Gebeliğe Hazırlık Eşi ve kendisinde hiçbir problem olmayıp gebe kalanlar nasıl ve ne kadar sürede hamile oldunuz,

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Kendimi görüyorum sende.

Valla formlara sitelere baktıkça anladımki bizden çook var arkadaşlar
Tek kafada huniyle gezen biz değiliz yani

Bu gün baya günah çıkarma modundayım madem
O çamaşrsuyu limon dişmacunu testini bende denemiştim
Hatta parmak testinide düşünmedim değil yani

Burada benimle aynı duyguları hisseden yaşayanları görünce kendimi daha rahatlamış hissettim

Merhaba aynı durumdayım ben de.
Kan testleri, sperm testleri HGS, smear...
Soğan kürü, incir kürü vb bitkisel kürler...
Mart ayında kendiliğinden hamile kaldım onda da kimyasal gebelik oldu.
Geçen ay femara + ovitrelle tedavisi gördüm. güzel yumurtam oluştu progesteron testi de gayet iyi çıktı. ama yine adet oldum.

Bu ay yine 5 gün femera kullandım. yarın 13.günüm ve yumurta takibim var. kısmetse bu ay aşılama yaptıracağım artık.

bu da benim hikayem. Allah herkese hayırlı ve tez zamanda istediğini versin sağlıklı evlatlarımız olsun.

Benim ikinci evliliğim. İlk evliliğimde 7 sene hamile kalamadım. 150 kiloydum ve polikistik overim vardı. İşk eşim hiç muayene olmamıştı. Boşandıktan sonra tüp mide ameliyatı oldum ve kilo verdim..İkinci evliliğimde hiç korunmadık ve ben 1 hafta içinde hamile kaldım sanırım. Ve eşim bi süre çocuk istemiyodu ama ben amaaan ben zaten hamile kalamıyorum doktora gitmem lazım boşver korunmayalım dedim ve 6 haftalık evliyken 6 haftalık hamile olduğumu öğrendim. Ama malesef dış gebelik oldu. Ameliyatla hem bebeğim alındı hemde sağ tüpüm. Çünkü sağ tüpümde ciddi tıkanıklık varmış. Doktor açılması için iki kere basınçlı ilaç verdiği halde açılmamış. Bıraksaydım hamile kaldığında yine dış gebelik olacaktı o yüzden aldım dedi. 1 aylık korunma süresinden sonra şimdi bizde bebiş istiyoruz bakalım ne zaman nasip olacak. Rabbim isteyen herkese sağlıklı , hayırlı bebek nasip etsin.

Hadi hayırlı olsun canım Rabbim kolaylaştırsın minişini karnışına yerleştirsin...
Benimde bata 5 gün var olursam eğer
(ki inşallah olmam hi hi )
sanırım bende aşılama yöntemine baş vurcam
İnşallah güzel haberlerini alırız inşallah :)

Canım baya zor günler geçirmişsin sende Allahım gönlünü bebeklerinle şenlendirsin inşallah
Lakin yalnız değilsin bu formda çoğumuzun kimyasal gebelik, dış gebelik, boşgebelik, kalbidurma, düşük, ileri aylarda kayıp hikayelerimiz var...
İnşallah artık doğum hikayelerimiz olsun arkadaşım.
Bu siteler gerçekten benide rahatlatıyor çünkü seninle aynı süreçleri yaşamadığın insanlara dert anlatınca
Karşılaştığımız cümleler aşağı yukarı aynı...
ay ne takıyosun kafaya olur inşallah boş ver gez toz hayatını yaşa rahatmı battı vb...
Kimiside tam tersi felaket tellallığı yapar ne zaman ne zaman diye baskı uygular
İyisiimi biz bu derdimizi burda paylaşalım
Ne olsa hepimizi bu bıcırıklar bekletip çıldırtıyorlar elbet bi gün gelirlerde kucuşumuza bizde intikamımızı o totişlerini ısırarak alırız inşallah

tüp bebek denediniz mi? benim de 1 senedir ne yaptıysam olmuyordu tüp bebekle ilk denememde hamile kaldım.

canım merhaba önce hayırlı olsun topiğin bende şuracıkta durayım hiç bir sorun olmamasına rağmen 8 aydır gebe kalamadım kafaya takmıcam diyorum ama olmuyor sanrım en çok bu etkiliyor olmamasını diyorumki herşeyin bir zamanı var demekki bebeklerimizin dünyaya gelmesi için vakit dolmamış daha Rabbim hayırlısıyla kucağımızı doldursun inşallah :)

tüp bebek denediniz mi? benim de 1 senedir ne yaptıysam olmuyordu tüp bebekle ilk denememde hamile kaldım.
Yok tatlim asilama yaptirali 3 ay oldu biraz vucudumu dinlendirip kafa dagitmak istiyorum 5 senedir ilaç igne şistim biraz fazla kilo aldim onlari vermek istiyorum baska ugraslar bulup bebek derdine içimden atmak istiyorum hayat ve ilaçlar yordu inşallah bundan sonraki süreçte rabbim ol der ve olur hayirlisi allahtan canim

Demi eğer vakti dolsa gelirlerdi
Ah bilsek o vakti böyle çırpınırmıyız hiç...
Yani doktor hiç bişey yok diyo.. ama biley olmalı yani ozaman niye beş ay içinde iki kimyasal bir boş gebeliğim olsunki? zaten kürtajdan sonra dahada hiç kalamadım rahimde yapışıklıkmı oldu acaba hah haydii vatana millete hayırlı olsun yeni vesvesemi buldum (acaba rahimde yapışmamı oldu)

Bizim en büyük sorunumuz bu işte tatlım çok kafaya takıyoruz onu var bumu var sumu var neden olmadı halbuki doktor bişey yok diyo bende her ay takmicam diyorum ama hep kendimi düşünürken buluyorum hayırlısı diyip beklemek gerekiyo sanırım :)

Demi yaa
Vücudumu öyle dinler hale geldimki afedersiniz gaz sıkıştırsa hıh karnım kasıldı belirtimi diyecek haldeyim
Keşke bi kafaya takmama duası yada ilacı olsa ne zormuş yav

Niye hep biz takiyoz yaa erkekler ne kadar rahat biz annesiysek onlarda babasi niye deliren hep kendinde kusur arayan biz oluyoruz ben onu anlamiyorum

Bence onların hamilemiyim diye belirti dinleyeceği bir vücutları yok orasının burasının sızısı dikkatlerini dağıtmıyor üstelik odaklandıkları işleri var
Benim tüm odağım forumlarda
Hiç sanmıyorum erkekler kulübü olsunda onlar bizim gibi gün saat saysında bide bunu böyle aralarında paylaşsınlar...
Ay şimdi böyle yazınca farkettimde aslında Rabbimin hikmeti işte iyikide öyle değil
benim gibi sıyırmış bi şekilde eşimi düşünemiyorum bence bu eve bi deli yeter

Ayy inşallah . Bana da tek tüple hamile kalmak zor diyolar. Ama ben takmıyorum. Rabbim ol derse olmayacak şey yok çünkü. İlk evliliğimde 7 sene hamile kalamayıp bu evliliğimde hemen hamile kalmam Rabbimin mucizesinden başka bişey değil çünkü. Rabbim dileyen herkese ve bana sağlıklı , hayırlı bi evlat nasip etsin inşallah

Bak orda haklisin benden iki tane allah korusun artik birlikte her duydugumuzu hemen yapardik tam delilik yaa

Demi yaa
Vücudumu öyle dinler hale geldimki afedersiniz gaz sıkıştırsa hıh karnım kasıldı belirtimi diyecek haldeyim
Keşke bi kafaya takmama duası yada ilacı olsa ne zormuş yav
aynen öyle canım başım ağrısa aha hamileyim dicem yakında çalışmasam evde otursam hepten kafayı yerim herhalde işte birazda olsa kafa dağıtıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…