Gebeliğe Hazırlık Eşi ve kendisinde hiçbir problem olmayıp gebe kalanlar nasıl ve ne kadar sürede hamile oldunuz,

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
aynen oyle stres uzatiyo evet ama insanin elinde degil

Çok haklısınız beklentiye girmek süreci etkiliyor
O beklentiye girmemek gündemden çıkarmak ne kadar zor...
Halbuki gün içinde hem zihinsel hem fiziksel sorumluluklarım var ama yinede hoop kafam gidiyor önce yumurtlama takibine
sonra bata kaç gün kaldı
acaba tuttumu test yapsammı
testi ışıkta analiz etmeler
acaba hayalet çizgi görebilcemmi diye gözümü şaşı edene kadar uğraşmalar
testi bırakıp on dk sonra tekrar, tekrar, tekrar bakmalar...
Yok yook bu marka iyi değil diye başka marka test aramalar..
aynı eczaneden defalarca test alındığı için bulunduğum şehirdeki eczaneleri turlamalar...
Artık zıvanadan çıktım
Bu durum dalgınlığa dikkatimi diğer süreçlere odaklamamda zorluğa sebep oluyor.
Ya diyorumki farzet yok belki bi daha olmicak unut .. kendimi ikna edemiyorum.
Benimde bat 4 temmuz
şimdiden başladı acaba tuttumular vesveseler...
Allah sonumu hayretsin
Valla bu durumu benim gibi damdan düşen anlar bunu böyle bi süreçle ilgisi olmayan birine izah etsem kafasında oluşacak soruları tahmin edebiliyorum :)
Ne diyimm Allah sonumu hayretsin

Merhaba tam olarak duygularıma tercüman olmuşsun aynı senin durumundayım takıntıdan vazgeçmeliyiz

Aynı bennnnnnnnnnnnnnnnnnnn..düşünmediğim kendimi eksik hissetmediğim bir anım yok........

Kizlar inanin rahat olmasi daha iyi.benim esimde beni cok bunaltiyo.safak sayar gibi adete gun sayiyo.ovulasyon testlerimin resimlerini istiyo isteyken dusunun.rahat olsun daha iyi.simdi söz verdi bunaltmicam diye bakalim gorcez

Kizlar inanin rahat olmasi daha iyi.benim esimde beni cok bunaltiyo.safak sayar gibi adete gun sayiyo.ovulasyon testlerimin resimlerini istiyo isteyken dusunun.rahat olsun daha iyi.simdi söz verdi bunaltmicam diye bakalim gorcez
Onu benim kaynana yapiyor ikiside kotu valla allah tez zamanda versin de agizlari kapansin inşallah

Onu benim kaynana yapiyor ikiside kotu valla allah tez zamanda versin de agizlari kapansin inşallah
Aminnn insallah canim benim.kaynana daha kötü ya ben izin vermiyorum onlarin sormasina bile.benim özelim onlari ilgilendirmez.stres cok büyük etken maalesef olmuosa bunlarin yüzünden olmuyo zaten.

Aslında eşiniz haklı da işte çok zor unutmak...
ikinci çocuğumda iki sene boyunca gün saydım adetlere yakın saat saydım... 24 ay.. yazık ettim gençliğimin iki yılına onca rahim filmi ovulasyon takipleri yok klomenler çatlatma iğneleri vb.. derken kendi kendine gelceği nasip olan zamanda geldi işte...
Şimdi bi senedir yine aynı kafadayım
Ozaman böyle teknoloji imkanımda yoktu
Şimdi...
Bu ay maydonoz buharına oturdum tamamdır
Tutmaz.. öbür ay okaliptus yağının buharına oturulur sonuç fiyasko
Sonraki ay aaa bu ay Belime yakı yapıştırdım kesin tutar
Tutmadımı öbür ay Meryem sureleri İbrahim sureleri okunur
Cık... yine olmadı
Bu ay ne nane yesem diye forumlar araştılır
Yumurtlama gününde bütün cilve kotası tüketilir diğer günler kütüğe bağlanılır...
Ama sağa sola hiç çaktırılmaz gayet cool bir tavırla
Hayırlısı canım nasip kısmet bakalım numarası yapılır..
Ergen misali kimlik bunalımına girdim resmen kendimi aştım
Bu sabah bi formda elle gebelik testi nasıl yapılıyormuş onu öğrendim hemde bu dünyada yalnız olmadığımı benim gibi bebiş diye sıyıranların gebelik testindeki çift çizgiyi ancak rüyamızda gördüğümüz için artık kendini parmaklayarak test etme sınırına dayandığımızı algıladım yani sapıtmada nirvanaya nadıl ulaştığımıza şahit oldum
Evet bu duruma bi stop demezsek iyiye gitmiyoruz belliki...
Bu kadar çok istediği için yalancı gebelik yaşayanlar var yani bizim sokak oraya doğru çıkıyor gibi Allah korusun...
Gerçekten dikkatimizi dağıtacak Bi formül bulmazsak bu stresle tutsada düşürürüz gibime geliyor..
Hayır artık bu acıdan zevk alır hale geldim yeni hobim doğum hikaye videoları izlemek oldu.
Bi formül bulalım kızlar sizin sapıtma seviyenizi bilmiyorum ama ben bu sabah acaba kendimi ‘parmakla testi denesemmi’ derken yakaladım
benim devreler yanmak üzere ...

Ben artik onlari deneyeli cok oldu ama enson dediginizi bende denemek uzereydim ve kendime sacmalama bi bu eksikti diyerek siyrildim işin içinden sen niye iyisin benim iki gun gecse evde gebelik testlerini deniyorum yok dis macunu yok camaşir suyu yok bilmem ne artik zirvelerdeyim bu ay hayit otu ve hafize sultan macununu denicem ayrica umreden meryem ana otu geldi onu denicem benimde devreler gitti artik
Aminnn insallah canim benim.kaynana daha kötü ya ben izin vermiyorum onlarin sormasina bile.benim özelim onlari ilgilendirmez.stres cok büyük etken maalesef olmuosa bunlarin yüzünden olmuyo zaten.
Valla tatlim her sordugunda ben kiziyorum sorma akisina birak belki sen soruyon diye olmuyor diye soyleniyorum ama kadin benim soylediklerimi takmiyor bile daha gunum gelmeden adet oldun mu diye soruyor bide iki gun gecsin herkes duymus yasmin hamile diye halbuki ortada bisey yok dr gidiyom hamule degilsin diyo kaynanam ben hissediyorum sen hamilesin diyo dr iyi biliyor sonra adet olunca uzulen depresyona giren ben oluyorum işte allah sonumuzu hayr etsin herkesin derdi ayri

Bem de kimseyi sabirsizlandirmak ve kendimi bunalima sokmamak icin hic kimseye demedim cocuk dusundugumuzu. Iyi ki de dememisim 6 aydir olmuyor. Kayinvalidem surekli soruyor buna ragmen. Ben de hayirlisi deyip gecistiriyorum. Annem bile bilmiyor bebek dusundugumuzu . Sadece esimle benm aramda. Oldgu zaman nasilsa duyacaklar

Çok iyi düşünmüşsün söylememekle söyleyince insan daha fazla strese giriyor

İyi yapmişsin yoksa bunaltirdi sende eger bi probleminiz yoksa stres yapma zamana birak sen bile dusunme olur inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…