¤ decemBer ¤;13090621 .!.:0 çekenlerin neden 0 çektiği kesin değil ama chess.. belki oralı hanımlar giremiyo siteye, imkanları yok. bilhassa doğu illeri 0larda.. bunun bir de "memnun olanlar" versiyonunu yapıp ona göre karar vermeli diye düşünüyorum ben...
yok ya burda herkes dertli be chess, herkes birilerinden şikayetçi ne bilim.. polemik çıkmaz da modlar kapatırmı diye çekindim ama ellemediler saolsunlar. bi de şey derler ya hani, "ben malımın huyunu bilirim" hesabı, çok sayı çeken memleketlerin hanımları da ondan ses çıkarmamıştır belki :) kaydirigubbakcemileaman diyim ya, aman aman yanikaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
yanlız seni tebrik ederim, bu kadar polemiğe açık bi başlığı çok iyi yönettin, arada fırça çekmek zorunda kaldın ama olcek o kadarkaydirigubbakcemile3
sensible bacım ben bu bir derdim varda gezine gezine manyak oldum, böle açtım anketi
herkes birdir insandır diye bilirken burada okuduklarım beni memleket faşisti yaptı ne yalan söliyim. yakın zamanda birkaç konuda bunları sölediğim halde inanmayanlar olmuştu, ben de dedim neden ispat etmiyorum... ki sonuçlar beni şu an hiç şaşırtmıyor. burda yaptığım gözlemler doğruymuş diyorum. ilk sayfaalrı okuduysan zaten konya birinci gelecek diye açtım, yanılmadım da. arkadaşlar da iştirak etti saolsunlar, güzel oldu
valla karadeniz erkeği konusunda ben de hassaslaştım burdakileri okuyunca..tek konu açmamış olup da burada derdini döken baya oldu.. karadenizliler çoğunlukla kendi içlerinden kız alırlarsa mutlu edebiliyorlar eşlerini anladığımız kadarıyla.. sivas-trabzon da çok uzak sayılmaz, sen içini ferah tut anlaşırsınız :)
0 çekenlerin neden 0 çektiği kesin değil ama chess.. belki oralı hanımlar giremiyo siteye, imkanları yok. bilhassa doğu illeri 0larda.. bunun bir de "memnun olanlar" versiyonunu yapıp ona göre karar vermeli diye düşünüyorum ben...
benim de düzceli bi kısmetim vardı ya, babam izin vermediği için görüşememiştim ama annesini çok sevmiştim biliyomusunhala ukte içimde bu da mı gol değil be...
Canım ankaram şaşırttın beni yaww 4. sıraya yerleşmişsin sempatiksalakcinni
bende sasirdim baslarda en gerilerde gidiyordu Ankara..... Ankara birden yüksek oy alan sehirlere (konyaya, tarbzona vs) yaklasdi.. acaba bu isde bi hilemi var...kim verdiyse oylari hic yorum bile yazmamis ..lmaz:
ankaram :asigim:niye bu kadar çok oy aldı bende şaştım.akannehir
ahhh bi bilsem suyundandır desem değil .. :uhm:
Ankaranın puslu havası varya kesin o çarpmıştır adamları... :mymeka:
Kizlar karadenizlilere (özellikle trabzon ve giresuna) baya oy veren olmus. Birde karadenizliler demissiniz, simdi bu karadenizlilere rizede dahil mi bu konuda:)) Genelde dedigim gibi trabzon ve giresundan cok ceken olmus, ya rizeliler?? Karadeniz erkegi capkin diyorlar, benimkide rizeli ben hic gelemem öyle seylere, korkmaya basladim anam yav. December bu anketin beni kalpten götürecek bacim:))
Sivaslilara gelince, aslen sivasliyim, ama merkezden degil. Aklinizda bulunsun sivas merkez cok yobazdir. Iyiside vardir tabi ama erkekleri afedersiniz hanzo gibidir. Aptal aptal konusurlar, kabadayilik taslarlar. Ama sivasli olupta sivasda yasamayan, özellikle yurtdisinda dogmus büyümüs sivasli bulursaniz hic kacirmayin, en adam onlar cikiyor cünkü. Buda ne demek oluyor, aslinda nereli oldugun önemli degil yetistigin sehir, ülke ve aile cok önemli.
ben giresunluyum. benim çevremde olan hiçbir erkek çapkın değil arkadaşlar. içki kumar filanda yok ama bu tercih edilen bir eş olma durumuna getirmiyor tabi. kadının baskın olduğu da gerçek. erkekler pısırk. erkek pısırk olduğu için kadının baskınlığı bir yerde mecburiyetten oluyor. ama ana kuzusu değildir. kaynananlar oturdukları yerden ortalık karıştırmayı bilirler ama. kocanızla aranızı bozamazlar ama canınızı bir şekilde sıkabilirler.
Kuzum pisirikliktan kasttin ne tam olarak?:))) Benimki sinirlidir, lafini verir susmaz, ama cekingenlikte cok var, yani herseye hoooooooooor hoplamaz hemen. Cokta karamsar, bazen diyorumki erkek olan o mu benmi, hep ben toparliyorum gececek canim, düzelecek canim, canini sIkma canim.. Sanirim karadenizli kadinlar bunu yapiyor olsa gerek?
bu arada konya basi cekiyor yinealkisalkisalkisnaniknanik
Arkadaşlar yapmayın etmeyin bende konyalı biriyle evleneceğim. Valla burayı okuyunca korkmaya başladım
evlende gör anyayi konyayi..kaydirigubbakcemile3Arkadaşlar yapmayın etmeyin bende konyalı biriyle evleneceğim. Valla burayı okuyunca korkmaya başladım
baskın karakter değiller yani. siniri sorma tavan yapar bizimkilerde. ama pek eşlerini sahiplenemiyorlar. kadınlarda hep bu yüzden öne çıkmak zorunda kalıyorlar. hem kendilerine hem evliliklerine laf söyletmemek babında. bu ara sende bizimkieri öğrenmişsin :) bizde paso erkek sen misin, ben mi muhabbetleri döner. tabi herkes bunu eşine açıkça söyleyemez. ama ana kuzusu değillerdir. aslına bakarsan tam parmakta oynatmalık tipler bizimkiler. bir kere güven sağladın mı oh değmesinler keyfine. birde kaynanaya dikkat bizim oranın eskileri cazgır oluyorlar. ama memleket dışında duranları gayet modernler.