alla alla, mesajına dön bi daha bak kardeşim. kadına açık açık "aslında iyiler, sana öle geliyo" demişsin. orada renkliyle de işaretledim. hala aksini iddia ediyosun. ben mod falan değilim istediğin gibi yazarsın ben de ne karışabilirim ne de buraya girmene engel olabilirim. ben de gördüğümü söylüyorum. naparsanız yapın, site de konu da bana ait deil nasılsa. uğraşamıcam.
tabi nikdaş haklısın. o yüzden bu başlığın bir de "memnun olanlar" versiyonunu açmayı düşünüyorum. acaba burada 0 çeken iller hakikaten sevildiğinden mi sıfır çekti, yoksa oradan kimse katılımda bulunmadığı için mi, görecez..kızlar aslında bu oranları şehirlerin nüfus oranına bölersek daha net bi sonuç alabiliriz bence.
çünkü trabzonlu sivaslı konyalı malatyalı çok var ama atıyorum bi niğdeli amasralı ığdırlı fazla kişi bulamazsınız
valla benim en samimi 2 kız arkadaşım da trabzonlu, hem orda doğmuşlar hem de hem anneleri hem babaları oralı. trabzonun hatunlarını beğenirim şahsen, en azından tanıdığım kendi neslimden olanları.. konu için de asıl benim sizlere teşekkür etmem gerekir yorumlarınızla destek olduğunuz için. ben sadece açtım, konuyu sizler ilerlettiniz.Canım benim sonuçta arkadaş Trabzonlu ses etme derimmaklinialirimsmile
Bu arada ben seni tebrik etmedim kusurabakma konu içeriği ve topik için tebrik ederim arkadaşım süper oldu akla kara ortaya çıktızemuszemus
konya diyince mevlana gelir akla dimi, haklısnız. ama mevlanadaki hoşgörüyle konyadaki hoşgörüsüzlük ancak birbirine benziyor desek doğru olur. tezattır ne yazık ki. bi laf vardır, mum dibine ışık vermezmiş, o misal. adamlar şebi aruz için japonyalardan geliyo konyaya, konyalıya bi sorun kaç defa gitmiştir şebi aruza? valla benim akrabalardan hiç giden bilmiyorum..
konya diyince mevlana gelir akla dimi, haklısnız. ama mevlanadaki hoşgörüyle konyadaki hoşgörüsüzlük ancak birbirine benziyor desek doğru olur. tezattır ne yazık ki. bi laf vardır, mum dibine ışık vermezmiş, o misal. adamlar şebi aruz için japonyalardan geliyo konyaya, konyalıya bi sorun kaç defa gitmiştir şebi aruza? valla benim akrabalardan hiç giden bilmiyorum..
eğlenceli ve ilginç bir anket olmuş. bende gülümseyerek oyladım ama eşimden çok memnun olduğım için ablam adına eşinin memleketini oyladım..eşim sivaslı ve yeryüzünün en iyi insanı. o bir melek..bambaşka biri o..bin tane örüm olsa onunla evlenirdim . sivası en çok oy alanlar içinde görünce şaşrıdım haliyle. bende herkeze sivaslılar iyi olur şevkatli olur falan derdim. demekki bundan gerçek bir sonuca ulaşamıcaz :) ama sadece biraz dedikodu edip rahatlayabiliriz :) ablam adına burdan haykırıyım ohalde : tokat erbaa lılarmı ammman ammmaannn.. illallah... birde ilave etmek isterimki. ben trabzonluyum ve bu ankete göre trabzonlu erkeklerin de hali içler acısı :) aslında benim tanıdıklarım eşlerine çok düşkün oluyorlar..fakat ukala ve kibirli oldukları kesin :) amaaan işte hepimiz biliyoruz ki heryerin iyisi var kötüsü var. maksat muhabbet olsun değilmi.. ben öyle algılıyorum. inşallah kimse kırılmadan gereksiz alınganlık göstermeden . ve eleştirilerde de ölçüyü kaçırmadan bir paylaşım yapılır diyorum.. ve memleketimin her köşesine selam gönderiyum.
Kayseri,Elazığ,Malatya bu üç şehre dikkat edin bekarlar aman deyim
bu üçlü bambaşkadır ona göre çok dikkatli olun kırk kere düşünün derimeyvahedigeldismile
arkdaşlar elazığları hiç tanımamışsn galiba hele birde dışardan biriyseniz ve de biraz rahat yetişmizseninz elazığlılara hiç anlaşmazsınız aslında eşlerine çok bağlıdırlar dayak şiddet asla olmaz ama ailelerine çok bağlı gelenekçi tiplerdir erkekleri iyidr de aileler başları kumda yaşarlar....
eğlenceli ve ilginç bir anket olmuş. bende gülümseyerek oyladım ama eşimden çok memnun olduğım için ablam adına eşinin memleketini oyladım..eşim sivaslı ve yeryüzünün en iyi insanı. o bir melek..bambaşka biri o..bin tane örüm olsa onunla evlenirdim . sivası en çok oy alanlar içinde görünce şaşrıdım haliyle. bende herkeze sivaslılar iyi olur şevkatli olur falan derdim. demekki bundan gerçek bir sonuca ulaşamıcaz :) ama sadece biraz dedikodu edip rahatlayabiliriz :) ablam adına burdan haykırıyım ohalde : tokat erbaa lılarmı ammman ammmaannn.. illallah... birde ilave etmek isterimki. ben trabzonluyum ve bu ankete göre trabzonlu erkeklerin de hali içler acısı :) aslında benim tanıdıklarım eşlerine çok düşkün oluyorlar..fakat ukala ve kibirli oldukları kesin :) amaaan işte hepimiz biliyoruz ki heryerin iyisi var kötüsü var. maksat muhabbet olsun değilmi.. ben öyle algılıyorum. inşallah kimse kırılmadan gereksiz alınganlık göstermeden . ve eleştirilerde de ölçüyü kaçırmadan bir paylaşım yapılır diyorum.. ve memleketimin her köşesine selam gönderiyum.
hoş ve değişik bir anket olmuş nerden geldi aklınıza:)
ama burda kavga çıkar anacım,
vay benim memleketimin erkekleri öyle değil falan diye,
benden söylemesi,
şükür dilberim memleketim henüz oy almamış,
bu demek oluyorki bizim oralılarla evlenilir:)
bence evlenilmez bir melek vardı onu da ben kaptım:)