• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Eşi ve kendisinde hiçbir problem olmayıp gebe kalanlar nasıl ve ne kadar sürede hamile oldunuz,

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hayır canım ben anlamıyorum kendimde yaptırmadım açıkçası. Henüz 2 ay oldu bebek isteyeli. 3 ay vajinismus hastasıydım ama beni çok yıprattı bu süreç. Zaten 5 aylık evliyim. Şuan sadece folik asit kullanıyorum ve bu ay ovulasyon takibine başlayacağım inşaAllah :)

İnşallah tez Zaman'da kavuşursun cnm daha yenisin Allah nasip eder inşallah biran önce

Ben yasmin kullanıyordum cocuk istemedigim için onı bıraktıktan 1 ay sonra hamile kaldım

Ben ben ben :)) ben 5 yıl doğum kontrol hapı kullandim 8 yillik evliyim geçen sene mayıs ayinda hamile kaldim
Ben jel kullanmiştım bu jelde hem rahme hızlı gitmesini sağlıyor spermin hem de spermlerin daha güçlü gitmesini kurulugu da yokediyor..
O ayda ilk deneme de hamile kaldım

Ben ben ben :)) ben 5 yıl doğum kontrol hapı kullandim 8 yillik evliyim geçen sene mayıs ayinda hamile kaldim
Ben jel kullanmiştım bu jelde hem rahme hızlı gitmesini sağlıyor spermin hem de spermlerin daha güçlü gitmesini kurulugu da yokediyor..
O ayda ilk deneme de hamile kaldım
Hayırlı olsun. Hangi jel yazabilir misiniz

Teşekkürler
Meryem suresini okudum düzenli ve maydanoz buhar kürünü denedim (nette var)
Hayırlı olsun. Madonoz kürünü nasıl ve nezaman yaptınız. Benim adetin ikinci günümdeyim. Bu ay yumurta takibi yaptırıp catlama iğnesi yaptıracagım. Süt ne kadar olacak maydanoz nekadar olacak kac gün yapılacak biraz anlatırsanız cok sevinirim. Şimdiden çok teşekkür ederim.

Hayırlı olsun. Madonoz kürünü nasıl ve nezaman yaptınız. Benim adetin ikinci günümdeyim. Bu ay yumurta takibi yaptırıp catlama iğnesi yaptıracagım. Süt ne kadar olacak maydanoz nekadar olacak kac gün yapılacak biraz anlatırsanız cok sevinirim. Şimdiden çok teşekkür ederim.
Amin anlatayım hemen
Kendi yaptığım şeklini
Bir veya iki kutu hatırlamadım yani litre Torku süt
Ama çok büyük ihtimal birdi
Diğerini ikinci gün kullandım
Tencereye döktüm içine de yarım demet kadar maydanozu parçalayarak attım
Aynı anda kaynadı
Zaten buhar çıkmaya başladı
İkinci gün de aynı
Regl biter bitmez iki gün üstüste yaptım o kadar
Sakın yumurtlama dönemi yapmayın
Temizlik kovasına döktüm üzerine oturdum ara ara kalktım o kadar

Amin anlatayım hemen
Kendi yaptığım şeklini
Bir veya iki kutu hatırlamadım yani litre Torku süt
Ama çok büyük ihtimal birdi
Diğerini ikinci gün kullandım
Tencereye döktüm içine de yarım demet kadar maydanozu parçalayarak attım
Aynı anda kaynadı
Zaten buhar çıkmaya başladı
İkinci gün de aynı
Regl biter bitmez iki gün üstüste yaptım o kadar
Sakın yumurtlama dönemi yapmayın
Temizlik kovasına döktüm üzerine oturdum ara ara kalktım o kadar
Cok teskkur ederim Allah razı olsun. Adet bitince yaparım sagolasın

Bu arada arkadaslar arısütünü cok söylüyorlar bu ay onu deneyeceğim. Hatta bir arı sütü sipariş sitesinde ABD de Bi bayana Dr arı sütü kullan demiş kaliteli yumurta için. Kullunıpta şifa buluruz insallah. Cascade senin yazdıklarını arkadaşlar la da paylastım denesinler diye. Tekrar Allah razı olsun.

Bu arada arkadaslar arısütünü cok söylüyorlar bu ay onu deneyeceğim. Hatta bir arı sütü sipariş sitesinde ABD de Bi bayana Dr arı sütü kullan demiş kaliteli yumurta için. Kullunıpta şifa buluruz insallah. Cascade senin yazdıklarını arkadaşlar la da paylastım denesinler diye. Tekrar Allah razı olsun.
Allah senden de razı olsun

Ovülasyon testi yapsana o şekilde cok hamile kalan var tanıdıklarımın coğu o şekilde kaldı :)

ben iki aydır deniyorum ama maalesef olmadı ovülasyontesti ni. Piki de yakalıyor um ama olmadı işte. Nasip Rabbim rast getirsin inşallah hepimize
Aynen öyle nasip karı kocanın hiç bi sorunu yok 8. Denemede hamile kaldı görümcem 2. Denemede kaldı

Denediniz mi süt maydanoz buharını ??

ben kendim daha hamile kalamadim ama eltimden anlatabilirim umut olsun diye. esinde ve kendisinde hicbir sorun yok hicbirsey kullanmadilar kendiliginden 5-6 ay icinde hamile kaldi ve saglikli bir sekilde dogum yapti

Back