eşi yeniden sevmek mümkün mü

canım eşini yeniden sevmen tabiki mümkün.sen bir adım atsan o şaşırıp sana ilgisini yöneltebilir.tatlı oyunlar oynayabilirsin.zamanında nasıl birlikte vakit geçriyorsan yine yapabilirsin.mesela bi restauranta gidin.o işten oraya geçsin sen evden.ayrı ayrı dönün.heyecan yaratacaktır...resim olayına takılma bence.en iyi sen tanırsın eşini.benim ilk evlendiğim zamanda buna benzer şeyler geldi başıma.eski evinden taşınırken ene varsa kolilere doldurmuş.eski kız arkadaşının mektupları cdler resimler çıktı.bende ilk başta kızdım ama bu tarz olayları saklamaz sadece unutur benimki önemsemez..o yüzden hepsini birlikte çöpe attık resimleri yaktık.banada güzelce açıklamasını yaptı.senin göreceğini bile bile neden onları getireyim evime dedi.sakladığından değil belki takmadığından olabilir o resim orda.

bende tam bunu soracaktım evliliğin ikinci günü uzaklaşan güven kurt gibidir daha da gelmez iken bir de soğuduğunuz adamdan ne diye çocuk yaptınız bunu sormak için biliyorum çok geç ama sorasım geliyor..
Benim esime guven gibi bir sorunum olmadi. Fotograf olayinin bende hissettirdigi, acaba o kizi daha mi cok sevmisti olayi...bir nevi gereksiz kiskanclik yani... Soguma olayi da elbette esime buz kesmedim ama benden once baskasini sevmis oldugunu gozlerimle gormek ne bileyim iste icimi bi tuhaf etti...kimi insani etkilemez oyle seyler beni anlayamazsaniz tuhaf bulmam...
Arti cocuk olayi hemen olmadi ki zaten, uc seneye yakindi hamile kalisim.. Ki severerek isteyerek oldu biz boyle cok mutluyuz...
Son msjlari okumadiniz sanirim problemlerin coguni hallettik. Soran arkadaslar vardi birazdan yanitlayacqgim.

Az onceki yanitim size de gelsin. Uzulmeyin...

tavsiyeleriniz icin cok tesekkur ederim... zaten iyiye yormasak evlilikler zor yurur...

haklisin arkadasim.o olayi cozduk. cok da iyi oldu.iyi ki buraya yazdim da arkadaslar beni aydinlatti diyorum

beni sakın yanlış anlama evliliğimin ilk haftalarında fotoğraf krizi değil ama başka bir türlüsünü bende yaşadım ama olayın üstüne gidip çözümleyip yoluma devam ettim ha tamamen unuttun mu de içimin kuytu köşelerinde üstü kabuklu yarası mevcut kadın unutmaz zira...hallettiğine sevindim konu hortlayınca ilk mesajı görünce bu yorumu yapmam çok normal ,yoğunluktan ara sayfalarıda okuyamadım sorunlarınızı halledip bir aile olmanıza sevindim.

ayy bitanem guzel bakisin icin cok tesekkurler, bir seyler dahs iyi olmaya basladi, hatami goruyorum.hep karsiyi suclamamak lazim..

yok yok tirsma bv..

sadelik arada bir güzel haberlerini alsak mutlu olurduk yani...İnşallah her şey yolundadır.
yolunda canim cok sagol. bir arada uyumak yeniden, onemliymis gercekten. enteresan seyler oluyor.gece birden uyanip yuzume dokunuyor sanki gercekten ben miyim yaninda miyim gibi...bi gece birden bana ben uyku arasinda duyuyorum,bana sarilip sen bana Allahin hediyesisin dedi ( ( : gecen gece kabus gordum imdadima yetisti, o da o panikle uyaninca bana sorus sekli:noldu baskanim noldu...o an korkudan aglamayi kesip gulmeye baslayacaktim nerdeyse...ne baskani yaaa ( ( :
cocugu ayri yere yatirmamin negatif yonu de oldu, korkuyor...

evet tam da oyle bir sey iste...unutmuyorsun icinde kaliyor. o olay olmasaydi keske de esime daha mi farkli bakardim acaba diyorsun...

SİZCE MUTLULUK NEDİR? ????????????

SİZCE MUTLULUK NEDİR? ????????????
hmmm cok guzel soru....
bence mutluluk tum sevdiklerimin afiyette oldugunu bilmek, ve sevdiklerince sevlmektir....
aslinda mutluluk oyle cok seydir ki.... kizimin gulumseyisi, taze bir ekmek, sicacik kahve nefis bir kitap.......
sayacak coook sey var....

Hata yapıyorsunuz sadece bebeğinize odaklanıp eşinizi görmezden geliyorsunuz siz eşim halinden memnun diyorsunuz ama emin olun normal şartlarda hiçbir koca hanımıyla ayrı yatakta yatmaktan memnun olmaz

Ne olursa olsun, insanın yanında seni Allah'ın bir hediyesi gibi gören birinin varlığı iç rahatlatıcı olmalı...Ben de şu başkan olayına çok güldüm okuyunca :))))))))) askerden dönenlerin ara sıra "emret komutanım" diyerek uyanması gibi bişey olmuş :) Allah muhabbetinizi arttırsın canım, dualarım seninle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…