Allah tez zamanda hayırlısıyla kısmet etsinİlk ayda hamile kalmıştım ama kimyasaldı.
2 aydır korunmuyoruz ama ilk ayın yumurtlama döneminde eşim şehir dışındaydı. Bu ay da yumurtlama dönemimde yoktu. 2 gün gecikti adetim, testler negatif ama bakalım..
Bu arada arkadaslar arısütünü cok söylüyorlar bu ay onu deneyeceğim. Hatta bir arı sütü sipariş sitesinde ABD de Bi bayana Dr arı sütü kullan demiş kaliteli yumurta için. Kullunıpta şifa buluruz insallah. Cascade senin yazdıklarını arkadaşlar la da paylastım denesinler diye. Tekrar Allah razı olsun.
Bende ari sutu bal polen propolis kullandim. Gecen ay yumurtam catlamamisti bu ay 15 gun falan kullandim ve 18. Gun yumurtamin catlamasi gerekirken 15. Gun catladi. Bencede baya etkili ins hamilede kalmisimdir
Canım öncelikle şunu söyleyim bendede eşimdede bir problem yoktu ona rağmen 2 sene sonunda hamile kaldım. Şu an 3 aylık hamileyim. Soğan kürü, çörek otu bal tarçın, süt buharı, ve daha birçok şeyi denedim ancak hiçbirinde hamile kalamadım her seferinde ağlıyodum daha bi umutsuzluk çöküyordu üstüme. En son doktora gittik eşime bir vitamin ilacı verdi sperm arttırıcı özelliğe sahip ve birde sigarayı azaltmamızı söyledi uyguladık 3 ay gebelik oluşmazsa aşılamaya başlayacağını söyledi tabi benim tek umudum aşılama kalmıştı tam tedaviye başlayacağımız ay imkansız gözüyle bakıyordum artık ve umudumu kestiğim o ay hamile kaldım uzun bi süre inanamadım şok oldum hiçbir şey yapmadığım anda hamile kaldım lütfen umudunuzu yitirmeyin ve stresle vücudunuzu dahada çıkmaza sokmayın inşallah en doğru zamanda gelecektir bebişinizmerhaba arkadaşlar
Kendisinde ve eşinde problem olmayanların topiği olsun burası
Rica ediyorum konu dışı yazılmasın
Karmaşaya sebebiyet vermesin
Sitede bölük pörçük bilgiler mevcut ama bakın aklıma ne geldi
Sadece (iki tarafta da problem olmayıp) pozitif sonuç alanlar (gebe olanlar)
Şöyle yazabilir mi
Bakın örnek veriyorum
Hayıt tohumu ile hamile kaldım
Şu şekil kullandım
Şu kadar zamanda hamile kaldım
Sadece üç net cevap istiyorum kızlar
Sadece gebe kalanlar yazsın Kİ umut ışığı olsun bizlere
Nasıl? Ve ne kadar sürede??
Merhaba bunları nasıl kullandınız yazabilir misiniz? Tekrar Doktora gitmeden denemek istiyorum.
Peki teşekkür ederim denemeyi düşünüyorum ama herşey herkese iyi gelmediği için cesaret edemiyorum ne yazıkki.Hamile kalamadim adetimde gecikti hala olamadim
Ari sutu bal polen propolisi karisim olarak aldim ben hazirlamadim hergun bir kasik yemistim. Ama bu ay burdan okuduklarimla inofolic combi kullanmaya karar verdim oda yumurta gelisiminde etkili yaziyor
Peki teşekkür ederim denemeyi düşünüyorum ama herşey herkese iyi gelmediği için cesaret edemiyorum ne yazıkki.
Bunun herehangi bir zarari yok cocukken annem icirirdi faydali bisey yani
Bu dediklerini hepsni yaptm fazlasını bile dua et lütfen bende gebe kalaymCanım öncelikle şunu söyleyim bendede eşimdede bir problem yoktu ona rağmen 2 sene sonunda hamile kaldım. Şu an 3 aylık hamileyim. Soğan kürü, çörek otu bal tarçın, süt buharı, ve daha birçok şeyi denedim ancak hiçbirinde hamile kalamadım her seferinde ağlıyodum daha bi umutsuzluk çöküyordu üstüme. En son doktora gittik eşime bir vitamin ilacı verdi sperm arttırıcı özelliğe sahip ve birde sigarayı azaltmamızı söyledi uyguladık 3 ay gebelik oluşmazsa aşılamaya başlayacağını söyledi tabi benim tek umudum aşılama kalmıştı tam tedaviye başlayacağımız ay imkansız gözüyle bakıyordum artık ve umudumu kestiğim o ay hamile kaldım uzun bi süre inanamadım şok oldum hiçbir şey yapmadığım anda hamile kaldım lütfen umudunuzu yitirmeyin ve stresle vücudunuzu dahada çıkmaza sokmayın inşallah en doğru zamanda gelecektir bebişiniz
AminnnnnnnnnYaa bize de nasip et Allahım bu güzel duyguyu lütfen
Amiinnn inşallah canım benim Rabbim en kısa zamanda gönlünüze göre versinYaa bize de nasip et Allahım bu güzel duyguyu lütfen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?