bencede okumakla alakasi yok..insan olmadiktan sonra dünyanin kitabini okusun..dünyanin okulunda okusun...okumakla adam olunsaydi...ama nerdeeeegitim kesinlikle aile de basliyor..anne baba ilk rol modeldir.okumakla ilgisi yok fazla.yag cekme konusunda da haklisin:)))
bende artık aynen senin gibi düşünüyorum. söz kadar onu hayata geçirmekte önemli. benimkide neler vadediyorduü hayallaerimin üstünü birde sevdim be çok sevdim. ama sevmek yetmiyor. iyi insan demek iyi eş demek değil. rabbim özü sözü bir, merhameti olan kişilerle karşılaştırsın hepimizi.
sensible canım hersey hazır ol
ben sana ıyı dusun ıyı olur dıyemıyorum maalesef
tamamen ıyı nıyetım ve dusuncelerımle evlendım
o kadar kı daha sozluyken bıle cıkan sorunlarda ıyı dusuneyım ıyı olur dıye evlendım
ama ne kadar lanet ınsanlar olduklarını sırf ıyı dusundugum ıcın 4 yıllık evlılıgım sonunda ogrendım
esımı delı gıbı sevdıgım halde canımdan bezdırdıklerı ıcın bosanma kararı aldım
o kadar bıktım ve cektım aılesınden
hıc bır rızelı arkadas alınmasın lutfen herkes aynı dıyemem
esımın aılesı hele de lanet ablaları kadar cırkef ve cıngenesını de gormedım
tamamen mahalle agzıyla konusan, karsısında kı ınsan kultur olarak ondan katbekat fazla olsa bıle kendını kaf dagında zanneden ukalalar serısı bunlar
kalıtelı ınsan karsısında ezıleceklerını dusunduklerınden hemen egolarıyla hakarete gırısecek kadar da ucuzlar
ogulları ve ya kardeslerını asla gelınle paylasma fıkrıne tahammullerı yok
ve kesınlıkle erkeklerı adam yerıne de koydukları yok
butun kararları kadınlar verır ve uygular
erkeklere soyleme gereksınımı bıle duymazlar
bıraz sert cıkan erkek olursa da "afkur kopegım" der sustururlar
evlılık oncesını saymıyorum bıle ama 4 yllık evlılıgım suresınce anamdan emdıgımı zehır ettıler
allahtan esım destekcımdı
aılesınden gormedıgı saygıyı hurmetı goruyordu ve ablalarının cırkeflıklerını cok ıyı bılıyordu
buna ragmen onu bıle canından bezdırdıler
baskalarının gelınlerını pek oveler ama kendı gelınlerıne resmen domuz derler kendılerıne bakmadan
bır de en buyuk kozları bosatırım senı kalırsın ortada lafıdır
sankı ogulları olmadan nefes alınmıyor gıbı
daha neler var anlatacakta sınırlendıkce agzım bozulacak dıye korkuyorum
cok doluyum cok
10 kızınız olsa bırını bıle vermeyın rızelılere
kendı ıclerınden alsınlar kendı kendılerını yesınler
ben yandım baskalarının basını yakmasınlar
esimin eski eside rizeliydi...sadece 3 ay evli kalabilmis o kadinla...esimde anlatiyorda sizin anlattiginiz aileyeye cok benzerlikleri var...esimle 8 senedir evliyim hanfendi yakamizi daha yeni birakti cok sükür...esimi 3 ay icinde birsürü borcun icine sokmus zaten onlari ödeyene kadar neler yasadik....birde utanmadan nafaka davasi acti defalarca.15 bin euroya yakin ...esimde ödemedi..sonunda pes etti...ne paragöz insanlar var..baskalarini sömürerek rahat hayati sürdürmek isteyen...
oo arkadaslar baya dolmuslar..sonucta yasayan bilir deilmi..
ama her rizeli kötüdür diyede birsey yok.. benim kuzenim evleneli 4 yil oldu onunda e$i rizeli ve cok iyi bi insan, kayinvalidesi okadar iyiki.. birtek kayinvalideside deil görümceleride.. kisacasi bütün akrabalari.. masallah diyelimde nazar degmesin :)
rizelilere gelin gitmek üzere olan kizlarin ici rahatlatmak istedim.. tabikide iyi düsünüp tasinmak gerekir.. rabbim herseyi gönlümüze göre versin kizlar
erkekleri sevdiklerine karsi iyidir..ama gercekten bayanlarindan cirkef olani da,iyi olani da var her yerde oldugu gibi..ama en iyisi kadinindan, bile ogullarina kadar tum erkekler cekinir.bayanlar olur demeden olmaz.gelin acisindan,kaynananin once disardaki bayani sevip,sahiplenmesi lazim kabullenmesi icin..kabullense de geline de iyilikce yaklasip dediklerini yaptirmaya calisir.hakimiyetinin devam etmesi icin.karismam derler yine de tutamazlar kendilerini:)))ama iyiliklerine iyidir..sizi benimseyene kadar cektirirler:)))sag olsunlar:))
trabzonun bayanlari alinmasin kesinlikle ama en sert onlar geliyor bana
benim eşimden değil de ailseinden sıkıntım var
ama işin kötüsü eşimin memleketitin erkeleri çok iyi çalışkan
evine düşkün hanımına düşkün
ama kadınları çok fena ve çevremde bi sürü böyle örnek var
amonra nereliler peki?
amonra bacım korkma bişi olmaz, öle olsa şimdiye konyalıların beni linç etmesi gerekirdi rahat ol sen :))