eşi yeniden sevmek mümkün mü

Mümkünmüdür bir fikrim yok ama inşallah düzelir.
Sen istekli görünüyorsun, biraz çaba göster madem, çabalarına karşılık alacaksın belki de.

Yeni gördüm, ufak bir adım atmışssın ama karşılığını almışssın.
Kendi hatalarını ön plana çıkarıp, biraz daha uğraş, devamını eşinden bekle sonra da..

m icin buyuk bir adim. :) kendimi daha iyi hissediyorum bugun.

Canim tum sayfalari okudum sana hic yorum yapmadim ama su yazdgin sonuc bni coj mutlu etti gozlerim doldu inan :) allhin insaallh tum sikintilarinz biter ve ilk asuk olmus kdar musmutlu olursunuz bir onur boyu

Canim tum sayfalari okudum herkes vok guzel yazmis senin icin kotu zamanlar gecmis fakat su yazdigin sonuc beni cok mutlu etti.inanki gozlerim doldu :) insaalah coook ama cok mutlu olursunuz.cifte kumrular gibibolun insaallah:)[/QUOTE]
Cok tesekkur ederim bitanem sagolasin :)

Amanınnn ne çok sevindim bu habere...Umuyorum ki her şey daha güzel olacak ve hatta oldu bile :) Atılan her olumlu adım mutluluğun kapısını biraz daha aralayacak inşallah :) Güzel haberlerini bekliyorum canım benim :)

Son düzenleme:

bu sabah okuduğum en güzel haber sanırım. niye bilmiyorum çok mutlu oldum
umarım her şey güzel olur . takipteyim

kim demiş Allahın emri diye?
öyle bir şey olmadığını dinimizde yer almadığını anlatmaktan gına geldi ama erkeklerin gazına gelmiş kadınlar halen dinin emri zannediyorlar sonra da övünüyor bir de.
dinde türban yoktur hanımefendi kim soktuysa kafanıza bu hurafeleri bir an önce kurtulmanız dileğiyle.
yücelik diyor bir de yani kendisi gibi olmayan kadınlar bayağıdır demek istiyor kendi aklınca. ayıp ayıp.

ay dayanamayacağım. maydonoz olacağım ama
" yaw he he "

Sevdigim bi teyzem , erkekleri arada bir sarsman lazimki kendilerine gelsinler derdi . Bence seninkinin sarsma zamani gelmiste geciyor

Şu kırılgan şu naif şu tatlı şu yapıcı tutumunu her olayda görüyorum. Öyle ya da böyle sen istersen bu konuyu kökten halledersin fakat geçmişi evvela kendin unutman, gördüklerini hazmetmen lazım . Bir fotoğrafın senden önemli olmadığını ya da fotoğrafın bir amacı olmadığını hissetsen bu olayı cozeceksin ama önce kendi içinde çöz. Yoksa sevmek için bir kadın binlerce sebep bulabilir. Lütfen kendini üzme. Sorunun cevabı sende. Evli falan değilim ama emin olduğum şey senin bu sorunu cozebilecegin arayı sogutmadan iyice kendine gel :)

bende tam bunu soracaktım evliliğin ikinci günü uzaklaşan güven kurt gibidir daha da gelmez iken bir de soğuduğunuz adamdan ne diye çocuk yaptınız bunu sormak için biliyorum çok geç ama sorasım geliyor..

Şimdi çok tırstım.. Geçen hafta kardeşimle alışverişteydim eşim aradı eve gelir misin dedi. Ben rahatsızım diye annemde kalıyorduk. O eve eşya almaya gitmişti. Neyse kardeşim beni eve bıraktı eşim açtı kapıyı direk yatak odasına yöneldi bende peşinde.. Baktım eski günlüğüm var komodinin üstünde birşey çaktırmadım. Oturdum yanına noldu dedim. Bu ne dedi. Ben kendime güveniyorum çünkü güya ondan öncesini yırtmıştım. Defterrr dedim aldım elime içinde ikimizin resimleri mesajları notları falan. Aç aç dedi bi sayfa açtı. Onunla tanışmadan 5-6 ay önce yazmışım o zamanlar büyük bi platonik aşkım vardı. Döktürmüşüm işte kalbimde bir tek sen olacaksın başka kimseyi sevemem vs. Eee ne var bunda yani gelmiş geçmiş dedim. O tarihine dikkat etmemiş senden önceydi platonik bişey buna mı takıldın falan dedim. Ama bu beni hiç dinlemiyo o defteri neden saklamışım neler kurduysa ben gelene kadar Ağlıyo ben onu sevmemişim hiç sevmiyormuşum kalbimde başkası varmış yapma etme dediysemde dinletemedim. Soğukmuşum kabullenememişim bilmem ne!! Bunu asla unutmayacağım benim güvenimi kırdın dedi Ben aldım defteri çöpe attım buna biraz yalakalık yaptım çıktık evden ama hala 5 karış surat annemlere geldik asansörde bi gözgöze geldik sarıldık öptü beni dudişten uzuun uzuun.. Ama şimdi kıllandım ya hamileyim diye mi öyle yaptı sineye mi çekti ki sonradan kurup kurup saldırmasın üstüme

Evlendikten sonra ikinci gün mü eski sevgilisinin resmini gördünüz o günden sonramı soğudunuz eşinizden?
Birde çocuk yapmışsınız buna rağmen.. Nedesem bilemedim şimdi çocuğa üzüldüm açıkcası..

Zor bir durum ama herşeyi ilk önce siz unutun sonra adım atın en azından elimden geleni yaptım dersiniz.

Terazi erkeği zordur fakat çok zor değil benim eşimde terazi burcu ben onu biraz çözdüm
İnce ayrıntiları yakalamaya calış arkadaşım nabzına göre şerbet ver.
Bu arada ilk evlendiğinde yaşadiğın olaya bu kadar takılma bu kadar cabuk soğumanın altında tek bu olduğunu zannetmiyorum

Bence sizdede hata vaar neden 2 yil ayri yatiyorsunuz ki zaten birseyden uzaklasmakbisteyende sizsiniz cocuunuz sizsiz uyuyamiyorsada 3 kisi yatin .. ne olursa olsun ister yurek ister sevgi olsun beni yadirgayabilirsiniz de ama yatak ayri olduktan sonra evli olmanin pek bir anlami yok tabiki extrem drumlar disinda sende hic yaklasmamissin evet bebeklerde onemli ama esin senin hayat arkadasin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…