- 21 Kasım 2017
- 3.788
- 6.189
- 158
Amin canım inşallah hepimize tez zamanda inşallahNe güzelde izah etmişsin
Allah razı olsun kardeşim
Seni anlayan hisseden birinin dilinden gönlünden gelen teselli çok daha etkili oluyor.
Rabbimde senin yüreğini en yakın zamanda nur gibi bi evlatla teselli eylesin inşallah
Amin canım inşallah hepimize tez zamanda inşallah
Amin canım inşallah hepimize tez zamanda inşallah
Merhaba canım evet doktor adına tam kimyasal diyemese de ikinci düşüğümü yaşadım. Beta hcg 1983lere kadar çıkmıştı o kadar yükselince bu sefer oldu demiştim çünkü 6 haftalık olmuştukOyyy şimdi durumunda gördüm ikinci kimyasalını yaşamışsın
Çok geçmiş olsun...
Allahım gönlüne ferahlık versin koynunu yavrucaklarla doldursun inşallah.
İki kimyasalı üst üste yaşadım bende hemen ardındanda bi boş gebelik...
önce umut sonra onun yıkılması nedir bilirim duamdasın tatlım
Sonuna kadar katılıyorum size çok haısınız inş bu şekilde olurmerhaba arkadaşlar
Kendisinde ve eşinde problem olmayanların topiği olsun burası
Rica ediyorum konu dışı yazılmasın
Karmaşaya sebebiyet vermesin
Sitede bölük pörçük bilgiler mevcut ama bakın aklıma ne geldi
Sadece (iki tarafta da problem olmayıp) pozitif sonuç alanlar (gebe olanlar)
Şöyle yazabilir mi
Bakın örnek veriyorum
Hayıt tohumu ile hamile kaldım
Şu şekil kullandım
Şu kadar zamanda hamile kaldım
Sadece üç net cevap istiyorum kızlar
Sadece gebe kalanlar yazsın Kİ umut ışığı olsun bizlere
Nasıl? Ve ne kadar sürede??
Merhaba canım evet doktor adına tam kimyasal diyemese de ikinci düşüğümü yaşadım. Beta hcg 1983lere kadar çıkmıştı o kadar yükselince bu sefer oldu demiştim çünkü 6 haftalık olmuştukama kanamam başladı işte bu sefer de olmadı ve ben çok yoruldum akışına bıraktım biraz ne zaman olursa olsun beklemedeyim veren de alan da Allah sonuçta o ne zaman ol derse canım. Ama bu düşüklerin sebebini araştırmak için Prof bir doktor buldum ona gideceğim inşallah. Sorun neyse çözmek lazım artık.
Sen de üzülme bak ne güzel hacca gitmiş eşin belki bu güzel kapıları açar sizin için ve dualar kabul olur belli mi olur arkadaşım biz kalbimizi karartmayalım umutlarımızı her ay tazeleyelim Allah mükafatımızı verecektir eminin. Bizim sınavımız da bu demekki buna da şükür
Okaliptüs yağının buharı ne işe yarıyormuşki duymamıştım onu hiçAmiinn inşallah amiin kardeşim
Benimde 8000 e kadar çıkmıştı kesede vardı ama...
Ne eşimde ne bende hiç bi problem yok testler tahliller havada uçuştu lakin zamanı var daha demekki...
İnşallah bir gün bizde burada yazarız eşimde ve bende problem olmadığı halde şu kadar sürse dahi bu şekilde hamile kaldım diye... inşallah
Ama şöyle bi şey diyim 3 gebeliğimdede okaliptus yağının buharına oturarak hamile kalmıştım
(ikisi düştü biri doğdu çok şükür)
Gerçekten rahmimde bi ferahlama hissediyordum
Sonra niyese bi daha yapmadım.
Bu ay tekrar deniyim bari...
Ne zaman yapmak gerekiyor onu canım?Amiinn inşallah amiin kardeşim
Benimde 8000 e kadar çıkmıştı kesede vardı ama...
Ne eşimde ne bende hiç bi problem yok testler tahliller havada uçuştu lakin zamanı var daha demekki...
İnşallah bir gün bizde burada yazarız eşimde ve bende problem olmadığı halde şu kadar sürse dahi bu şekilde hamile kaldım diye... inşallah
Ama şöyle bi şey diyim 3 gebeliğimdede okaliptus yağının buharına oturarak hamile kalmıştım
(ikisi düştü biri doğdu çok şükür)
Gerçekten rahmimde bi ferahlama hissediyordum
Sonra niyese bi daha yapmadım.
Bu ay tekrar deniyim bari...
Okaliptüs yağının buharı ne işe yarıyormuşki duymamıştım onu hiç
Ne zaman yapmak gerekiyor onu canım?
teşekkür ederm canım bu yağdan alayım bi deneyeyim bakalım.Bi arkadaşıma tavsiye ettim geçen
ay hatta ona verdim elimdeki şişeyi bu ay oda hamile kaldı
11 yıl önce lokman hekimin kitabında okumuştum yaptım o ay oğluş şimdi 10 yaşında fakat önür denediklerim düştü
Adet bittikten sonra bi kavanoz kadar su kaynattım suya 5/7 damla kadar damlattım(keskin bi yağ yeterli oluyor)
Sonra altıma etek giydim buharı dışarı çıkmadın diye üstünde bi 10 dk kadar oturdum arada mesafe olmalı biraz, siz sıcağa göre ayarlarsınız zaten.
Gerçekten değil tek rahim insanın ciğeri açılıyor sanki...
Ovulasyon günlerime kadar her gün tekrar ettim yani aşağı yukarı 5 gün filan
Ovulasyon testinin pik olma zamanlarında son yaptığımı gece yapmıştım yani ilişkiden bi saat kadar önceydi sanırım ama kısmet işte deneyimledim bu sistemi üçündede tuttu arkadaş denedi ondada tuttu demekki rahimde bi rahatlamaya sebep oluyor
Aaa deneyecem bunu inş bi etkisi olur bende de çok tşk bilgilendirdiğiniz için..Bi arkadaşıma tavsiye ettim geçen
ay hatta ona verdim elimdeki şişeyi bu ay oda hamile kaldı
11 yıl önce lokman hekimin kitabında okumuştum yaptım o ay oğluş şimdi 10 yaşında fakat önür denediklerim düştü
Adet bittikten sonra bi kavanoz kadar su kaynattım suya 5/7 damla kadar damlattım(keskin bi yağ yeterli oluyor)
Sonra altıma etek giydim buharı dışarı çıkmadın diye üstünde bi 10 dk kadar oturdum arada mesafe olmalı biraz, siz sıcağa göre ayarlarsınız zaten.
Gerçekten değil tek rahim insanın ciğeri açılıyor sanki...
Ovulasyon günlerime kadar her gün tekrar ettim yani aşağı yukarı 5 gün filan
Ovulasyon testinin pik olma zamanlarında son yaptığımı gece yapmıştım yani ilişkiden bi saat kadar önceydi sanırım ama kısmet işte deneyimledim bu sistemi üçündede tuttu arkadaş denedi ondada tuttu demekki rahimde bi rahatlamaya sebep oluyor
Yap tatlim herhangi bi zararinin olacagini düşünmüyorum benim ablamda buharli biseyler yapmisti ilk gabeliginde etki ediyorAaa deneyecem bunu inş bi etkisi olur bende de çok tşk bilgilendirdiğiniz için..
Sevsev12 melek ve mucizesi mavi-hayal G gizemya M Mrnz kasabakizii Insane @arminch
Zeytintanem
Canım sizi etiketledim ki belki hepimize şifa olur diye düşündümYap tatlim herhangi bi zararinin olacagini düşünmüyorum benim ablamda buharli biseyler yapmisti ilk gabeliginde etki ediyor
tsk ederm tatlimCanım sizi etiketledim ki belki hepimize şifa olur diye düşündüm
lokman hekim kitabı diyor zaten etkilidir inanıyorum. keskin yağ denmiş ilk aklına lavanta yağı geldiAaa deneyecem bunu inş bi etkisi olur bende de çok tşk bilgilendirdiğiniz için..
Sevsev12 melek ve mucizesi mavi-hayal G gizemya M Mrnz kasabakizii Insane @arminch
Zeytintanem
Okaliptüs ferahlık verir ya bakalım aktarma vardır mutlakalokman hekim kitabı diyor zaten etkilidir inanıyorum. keskin yağ denmiş ilk aklına lavanta yağı geldi
Aaa deneyecem bunu inş bi etkisi olur bende de çok tşk bilgilendirdiğiniz için..
Zeytintanem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?