• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Eşi ve kendisinde hiçbir problem olmayıp gebe kalanlar nasıl ve ne kadar sürede hamile oldunuz,

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Denediniz mi süt maydanoz buharını ??
Merhaba nasılsın. Ben birsey soracaktım. Meryem süresi okumaya basladım ama hergün Bi tane mi okunacak yoksa günde birkac tane ukuyabiliyormuyuz. Kk da bazıları 40 gün okudum diyor bazıları 41 gün okudum diyor. Sen nasıl yapmıştın

Bizde yumurta rezervinin az olduğunu öğrendikten sonra denemelerde başladık Kasım ayında başladık şubatta hamile kaldım. Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah
Hayırlı olsun Allah tamamına erdirsin inşallah saglık sıhatle. Herhangi bir ilaç takviye veya okudugunuz bu dua falan varmıydı bizimle paylasırmısınız

Hayırlı olsun Allah tamamına erdirsin inşallah saglık sıhatle. Herhangi bir ilaç takviye veya okudugunuz bu dua falan varmıydı bizimle paylasırmısınız
Amin canım hepimizinkini inşallah. Valla özel olarak yaptığım bişey yoktu sadece kontrolden sonra folik asit içmeye başladım ve denemelere başladık. Sadece ek olarak ilişkiye girdikten sonra 10 dk kadar ayaklarımı duvara dikerek uzandım. Etkisi olmuş olabilir

Amin canım hepimizinkini inşallah. Valla özel olarak yaptığım bişey yoktu sadece kontrolden sonra folik asit içmeye başladım ve denemelere başladık. Sadece ek olarak ilişkiye girdikten sonra 10 dk kadar ayaklarımı duvara dikerek uzandım. Etkisi olmuş olabilir
Amin inşallah tesekkür ederim sagolasın

Ampul seklinde olanı bilmiyorum. Kavanozda kıvamlı olanı kahvaltı dan yarım saat önce enfazla nohut tanesi büyüklüğünde alıp dilinin altına koyacaksın o erir. Sifa olsun inşallah

Merhaba nasılsın. Ben birsey soracaktım. Meryem süresi okumaya basladım ama hergün Bi tane mi okunacak yoksa günde birkac tane ukuyabiliyormuyuz. Kk da bazıları 40 gün okudum diyor bazıları 41 gün okudum diyor. Sen nasıl yapmıştın
Yıllardır okuyup bıraktım
Ama bir gün öyle bir an geldi ki
Bundan sora hergün kaçırmadan okuyacağım dedim
Bir gün BİLE kaçırmadan günde bir okurken 40 gün dolmadan hamile kaldım çok şükür
Günde bir ve bir gün BİLE aksatma
Bir günden bişey olmaz deme
İnan bana

Yıllardır okuyup bıraktım
Ama bir gün öyle bir an geldi ki
Bundan sora hergün kaçırmadan okuyacağım dedim
Bir gün BİLE kaçırmadan günde bir okurken 40 gün dolmadan hamile kaldım çok şükür
Günde bir ve bir gün BİLE aksatma
Bir günden bişey olmaz deme
İnan bana
Tesekkür ederim sagolasın 😘

İlk denemede hamile kalanlardanım.Tavsiyem adet sonrasi hemen ilişki yumurtlama tarihinizde ezbere gitmeyin uygulamalara göre gitmeyin.Stres yapmayin elbet olacaktır☺️

merhaba arkadaşlar
Kendisinde ve eşinde problem olmayanların topiği olsun burası
Rica ediyorum konu dışı yazılmasın
Karmaşaya sebebiyet vermesin
Sitede bölük pörçük bilgiler mevcut ama bakın aklıma ne geldi
Sadece (iki tarafta da problem olmayıp) pozitif sonuç alanlar (gebe olanlar)
Şöyle yazabilir mi
Bakın örnek veriyorum
Hayıt tohumu ile hamile kaldım
Şu şekil kullandım
Şu kadar zamanda hamile kaldım
Sadece üç net cevap istiyorum kızlar
Sadece gebe kalanlar yazsın Kİ umut ışığı olsun bizlere
Nasıl? Ve ne kadar sürede??
9 ayda gebe kaldım
Sadece o ay kafama takmadım 1-2 birliktelik oldu gidip duş aldım falan
Ama neuroformat a gidip bi seans psikolojik yardım aldım
Ayrıca o ay akupunktura gittim boyun fıtıgım sebebiyle ve gebe kalmıştım.

9 ayda gebe kaldım
Sadece o ay kafama takmadım 1-2 birliktelik oldu gidip duş aldım falan
Ama neuroformat a gidip bi seans psikolojik yardım aldım
Ayrıca o ay akupunktura gittim boyun fıtıgım sebebiyle ve gebe kalmıştım.
Teşekkür ederiz canım
Allah bağışlasın

Denediniz mi süt maydanoz buharını ??
Merhaba dün gece adetim bitmişti 1kg dogal süte bir demet bahce maydanoz u koydum biraz kaynattım 5kg yogurt kovasına koyup klazette oturtup üstünde bekledim yaklaşık 45 dk falan beklemişşimdir. İlk baslarda sıcaktı ara ara kalktım. Arkasından dus aldım. Bu gece de yapacagım vesile olur insallah. Kasıklarım çok agrıyor seninde agrımışmıydı

Merhaba dün gece adetim bitmişti 1kg dogal süte bir demet bahce maydanoz u koydum biraz kaynattım 5kg yogurt kovasına koyup klazette oturtup üstünde bekledim yaklaşık 45 dk falan beklemişşimdir. İlk baslarda sıcaktı ara ara kalktım. Arkasından dus aldım. Bu gece de yapacagım vesile olur insallah. Kasıklarım çok agrıyor seninde agrımışmıydı
Ay hadi inşaallah 🤲🤲
Ağrıyanları duydum ama benim ağrımadı
Ben de kalktım hep ara ara sıcak oluyor zaten
Bugün dışında başka yapma
1-2 gün yeterli
İnşaallah hayırlı haberlerini bekliyorum

Eki Görüntüle 2154856 Eki Görüntüle 2154855 Selam kızlar bende herhangi birşey denemeden hamile kalanlardanım. Denemeye başladığımızın ikinci ayında hamile olduğumu öğrendim. Herhangi birşey yapmadım sadece ilk ay ilişkiye girme yoğunluğumuz biraz azdı,ikinci ay biraz daha yoğunlaştırdık. Dün bi arkadaşa daha göstermiştim bu fotoğrafları sizle de paylaşmak isterim fikir olması amaçlı. Bilmeyenler için anlatayım. Pepapp adet uygulaması. Koyu pembe adet olduğum günler. Üzerinde kalp simgesi olanlar ilişkiye girilen günler. Mavi ve mor renkli olanlar da doğurgan olunan günler. Her uygulamada doğurgan olduğunuz gün farklı gösteriyor olabilir bende böyle birşeyle karşılaştığım için doğurgan olduğum ihtimali gösterilen 10 günü 1 er gün aralıklarla değerlendirdik. Hayırlı haberlerinizi bekliyorum inşallah

Bende böyle bir test yaparak doğurgan olduğum 9. Ve 10. Gün yumurta catladiktan 1 gün sonra denedim hamile kalma ihtimalim varmıdır acaba?

İlk ayda hamile kalmıştım ama kimyasaldı. 😔
2 aydır korunmuyoruz ama ilk ayın yumurtlama döneminde eşim şehir dışındaydı. Bu ay da yumurtlama dönemimde yoktu. 2 gün gecikti adetim, testler negatif ama bakalım..

Back