Yemek konusunda 50 defa açıklama yaptım. Yemek yiyorum. İlk sorumda yemeden içmeden kesildim anlamında yazdım onu. Eşimle yemiyorum ama o gelmeden ufak tefek atıştırıyorum.
3. Bunu ilgi görmek için yapmıyorum. Çok kırıldığım için yapıyorum.
4. Burası bir forum " vurun abalıya" meydanı değil. Senin bana böyle çirkin hakaretlerde bulunmaya hiç hakkın yok.
Zaten halihazırda Üzgün (ama haklı ama haksız) bir insana sövmekle sende pek iyi bir insan sayılmassın.

Lütfen herkesten rica ediyorum. Yaptıklarımı onaylamayıbilirsiniz ama kırıcı olmayın lütfen.

Sürekli her tartışmanızda ağlayıp, Böyle özür dileyip yalvarıp yakarmasını beklıyorsanız adamın canına tak etmiş olabilir.. Sürekli ağlayan birine bende normal karşılardım zamanla.. Yani gözyaşını silah gibi kullananlar için kastediyorum..

Aksi durumdaysanız cok duyarsızsa bence ağlamayı kesin sizde onun size davrandıgı gıbı davranın.. Ağlasanız da umrunda degılmıs zaten..

canım kimseye kızmana gerek yok...biraz sakin ol bence.sonuçta herkes burda senin ve bebeğinin sağlığını düşündükleri için söylüyorlar.böyle hiçbiyere varamazsın.yazık ediyorsun kendinede bebeğinede...biraz sakinleş ılık bi duş al ve eşinle konuş bence.

Öcelikle kesinlikle fake değilim. Bunu bilin. Eşimde her zaman böyle değil. Evet çocuğum var. Bu 3. Hamileliğim. Hiç bi zamanda ilk demedim. Çocuklarım 15 ve 11 yaşında. 2013 yılında 3. Çocuğa karar verdik ve o gün bu gündür deniyoruz. Geçen sene 12. Haftada bebeğim karnımda öldü. Tam 1 sene sonra yine oldu. Zaten bunca zorlukla geçtiğimiz için bu kadar üzülüyorum ya.
Umarım inanmışınızdır.

Neyse şu an öğle paydosundaydım bitti sonra okurum

Peki siz böyle ağlayıp sızlarken diğer çocuklarınız ne haldeydi düşündünüz mü
Onlara da karnınızdaki bebeğe de yazık değil mi

E üzülme sende. Takma. Ağlama. Bebeğini düşün. Kendine güven. 5gün ağlamak yemek yememek nedir yani bu kadar kahrediyosun

Canim hızlıca okudum bir daha okudum seni üzen konu ne anlamadim.ilgisizlik mi?

Ne dediniz, ne yaptınız da bu kadar gaddar olmaya ittiniz eşinizi. Tamam hamile olunca ilgi bekleyebilirsiniz ama eşinizin verebileceğinden fazlasını istediniz acaba? Yoksa hamile halinizde neden bu kadar ilgisiz olsun. Sizin beklediğiniz gibi o da sizin onun yanına gitmenizi bekleyebilir. Bence sırf ilgi görmek adına hem kendinize hem de karnınızdaki masum bebeğe eziyet etmeyin.

Öğle tatili derken siz sorunlu hamilelik yaşamıyor muydunuz çalışıyor musunuz bir de?

siz eşinizin huyunu bilmiyor muydunuz sırf ilgi beklemek için mi hamile kaldınız çok saçma. ah şu hemcinslerimi bazen hiç anlamıyorum hamile kalınca sanki dünyadaki tek hamile kendisiymiş gibi davranıyorlar. tamam eşiniz masum demiyorum ama sırf pohpohlanmak içinde bebeğe zarar vermek sizinde masum olduğunuzu göstermiyor. madem bi odunla evlisin sende ona göre davranacaksın. şimdi git kendini toparla bebeğe daha fazla zarar vermeden.

tartışmanın sebebini bile unuttuğun söylemişsin, buradan tartışmanın önemsiz bir sebepten çıktığını tahmin ediyorum. kadınlarda böyle bir şey var ne yazık ki. ilgiye fazla düşkünüz. sizin durumda biraz ego gibi geldi bana. 'ben ağlarım da o nasıl benim yanıma gelmez' gibi bir duyguya girmişsiniz sanırım. hele de evliyken hiç gerek yok bence böyle şeylere. ama sizi de suçlamıyorum, en yakın arkadaşım hamile hormonsal değişiklikler sahiden çok fena oluyormuş. sizin bu tavrınız da büyük bir ihtimalle hamilelik psikolojisiyle alakalı. bence eşinizi karşınıza alıp açık açık konuşun. çünkü tavırdan, tripten anlamayabiliyor bazen erkekler. açık açık kırıldığınız şeyleri anlatın ona.

Bence sen hastalığını git bi öğren ondan sonra 1 bayilmayla epilepsi çocuğa geçmez de. ben bu hastalığı gayet iyi bildigimden konuşuyorum bos değil yani. Kaldıki ben nerden biliyim senin yemek yediğini 5 gündür aç susuz yataklar da ağlıyor gibi yazmissin okuduğuma yorum yapıyorum senin günlük hayatını izleyip değil.

Peki siz bebeğinizi düşünüyor musunuz?
Açlık nöbeti tetikler biliyorsunuzdur bunu. Hamilesiniz , yıllar sonra gelen bebek... Bu durumda aç kalıyor ve günlerce ağlıyorsunuz öyle mi?
Konu ne olursa olsun, ister eşiniz hatalı olsun bunu yapamazsınız. Geçireceğiniz bi nöbet bebeği nasıl etkiler hiç mi düşünmüyorsunuz?
Evet epilepsi hastaları sitres yapmamalı fakat bu sizin elinizde.
Ben beş yıl sonra kavuştum kızıma. Hamile iken tanıdığım bi çocuk trafik kazası geçirip öldü. Bunun bile acısını doya doya yaşayamadım bebeğe bişey olur diye, riskli bi hamilelikti çünkü.
Şuan ki durumunuza şaşkınım.
Ne olursa olsun bebeğinizi düşünmek zorundasınız, sonra bişey olur da kurtulamazsınız azaptan.

Şuan ilk mesajına karşılık ben de sizin gibi yorum yaptım. Haa yiyor muymuş yemek?

Bazıları da sanıyoki hamile oluyum 9 ay millet bana kul köle olsun ayağımı uzatıp yatıyım. Hamilelik bi hastalık falan değilki. 10 sene sonra hamile kalsan ne olur?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…