Anladım canımBen evli değilim. İlk kez ilişkiye giriyordum inan hiç düşünmemiştim. Adetimin geleceği gün gelmeyince. Nişanlım hamilelik testi yap diye dalga geçti hatta arkadaşlarımda öyle bebiş hayırlı olsun falan dediler. İdrar testi yaptım direk 2. Çizgi tabi herkes şok. Ben kan testinde çıktığında bile olamaz öyle şey olur mu değerler yanlış ölçülmüştür diye hastaneyi ayağı kaldırdım. Yani kafanda hiç hamileliğin olmaması lazım. Olursa kendini daha çok sıkıyorsun strese giriyorsun.
Canım kendine dikkat et bebeğin stresten etkilenmesin. :)Anladım canım
Allah bizlere de nasip etsin
Folbiol sadece bebegin gelişimine yardımcı oluyor ama 3 ay önceden başlanılması lazım demıstı doktor aslında receteyle alsan daha iyi ama normal alınıyormuş diye biliyorumFolbiol reçeteyle mi satılıyor
gozunuz aydin saglikla kucaginiza alnayida nasip etsin Rabbim4 senelik yasmin kullanımı sonucu ilacı bıraktığım ikinci ay hamile kaldım. İlk ay yumurtlama günlerine denk gelmedi gelse ilk ay olacaktı belki.
Ne diyor dr lar
Sen yine haline sukret iki tane varmis allah saglikli uzun omurler versin yine sen emzirmuşsin sevmişsin kokusunu icine çekebilmişsin ya benim gibi kapi kapi dilenseydin o zaman ne yapardin bak 5 senedir gitmedigim yer calmadigim kapi kalmadi vermeyen allah vermiyor iste herkesin imtihani farkli be bacim(
Sen yine haline sukret iki tane varmis allah saglikli uzun omurler versin yine sen emzirmuşsin sevmişsin kokusunu icine çekebilmişsin ya benim gibi kapi kapi dilenseydin o zaman ne yapardin bak 5 senedir gitmedigim yer calmadigim kapi kalmadi vermeyen allah vermiyor iste herkesin imtihani farkli be bacim(
Yok iki tane var. ileri aylarda kayıplarım oldu. Sonuncu gebeliğim sürpriz geldi korunmayla. Onuda erken Doğumla kaybettim canım. Kısmeti yokmuş. Trombofili testi yaptırdım pıhtılaşmaya yatkınlık çıktıegeninhamsisi
masAllah 5 cocugunuz mu var. iyi hemen hamile kalabiliyomusunuz. zorlayinca olmuyomu ne stres olcakmi okadar senedir olmadi olmaz zaten her ay ayni dava insan bunaliyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?