Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
eşi yeniden sevmek mümkün mü
- Konu Sahibi sadelik
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 29 Eylül 2012
- 4.121
- 753
- 248
Yeni gördüm, ufak bir adım atmışssın ama karşılığını almışssın.Bebege farkli bir yatak kurdum. Ani bir karardi. Oda planini eski haline getirdim. Esime msj attim buna dair. Eve geldi gayet neseliydi "demek oyle yaptin" deyip duruyordu. Gece bi cocugun yanina gidip bir kendi yerime gecmek zordu ama esimin bir gun once"kendimi bu evde oksuz kimsesiz hissediyorum"demesi arti siz kizlarin cevaplari cok sagolun ki benim boyle bir adim atmama vesile oldu.adamcagiz kendi yumusak yatagina kavustu. Ve ilk gunden bir seyler olumlu manada degisiyor gibi. Vakif gorevinin birini azaltmak icin gereken mercilerle konustu hatta. Benim icin buyuk bir adim. :) kendimi daha iyi hissediyorum bugun.
Kendi hatalarını ön plana çıkarıp, biraz daha uğraş, devamını eşinden bekle sonra da..
m icin buyuk bir adim. :) kendimi daha iyi hissediyorum bugun.
Canim tum sayfalari okudum sana hic yorum yapmadim ama su yazdgin sonuc bni coj mutlu etti gozlerim doldu inan :) allhin insaallh tum sikintilarinz biter ve ilk asuk olmus kdar musmutlu olursunuz bir onur boyu
Canim tum sayfalari okudum herkes vok guzel yazmis senin icin kotu zamanlar gecmis fakat su yazdigin sonuc beni cok mutlu etti.inanki gozlerim doldu :) insaalah coook ama cok mutlu olursunuz.cifte kumrular gibibolun insaallah:)[/QUOTE]
Cok tesekkur ederim bitanem sagolasin :)
- 19 Mart 2013
- 3.522
- 2.160
- 248
- 28 Eylül 2013
- 561
- 652
- 208
- 46
Amanınnn ne çok sevindim bu habere...Umuyorum ki her şey daha güzel olacak ve hatta oldu bile :) Atılan her olumlu adım mutluluğun kapısını biraz daha aralayacak inşallah :) Güzel haberlerini bekliyorum canım benim :)Bebege farkli bir yatak kurdum. Ani bir karardi. Oda planini eski haline getirdim. Esime msj attim buna dair. Eve geldi gayet neseliydi "demek oyle yaptin" deyip duruyordu. Gece bi cocugun yanina gidip bir kendi yerime gecmek zordu ama esimin bir gun once"kendimi bu evde oksuz kimsesiz hissediyorum"demesi arti siz kizlarin cevaplari cok sagolun ki benim boyle bir adim atmama vesile oldu.adamcagiz kendi yumusak yatagina kavustu. Ve ilk gunden bir seyler olumlu manada degisiyor gibi. Vakif gorevinin birini azaltmak icin gereken mercilerle konustu hatta. Benim icin buyuk bir adim. :) kendimi daha iyi hissediyorum bugun.
Son düzenleme:
- 26 Temmuz 2011
- 1.953
- 701
- 163
Bebege farkli bir yatak kurdum. Ani bir karardi. Oda planini eski haline getirdim. Esime msj attim buna dair. Eve geldi gayet neseliydi "demek oyle yaptin" deyip duruyordu. Gece bi cocugun yanina gidip bir kendi yerime gecmek zordu ama esimin bir gun once"kendimi bu evde oksuz kimsesiz hissediyorum"demesi arti siz kizlarin cevaplari cok sagolun ki benim boyle bir adim atmama vesile oldu.adamcagiz kendi yumusak yatagina kavustu. Ve ilk gunden bir seyler olumlu manada degisiyor gibi. Vakif gorevinin birini azaltmak icin gereken mercilerle konustu hatta. Benim icin buyuk bir adim. :) kendimi daha iyi hissediyorum bugun.
bu sabah okuduğum en güzel haber sanırım. niye bilmiyorum çok mutlu oldum
umarım her şey güzel olur . takipteyim
- 17 Temmuz 2008
- 3.378
- 1.598
- 123
- 42
Ne kadar saygısızca bir üsluptur bu..
Çaput dediğiniz şey Allahın emri ve bu üslupla konuşmaya hiç mi hiç hakknız yok!
Konu sahibine de saygısızlık biz kapalılara da...
Ezik değiliz Allahın emrini yapmak eziklik değil yüceliktir.
Düşünce ve yaşam farkımız da bu !
kim demiş Allahın emri diye?
öyle bir şey olmadığını dinimizde yer almadığını anlatmaktan gına geldi ama erkeklerin gazına gelmiş kadınlar halen dinin emri zannediyorlar sonra da övünüyor bir de.
dinde türban yoktur hanımefendi kim soktuysa kafanıza bu hurafeleri bir an önce kurtulmanız dileğiyle.
yücelik diyor bir de yani kendisi gibi olmayan kadınlar bayağıdır demek istiyor kendi aklınca. ayıp ayıp.
- 26 Temmuz 2011
- 1.953
- 701
- 163
kim demiş Allahın emri diye?
öyle bir şey olmadığını dinimizde yer almadığını anlatmaktan gına geldi ama erkeklerin gazına gelmiş kadınlar halen dinin emri zannediyorlar sonra da övünüyor bir de.
dinde türban yoktur hanımefendi kim soktuysa kafanıza bu hurafeleri bir an önce kurtulmanız dileğiyle.
yücelik diyor bir de yani kendisi gibi olmayan kadınlar bayağıdır demek istiyor kendi aklınca. ayıp ayıp.
ay dayanamayacağım. maydonoz olacağım ama
" yaw he he "
- 17 Temmuz 2008
- 3.378
- 1.598
- 123
- 42
ay dayanamayacağım. maydonoz olacağım ama
" yaw he he "
işine gelmeyince he he olur zaten. sana da yaw he he !
- 6 Ekim 2013
- 1.172
- 300
- 133
Sevdigim bi teyzem , erkekleri arada bir sarsman lazimki kendilerine gelsinler derdi . Bence seninkinin sarsma zamani gelmiste geciyorcanım sıkkın sabah sabah yazıyorum.
eşimle beş sene önce sevdik bribirimizi, demek ki sevmemişiz yeterince şimdi daha iyi anlıyorum. evleneceğimiz sıra bir kapan baskısı. hadi Allah rızası için dedik kapandık. evliliğimizin ikinci günü eşimin kutudaki fotoğraflarını karıştırırken eşimin eski sevgilisinin fotoğrafı karşıma çıkıyor. sayıp sövüyorum eşime bunun işi ne burda, karışmış unutmuşum diyor, yahu aradan seneler geçmiş nasıl unutmuşum burda işte. o gün benim için unutulmaz bir gün. kıza sayıp sövüyorum bi yandan onun tepkisini ölçmek için, eşim ise bana kızıyor bir yandan.... sevgimi birden düşürdü bu durum, eşimi benimseyemedim zannederim ki o günden sonra çünkü başladı her şey.... bana ait değilmiş gibi... sinek küçük mide bulandırır misali benim midemi hep hala daha bulandırır bu olay.. (dalı budağı da var ama girmek istemiyorum burda detaylarına)
5 senelik evliliğimizde hep aktif biri oldu, ilgi alakası genelde dışarı işlerindeydi. evin hiçbir ihtiyacını eksik bırakmaz ama beni bırakır. çocuk doğduktan sonra bebekle uyumaya başladım, iki senedir ayrı yerlerde uyuyoruz eşimle. ben kafaya takmıyorum, o da kafaya takmıyor, öyle görünüyor....
ben alakamı bebeğe yöneltince onu iyice bıraktım, o da vakıf makıf işiydi oydu buydu iyice iş dünyasına dalmış vaziyette.... evde genel manada huzurumuz ehh fena sayılmaz... ama zırt pırt küçücük şeylerden tartışmaya başlıyoruz. onu çok kibirli buluyorum, her lafı bana batıyor. o ise beni kaba buluyor, kadın öfkesini göstermemeliymiş, ağlasa da ip gibi akmalıymış sessizce vs. annesi gibi bir kadın istiyor, beni annesiyle kıyaslıyor. evde sesimiz çok yükselmez gerçi, bebeği kötü etkilememek için uzak dururum kasıtlı olarak ama insan sinirleri işte bozuluyor. birbirimize batıyoruz arkadaşlar. esprilerimiz bile batıyor sanki...
10 sene önceki duygusal bir birlikteliğimin izleri yapıştı yakama bu aralar, rüyalarıma girip duruyor. eşime olan sevgimi sorguluyorum. sanki mantığım ve yuva dirliği için yaşıyor gibiyim. içgüdülerimle hareket etmiyorum asla. etmem de..
eşime ne hissediyorum: beni sevmiyormuş gibi, ben onun hoşuna giden bir şey yaptıkça beni seviyormuş gibi, şartlı sevgi gibi... bana tahammülü yok gibi... beni tanımıyor eşim, yüreğimin içini göremedi hiçbir zamani beni keşfedemedi, inemedi iç dünyama...bence o bir odun gibi, bense su... biz iletişim kuramıyoruz hayat ayrı pencerelerden bakıyoruz sanırım. birbirimizi kabullendiğimize gerçekten eş gibi gördüğümüze inanmıyorum. kendimi iyi hissetmek istiyorum, eşimle mutlu olmak, ASLINDA EŞİMLE YENİDEN AŞIK OLMAK istiyorum.. ama o duygulardan öyle uzağım ki... sadece tek taraflı değil, ikimiz e halimizle tavrımızla ilişkiyi yıprattık biliyorum.. soğuk savaşlarımız vardır bizim, küseriz, bilhassa eşim günlece surat yapabilir en basit bir şeyden. ona az sesimi yükseltsem iş bitmiştir, ona hakarettir bu çünkü... burcu terazi belki ondan bu bakış açısı diyorum.. ama insan 5 senede birbirine alışamaz mı be kardeşim....
mutsuzum, yani genel anlamda mutluyum da, eşim açısından mutsuzum.. ):
yeninden sevmek, kırılan kalpleri onarmak, tedavi edip, bembeyaz bir sayfa açmak mümkün mü kızlar... bilhassa evlilerin yorumlarına ihtiyacım var
Sevdigim bi teyzem , erkekleri arada bir sarsman lazimki kendilerine gelsinler derdi . Bence seninkinin sarsma zamani gelmiste geciyor
Ama nasil? : )
Şu kırılgan şu naif şu tatlı şu yapıcı tutumunu her olayda görüyorum. Öyle ya da böyle sen istersen bu konuyu kökten halledersin fakat geçmişi evvela kendin unutman, gördüklerini hazmetmen lazım . Bir fotoğrafın senden önemli olmadığını ya da fotoğrafın bir amacı olmadığını hissetsen bu olayı cozeceksin ama önce kendi içinde çöz. Yoksa sevmek için bir kadın binlerce sebep bulabilir. Lütfen kendini üzme. Sorunun cevabı sende. Evli falan değilim ama emin olduğum şey senin bu sorunu cozebilecegin arayı sogutmadan iyice kendine gel :)
- 14 Aralık 2012
- 21.404
- 32.065
- 598
- 37
bende tam bunu soracaktım evliliğin ikinci günü uzaklaşan güven kurt gibidir daha da gelmez iken bir de soğuduğunuz adamdan ne diye çocuk yaptınız bunu sormak için biliyorum çok geç ama sorasım geliyor..resmini gördünüz. neden bunun üstesinden gelemediniz.
5yıl olmuş hala aklınız bulanıyor.
yada neden cocuk yaptınız?
evlilige dair olumlu tek cümleniz yokki. hep çelişkilisiniz.
eşime aşık olmak istiyorum diyosunuz ama o duygulardan uzak oldugunuzu söylüyorsunuz.
eşinizden önce bence siz kendinize biraz gelseniz.
- 16 Eylül 2006
- 24.056
- 18.169
- 823
- 37
sende sor panpa. ben bi cvp alamadıydımbende tam bunu soracaktım evliliğin ikinci günü uzaklaşan güven kurt gibidir daha da gelmez iken bir de soğuduğunuz adamdan ne diye çocuk yaptınız bunu sormak için biliyorum çok geç ama sorasım geliyor..
- 4 Kasım 2014
- 326
- 208
- 53
- 37
Şimdi çok tırstım.. Geçen hafta kardeşimle alışverişteydim eşim aradı eve gelir misin dedi. Ben rahatsızım diye annemde kalıyorduk. O eve eşya almaya gitmişti. Neyse kardeşim beni eve bıraktı eşim açtı kapıyı direk yatak odasına yöneldi bende peşinde.. Baktım eski günlüğüm var komodinin üstünde birşey çaktırmadım. Oturdum yanına noldu dedim. Bu ne dedi. Ben kendime güveniyorum çünkü güya ondan öncesini yırtmıştım. Defterrr dedim aldım elime içinde ikimizin resimleri mesajları notları falan. Aç aç dedi bi sayfa açtı. Onunla tanışmadan 5-6 ay önce yazmışım o zamanlar büyük bi platonik aşkım vardı. Döktürmüşüm işte kalbimde bir tek sen olacaksın başka kimseyi sevemem vs. Eee ne var bunda yani gelmiş geçmiş dedim. O tarihine dikkat etmemiş senden önceydi platonik bişey buna mı takıldın falan dedim. Ama bu beni hiç dinlemiyo o defteri neden saklamışım neler kurduysa ben gelene kadar Ağlıyo ben onu sevmemişim hiç sevmiyormuşum kalbimde başkası varmış yapma etme dediysemde dinletemedim. Soğukmuşum kabullenememişim bilmem ne!! Bunu asla unutmayacağım benim güvenimi kırdın dedi Ben aldım defteri çöpe attım buna biraz yalakalık yaptım çıktık evden ama hala 5 karış surat annemlere geldik asansörde bi gözgöze geldik sarıldık öptü beni dudişten uzuun uzuun.. Ama şimdi kıllandım ya hamileyim diye mi öyle yaptı sineye mi çekti ki sonradan kurup kurup saldırmasın üstüme
Evlendikten sonra ikinci gün mü eski sevgilisinin resmini gördünüz o günden sonramı soğudunuz eşinizden?canım sıkkın sabah sabah yazıyorum.
eşimle beş sene önce sevdik bribirimizi, demek ki sevmemişiz yeterince şimdi daha iyi anlıyorum. evleneceğimiz sıra bir kapan baskısı. hadi Allah rızası için dedik kapandık. evliliğimizin ikinci günü eşimin kutudaki fotoğraflarını karıştırırken eşimin eski sevgilisinin fotoğrafı karşıma çıkıyor. sayıp sövüyorum eşime bunun işi ne burda, karışmış unutmuşum diyor, yahu aradan seneler geçmiş nasıl unutmuşum burda işte. o gün benim için unutulmaz bir gün. kıza sayıp sövüyorum bi yandan onun tepkisini ölçmek için, eşim ise bana kızıyor bir yandan.... sevgimi birden düşürdü bu durum, eşimi benimseyemedim zannederim ki o günden sonra çünkü başladı her şey.... bana ait değilmiş gibi... sinek küçük mide bulandırır misali benim midemi hep hala daha bulandırır bu olay.. (dalı budağı da var ama girmek istemiyorum burda detaylarına)
5 senelik evliliğimizde hep aktif biri oldu, ilgi alakası genelde dışarı işlerindeydi. evin hiçbir ihtiyacını eksik bırakmaz ama beni bırakır. çocuk doğduktan sonra bebekle uyumaya başladım, iki senedir ayrı yerlerde uyuyoruz eşimle. ben kafaya takmıyorum, o da kafaya takmıyor, öyle görünüyor....
ben alakamı bebeğe yöneltince onu iyice bıraktım, o da vakıf makıf işiydi oydu buydu iyice iş dünyasına dalmış vaziyette.... evde genel manada huzurumuz ehh fena sayılmaz... ama zırt pırt küçücük şeylerden tartışmaya başlıyoruz. onu çok kibirli buluyorum, her lafı bana batıyor. o ise beni kaba buluyor, kadın öfkesini göstermemeliymiş, ağlasa da ip gibi akmalıymış sessizce vs. annesi gibi bir kadın istiyor, beni annesiyle kıyaslıyor. evde sesimiz çok yükselmez gerçi, bebeği kötü etkilememek için uzak dururum kasıtlı olarak ama insan sinirleri işte bozuluyor. birbirimize batıyoruz arkadaşlar. esprilerimiz bile batıyor sanki...
10 sene önceki duygusal bir birlikteliğimin izleri yapıştı yakama bu aralar, rüyalarıma girip duruyor. eşime olan sevgimi sorguluyorum. sanki mantığım ve yuva dirliği için yaşıyor gibiyim. içgüdülerimle hareket etmiyorum asla. etmem de..
eşime ne hissediyorum: beni sevmiyormuş gibi, ben onun hoşuna giden bir şey yaptıkça beni seviyormuş gibi, şartlı sevgi gibi... bana tahammülü yok gibi... beni tanımıyor eşim, yüreğimin içini göremedi hiçbir zamani beni keşfedemedi, inemedi iç dünyama...bence o bir odun gibi, bense su... biz iletişim kuramıyoruz hayat ayrı pencerelerden bakıyoruz sanırım. birbirimizi kabullendiğimize gerçekten eş gibi gördüğümüze inanmıyorum. kendimi iyi hissetmek istiyorum, eşimle mutlu olmak, ASLINDA EŞİMLE YENİDEN AŞIK OLMAK istiyorum.. ama o duygulardan öyle uzağım ki... sadece tek taraflı değil, ikimiz e halimizle tavrımızla ilişkiyi yıprattık biliyorum.. soğuk savaşlarımız vardır bizim, küseriz, bilhassa eşim günlece surat yapabilir en basit bir şeyden. ona az sesimi yükseltsem iş bitmiştir, ona hakarettir bu çünkü... burcu terazi belki ondan bu bakış açısı diyorum.. ama insan 5 senede birbirine alışamaz mı be kardeşim....
mutsuzum, yani genel anlamda mutluyum da, eşim açısından mutsuzum.. ):
yeninden sevmek, kırılan kalpleri onarmak, tedavi edip, bembeyaz bir sayfa açmak mümkün mü kızlar... bilhassa evlilerin yorumlarına ihtiyacım var
Birde çocuk yapmışsınız buna rağmen.. Nedesem bilemedim şimdi çocuğa üzüldüm açıkcası..
- 18 Aralık 2014
- 55
- 25
- 18
- 2 Mayıs 2011
- 1.075
- 481
- 198
Terazi erkeği zordur fakat çok zor değil benim eşimde terazi burcu ben onu biraz çözdüm
İnce ayrıntiları yakalamaya calış arkadaşım nabzına göre şerbet ver.
Bu arada ilk evlendiğinde yaşadiğın olaya bu kadar takılma bu kadar cabuk soğumanın altında tek bu olduğunu zannetmiyorum
İnce ayrıntiları yakalamaya calış arkadaşım nabzına göre şerbet ver.
Bu arada ilk evlendiğinde yaşadiğın olaya bu kadar takılma bu kadar cabuk soğumanın altında tek bu olduğunu zannetmiyorum
- 30 Ekim 2013
- 20.229
- 56.876
- 798
Bence sizdede hata vaar neden 2 yil ayri yatiyorsunuz ki zaten birseyden uzaklasmakbisteyende sizsiniz cocuunuz sizsiz uyuyamiyorsada 3 kisi yatin .. ne olursa olsun ister yurek ister sevgi olsun beni yadirgayabilirsiniz de ama yatak ayri olduktan sonra evli olmanin pek bir anlami yok tabiki extrem drumlar disinda sende hic yaklasmamissin evet bebeklerde onemli ama esin senin hayat arkadasin