AminHayırlı olsun topigin kzuum inşallah güzel sonuc alırsın rabbim nasıp eder inşallah.
Teşekkür ederimTakipteyimm
SağolunTakipteyimm
Teşekkür ederimBende takp te kalayım
Sağol dostumHayırlı olsun canim topiğin, umarım yeni bilgiler öğrenir ve sana iyi gelir insallah
Tamam sevinirimBen normal şartlarda hiç bişey kullanmadan gebe kaldım
Ana bildigim bı bilgi var belki işe yarar daha önce bunu yapıp hemen hamile kalanlar oldu
Ebegümeci ni kaynatıp atabilecegin bı kapta çamaşırını çıkarıp üzerine oturuyorsun yani buharı ne
Ebegümeci in buharı içerdeki iltihabı vs hastalıkları temizliyormus bununla gebe kalan olmuş annemin yakınlarından
.
Ne şekilde kaç dk kaynatildi öğrenirim sizin için
Teşekkür ederimEki Görüntüle 2154856 Eki Görüntüle 2154855 Selam kızlar bende herhangi birşey denemeden hamile kalanlardanım. Denemeye başladığımızın ikinci ayında hamile olduğumu öğrendim. Herhangi birşey yapmadım sadece ilk ay ilişkiye girme yoğunluğumuz biraz azdı,ikinci ay biraz daha yoğunlaştırdık. Dün bi arkadaşa daha göstermiştim bu fotoğrafları sizle de paylaşmak isterim fikir olması amaçlı. Bilmeyenler için anlatayım. Pepapp adet uygulaması. Koyu pembe adet olduğum günler. Üzerinde kalp simgesi olanlar ilişkiye girilen günler. Mavi ve mor renkli olanlar da doğurgan olunan günler. Her uygulamada doğurgan olduğunuz gün farklı gösteriyor olabilir bende böyle birşeyle karşılaştığım için doğurgan olduğum ihtimali gösterilen 10 günü 1 er gün aralıklarla değerlendirdik. Hayırlı haberlerinizi bekliyorum inşallah
Detayı öğrenince yazacağım cnmTamam sevinirim
Çok sağolun
Bir de regl bittikten sora kaçıncı gün die de sorarsanız sevinirim
Sizin hemen olmuş zaten. Gebe kalamama sorunu olmamışBiz korunurken 1 kez deneyelim dedik hamile kaldım. Sonra düşüverdi 5 haftalık.
Size de Allahtan hayırlı evlatlar diliyorum tez zamanda.Sizin hemen olmuş zaten. Gebe kalamama sorunu olmamış
Dile kolay... allah kavuştursun
AminnnSize de Allahtan hayırlı evlatlar diliyorum tez zamanda.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?