- 31 Ekim 2016
- 4.756
- 20.518
- 308
- 34
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
öncelikle hayırlı olsun canım bebeğin sağ sağlim kavuşursun inşallah :) şu vücut semptonlarından yumurtlamayı bir ben anlayamıyorum normal zamanla hiç bir farkı yok benim için o günlerin ne gibi değişiklikler fark ettin acabaGünaydın kızlar...
Topiğinin sana faydalı olması dileğiyle.
Ben herhangi bir şey kullanmadım, ilk defa bu ay yumurta takibi yaptım (Herhangi bir testle değil, vücut semptolarından) ve şu an hamileyim. Yani ilk ciddi denemede tutturduk biz, ilk gebeliğim.
Sağol papatyakokan kadın. Nickin de çok güzelmişöncelikle hayırlı olsun canım bebeğin sağ sağlim kavuşursun inşallah :) şu vücut semptonlarından yumurtlamayı bir ben anlayamıyorum normal zamanla hiç bir farkı yok benim için o günlerin ne gibi değişiklikler fark ettin acaba
teşekkür ederim canım deneyeceğim bunu bu ay :) gerçi şansa bırakmamak adına çoğunlukla gün aşırı bazen üst üste her gün deniyoruz ama olmayınca olmuyor demekki :)Sağol papatyakokan kadın. Nickin de çok güzelmiş
Öncelikle benim 2 gün öncesinden yumurta akı kıvamında akıntım geliyor, Her ay bol geldiği için oradan anlıyorum. Yumurtamın çatladığı gün bel ağrım ve hangi yerden yumurtluyorsam o taraftan ağrım oluyor. Bu ay sağ kasığım ağrıdı mesela. Ayın 7 sinden sonra yani 8inde, ertesi gün, akıntımın rengi beyaza döndü ve kesik kesik oldu. Ayın 7 sinde yumurtladığımı anladım. Zaten 5 ve 7 sini değerlendirdik, ondan sonra değerlendiremedik. Ramazana denk geldiği ve çalıştığımız için zor oluyordu. Ama en net anladığım durum akıntım, akıntıyı şöyle anlayabilirsin, banyo yaparken vajinanı yıkadığında, yıkadığın halde kayganlık kalıyor, bayağı uğraşıyorsun o akıntıyı temizlemek için. Eğer aktığını gözle görmüyorsan elleyerek de anlayabilirsin.
Hayırlısı olsun canım, vücudumuz oyunlar oynayabiliyor, her şey her zaman kitabına uygun olmuyor. Allah hayırlı zamanda hayırlısını ve sağlıklısını nasip etsin hepimize.teşekkür ederim canım deneyeceğim bunu bu ay :) gerçi şansa bırakmamak adına çoğunlukla gün aşırı bazen üst üste her gün deniyoruz ama olmayınca olmuyor demekki :)
amin canım :)Hayırlısı olsun canım, vücudumuz oyunlar oynayabiliyor, her şey her zaman kitabına uygun olmuyor. Allah hayırlı zamanda hayırlısını ve sağlıklısını nasip etsin hepimize.
amin canım hepimizn inşallah. Bugün 13.günüm kontrol vardı yumurtalar 14,15 ve 19 mmydi. küçük olanların büyümesi için pazartesiye kadar bekleyelim dedi. hayırlısı artık.Hadi hayırlı olsun canım Rabbim kolaylaştırsın minişini karnışına yerleştirsin...
Benimde bata 5 gün var olursam eğer
(ki inşallah olmam hi hi )
sanırım bende aşılama yöntemine baş vurcam
İnşallah güzel haberlerini alırız inşallah :)
Benim de odaklandığım ve çok yoğun bir işim var ama aklım hep bu mevzuda canım bence tamamen düşünmeyle alakalıBence onların hamilemiyim diye belirti dinleyeceği bir vücutları yok orasının burasının sızısı dikkatlerini dağıtmıyor üstelik odaklandıkları işleri var
Benim tüm odağım forumlarda
Hiç sanmıyorum erkekler kulübü olsunda onlar bizim gibi gün saat saysında bide bunu böyle aralarında paylaşsınlar...
Ay şimdi böyle yazınca farkettimde aslında Rabbimin hikmeti işte iyikide öyle değil
benim gibi sıyırmış bi şekilde eşimi düşünemiyorum bence bu eve bi deli yeter
hayırlı olsun bu iş bence tamamen nasip. hiç ayak dikmekle düşünmemekle alakalı değil. sizin bünyeniz buna müsaitmiş Allah da nasip etmiş ki 2.ay hamile kalmışsınız. Tebrik ederim.Düşündüğümüz ilk ay hamile kalamadım çünkü çok takıyordum ya olmazsa diye :) ikinci ay düşünmedim yumurtlama günlerimizi takip ettik eşimle sabah akşam birlikte olduk ayaklarımı diktim hemen yıkanmadım ateşimi ölçtüm adetime yakın düşmedi aksine yükseliyodu adete 2 gün kala hiçbi belirti olmaksızın test yaptım pozitifti :)
eşim vitamin testi yaptırmadı ama bu dediklerinize sonuna kadar katılıyorum. benim d vitaminim 7 çıktı doktor çok düşük dedi. 3 aydır d vitamini kullanıyorum. Eşim de mi kullansa acaba?Merhaba,
Sebepsiz infertilite deniyorsa mutlaka eşinizin ve kendinizin d vitamini, b12 ve çinko değerlerine baktırın.
İnfertiliteyi bir kenara bırakıp iyi bir dahiliye doktoruna gidip bu testleri yaptırmanızı şiddetle tavsiye ediyorum.
Boşuna hormon tedavisi görüp vücut dengenizi bozmayın. Ben 2 senenin sonunda sadece bu değerlerimizi yükselterek gebe kaldım. Ekim ayında bir düşüğüm olduktan sonra çok araştırdım ve d vitamininin spermin yapı taşı olduğunu, değer düşük olduğunda bebekte dna hasarına yol açtığını öğrendim.
Ben Allah'tan gelmediği sürece sebepsiz kısmına inanmayanlardanım.
İnşallah bu bilgi yaralı olur ve en kısa zamanda evlat hasretiniz son bulur.
eşim vitamin testi yaptırmadı ama bu dediklerinize sonuna kadar katılıyorum. benim d vitaminim 7 çıktı doktor çok düşük dedi. 3 aydır d vitamini kullanıyorum. Eşim de mi kullansa acaba?
Evet belki bunları yapmasam da olacaktı ama doktorum önerdiği için yapmıştım teşekkür ediyorumhayırlı olsun bu iş bence tamamen nasip. hiç ayak dikmekle düşünmemekle alakalı değil. sizin bünyeniz buna müsaitmiş Allah da nasip etmiş ki 2.ay hamile kalmışsınız. Tebrik ederim.
bu ay femera kullandım bugün 13.günüm 3 adet yumurtam oluşmuş 14,15 ve 19 mm doktor çatlatma iğnesini pazartesi vuralım dedi. sonra aşılama yapılacak. ama bana yumurta büyüklükleri az geldi. pazartesi geç olmaz umarımBiz damla değil direkt ampul başladık 1 hafta arayla 1. ampul, 15 gün sonra 2. ampul ve 1 ay sonra da 3. ampul şeklinde kullandık. Gebe kaldığımda d vit. 110 çıktı şimdi ise 48.. Dr. iyi olduğunu söyleyip damlaya başlatmadı bile.
3. ay hamile kaldım zaten. Mutlaka eşine de bu testleri yaptır. Dr.lar adetin 2. günü rutin testler, ardından klomen, çatlatma iğnesi uygulayıp gönderiyorlar. Farkındaysan erkekten sadece spermiyogram istiyorlar. Nerden belli kadında sorun olduğu da hormon dayayıp duruyorlar.
Bu arada klomen yerine femara isteyin kist olasılığı yok klomendeki gibi. Ayrıca kaliteli yumurta oluşumu sağlıyor.
bu ay femera kullandım bugün 13.günüm 3 adet yumurtam oluşmuş 14,15 ve 19 mm doktor çatlatma iğnesini pazartesi vuralım dedi. sonra aşılama yapılacak. ama bana yumurta büyüklükleri az geldi. pazartesi geç olmaz umarım
amin canım hepimizn inşallah. Bugün 13.günüm kontrol vardı yumurtalar 14,15 ve 19 mmydi. küçük olanların büyümesi için pazartesiye kadar bekleyelim dedi. hayırlısı artık.
Benim de odaklandığım ve çok yoğun bir işim var ama aklım hep bu mevzuda canım bence tamamen düşünmeyle alakalı