Çok teşekkür ederim. Çok düşüncelisin lakin bizim ikimizde de sorun var. Bu harika konuya müdahil olmayayım .Aaa deneyecem bunu inş bi etkisi olur bende de çok tşk bilgilendirdiğiniz için..
@Sevsev12 @melek ve mucizesi @mavi-hayal @gizemya @Mrnz @kasabakiziiInsane @arminch
@Zeytintanem
Rica ederim canım şifa olsun inşTeşekkür ederim etiket için canım faydası olabilir
anladım canım Rabbim YARDIMCINIZ olsun ,kucağınızı boş bırakmasın inş.Çok teşekkür ederim. Çok düşüncelisin lakin bizim ikimizde de sorun var. Bu harika konuya müdahil olmayayım .
O oflu S Sedaaedaa34Aaa deneyecem bunu inş bi etkisi olur bende de çok tşk bilgilendirdiğiniz için..
@Sevsev12 @melek ve mucizesi @mavi-hayal @gizemya @Mrnz @kasabakiziiInsane @arminch
@Zeytintanem
Bende ilk gebeligim de Maydonoz buharini denemistim tutmuştu yalnız 24.haftada kaybettimHanımlar ben şu an adetim inşallah bitince okaliptus yağını tekrar denicem fakat kendi soğan kürü ıygularken eşinede keçiboynuzu kürü ve havuç suyu içirerek hamile kalanları okudum forumlarda
Hele bi bayan gün gün yazmış bu gün başlıyorum şukadar kaldı vb... olarak ve o ay müjdeyi verdi mesajlar arasında kullandığım ay hamile kaldım diyende çoktu ilk ay adet gördüm sonraki ay hamile kaldım kullanırken akıntılarla temizlendiğini hissettim diyenlerde vardı...
Birde
Rahim için ( sırt kuyruk sokumu tarafı)
hacamat yaptırdım bu ay Tavsiye ederim mutlaka faydası olacağına inanıyorum.
Okaliptüs yağını hiç duymadimm deniyim onudaValla hanımlar ben okaliptus yağı denedim 3 kez tuttu
Lakin diğer forumlarda wiks kullanan var ben biraz kimyasal olduğu için tercih etmedim
Maydanoz süt buharına oturanlar var vb...
Bu şekilde araştırsanız kadınlar kulubünde baya bi buhara oturma tedavisinden fayda gören var.
Bende arkadaşın dediği gibi lokman hekimden okuduğum için güvenerek uyguladım hayrınıda gördüm çok şükür
Tabi problemimiz ne ise onunla alakalı olarak sonuç alabiliriz
Yani ancak rahime bi rahatlama ferahlama sağlar ve içeriyi temizler ve spermin akışını kolaylaştırır diye düşünüyorum çünkü mentollü bi etkisi var.
Kısmetse Allahım vesile eylesin kucaklarımızı nur gibi evlatlarla doldursun inşallah
Kızlar hiç dikkah etmiyor musunuz soğan veya maydonoz kürleriyle hamile kalanların %90'ı düşükle sonuçlanıyor. Yapmayın.
Ooo çok üzüldüm yaaa. Canım ovülasyon takibi yaptınnmı hiç?Gerçektenmiiiii
Ya Aslında dikkatimi çekmedi değil fakat yorumları okurken tevafuk olarak düşünmüştüm
Genelde benim takip ettiklerimin devam etti gebelikleri Bi kaç kişi düştüğinü söylemişti... fakat bu oran gerçekmiymiş acaba rakamın %90 boyutunda olması çok yüksekmiş arkadaşım...
Soğan kürünün oldukça faydası olduğu bi gerçek üstelik bitek rahimle alakalı değil belkide bir adet dönemi korunarak uygulamak gerek mutlaka fayda görecektir vücut lakin bende bir ay fire verecek yürek yok sanırım
Üstelik bu ay eşime keçiboynuzu kürü ve havuç suyu başladım
Bende bu ay rahim için hacamat yaptırdım soğan kürü başlamış bulundum klomen de alıyorum ve okaliptüs buharı tedavisini uyguluyorum.
Artık başlamış bulundum İnşallah tutar ve o düşürmeyenlerden olurum canım
Zaten 5 ayda 3 düşük yüreğimi oldukça ezdi
Elbette herkeste aynı sonuca varılmıyor bütün yolu denediği halde çocuk sahibi olamayan insanlar denemeli bence..Benim yengem de soğan kürü yaptı kist vardı kızlar sonra incir kürü uyguladı hamile kaldı ve yiğenin şuan 1 yaşında bir sorun olmadı yani ama bende yorumlara baktığım da soğan kürü sayesinde hamile kaldım fakat düşükle sonuçlandı diye çok yorum gördüm bende denedim kist vardı bugün gittim kontrole kistim geçmiş
Her
Elbette herkeste aynı sonuca varılmıyor bütün yolu denediği halde çocuk sahibi olamayan insanlar denemeli bence..
Hayır canım ben anlamıyorum kendimde yaptırmadım açıkçası. Henüz 2 ay oldu bebek isteyeli. 3 ay vajinismus hastasıydım ama beni çok yıprattı bu süreç. Zaten 5 aylık evliyim. Şuan sadece folik asit kullanıyorum ve bu ay ovulasyon takibine başlayacağım inşaAllah :)Evet öyle cnm bende hormon testi yaptırdım bugün onu almaya gidicem şimdi anlıyor Muş'unuz hormondan ben ilk defa yaptırdım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?