- 17 Temmuz 2018
- 576
- 345
- 53
- 32
Hayır canım ben anlamıyorum kendimde yaptırmadım açıkçası. Henüz 2 ay oldu bebek isteyeli. 3 ay vajinismus hastasıydım ama beni çok yıprattı bu süreç. Zaten 5 aylık evliyim. Şuan sadece folik asit kullanıyorum ve bu ay ovulasyon takibine başlayacağım inşaAllah :)
Çok felaket aminİnşallah tez Zaman'da kavuşursun cnm daha yenisin Allah nasip eder inşallah biran önce
Sonunda hamileyim şükürHayırlı olsun topigin kzuum inşallah güzel sonuc alırsın rabbim nasıp eder inşallah.
gozun aydin canim nasil hamile kaldinSonunda hamileyim şükür
Hayırlı olsun. Hangi jel yazabilir misinizBen ben ben :)) ben 5 yıl doğum kontrol hapı kullandim 8 yillik evliyim geçen sene mayıs ayinda hamile kaldim
Ben jel kullanmiştım bu jelde hem rahme hızlı gitmesini sağlıyor spermin hem de spermlerin daha güçlü gitmesini kurulugu da yokediyor..
O ayda ilk deneme de hamile kaldım
Hayırlı olsun. Hangi jel yazabilir misiniz
Teşekkürlergozun aydin canim nasil hamile kaldin
Hayırlı olsun. Madonoz kürünü nasıl ve nezaman yaptınız. Benim adetin ikinci günümdeyim. Bu ay yumurta takibi yaptırıp catlama iğnesi yaptıracagım. Süt ne kadar olacak maydanoz nekadar olacak kac gün yapılacak biraz anlatırsanız cok sevinirim. Şimdiden çok teşekkür ederim.Teşekkürler
Meryem suresini okudum düzenli ve maydanoz buhar kürünü denedim (nette var)
Amin anlatayım hemenHayırlı olsun. Madonoz kürünü nasıl ve nezaman yaptınız. Benim adetin ikinci günümdeyim. Bu ay yumurta takibi yaptırıp catlama iğnesi yaptıracagım. Süt ne kadar olacak maydanoz nekadar olacak kac gün yapılacak biraz anlatırsanız cok sevinirim. Şimdiden çok teşekkür ederim.
Cok teskkur ederim Allah razı olsun. Adet bitince yaparım sagolasınAmin anlatayım hemen
Kendi yaptığım şeklini
Bir veya iki kutu hatırlamadım yani litre Torku süt
Ama çok büyük ihtimal birdi
Diğerini ikinci gün kullandım
Tencereye döktüm içine de yarım demet kadar maydanozu parçalayarak attım
Aynı anda kaynadı
Zaten buhar çıkmaya başladı
İkinci gün de aynı
Regl biter bitmez iki gün üstüste yaptım o kadar
Sakın yumurtlama dönemi yapmayın
Temizlik kovasına döktüm üzerine oturdum ara ara kalktım o kadar
Allah senden de razı olsunBu arada arkadaslar arısütünü cok söylüyorlar bu ay onu deneyeceğim. Hatta bir arı sütü sipariş sitesinde ABD de Bi bayana Dr arı sütü kullan demiş kaliteli yumurta için. Kullunıpta şifa buluruz insallah. Cascade senin yazdıklarını arkadaşlar la da paylastım denesinler diye. Tekrar Allah razı olsun.
ben iki aydır deniyorum ama maalesef olmadı ovülasyontesti ni. Piki de yakalıyor um ama olmadı işte. Nasip Rabbim rast getirsin inşallah hepimizeOvülasyon testi yapsana o şekilde cok hamile kalan var tanıdıklarımın coğu o şekilde kaldı :)
Aynen öyle nasip karı kocanın hiç bi sorunu yok 8. Denemede hamile kaldı görümcem 2. Denemede kaldıben iki aydır deniyorum ama maalesef olmadı ovülasyontesti ni. Piki de yakalıyor um ama olmadı işte. Nasip Rabbim rast getirsin inşallah hepimize
Denediniz mi süt maydanoz buharını ??Bu arada arkadaslar arısütünü cok söylüyorlar bu ay onu deneyeceğim. Hatta bir arı sütü sipariş sitesinde ABD de Bi bayana Dr arı sütü kullan demiş kaliteli yumurta için. Kullunıpta şifa buluruz insallah. Cascade senin yazdıklarını arkadaşlar la da paylastım denesinler diye. Tekrar Allah razı olsun.
Merhaba deneyemedim çünkü yumurta takibi için gitmiştim adetimin 5 günde 16,5 mm yumurta vardı onun için yapamadım. Bu ay hamile kalmazsam yine takip yaptıracagım yumurta durumuna göre hareket edcegim.Denediniz mi süt maydanoz buharını ??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?