Gebeliğe Hazırlık Eşi ve kendisinde hiçbir problem olmayıp gebe kalanlar nasıl ve ne kadar sürede hamile oldunuz,

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Anladım canım
Allah bizlere de nasip etsin

Ben ikisinde de hemen hamile kaldim ama tanidigim biri 8 yil beklemis, biraz bilim disi ama hergun sicak su buharina oturup oyle hamile kaldigini soylemisti.

5 yılda ancak hamile kalabildim.Bu kadar beklemenin tek sebebi stres o kadar kafama takıyordum ki ben her ay taktıkça hep negatif sonuçlandı.Şimdi ikinci bebeğime hamileyim.Bu 6 ayda oldu.Yani sonuç olarak stres yapmayın akışına bırakın rahat olun.(tabii herhangi bir sağlık sorunuz yoksa)

masAllah 5 cocugunuz mu var. iyi hemen hamile kalabiliyomusunuz. zorlayinca olmuyomu ne stres olcakmi okadar senedir olmadi olmaz zaten her ay ayni dava insan bunaliyo

Benimde iki çocuğum var
küçüğüm on yaşında büyüğüm 15 tekrar bebek istiyorum bir senedir...
İlk oğlum ikinci ay hemencik geldi
İkinci oğlumu iki sene bekledim öyle geldi
Geçen yıl korunmayı bıraktım
İstediğim ay hemen oldu kimyasalmış gitti
öbür ay tekrar oldu oda kimyasalmış gitti
iki ay sonra oldu oda boş gebelik oldu...
şubattan beri bekliyorum gündemimden çıkarmakta çok zorlamıyorum bu süreç biraz hırpaladı beni...

Hiç bişey yok
Tüpler tıkalı olsa böyle üst üste hamile kalanazdın dedi
Sperm testide iyi
Bana kanpıhtılaşma testi yaptı oda temiz çıktı...
Hormon testleride iyi...
Vakti gelmedi sanırım, ah bi düşünemeyebilsem...
Bebek kokusu özledim emzirmeyi özledim be arkadaşım :’(

Sen yine haline sukret iki tane varmis allah saglikli uzun omurler versin yine sen emzirmuşsin sevmişsin kokusunu icine çekebilmişsin ya benim gibi kapi kapi dilenseydin o zaman ne yapardin bak 5 senedir gitmedigim yer calmadigim kapi kalmadi vermeyen allah vermiyor iste herkesin imtihani farkli be bacim (

Haklısın kardeşim yerden göğe haklısın
Allahım en ksa zamanda hasretini dindirsin yavruna kavuştursun
Şimdi senin için bi meryem suresi okumaya miyetliyim inşallah
Canı gönülden dua edicem senin için
Rabbim kabul buyursun inşallah dilerim Rabbimden tez müjde veresin

egeninhamsisi
masAllah 5 cocugunuz mu var. iyi hemen hamile kalabiliyomusunuz. zorlayinca olmuyomu ne stres olcakmi okadar senedir olmadi olmaz zaten her ay ayni dava insan bunaliyo
Yok iki tane var. ileri aylarda kayıplarım oldu. Sonuncu gebeliğim sürpriz geldi korunmayla. Onuda erken Doğumla kaybettim canım. Kısmeti yokmuş. Trombofili testi yaptırdım pıhtılaşmaya yatkınlık çıktı
Hiç düşünmeyince oluyor bence gebelik. Stress ve beklenti olunca süreç uzuyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…