- 18 Ağustos 2007
- 5.774
- 4.338
konya önde gorutuyor..:)
anketi açarken bunu biliyordum ve hiç şaşırmadım... aslında sonuçlar çok şaşırtıcı değil. maksat belgelemek :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
konya önde gorutuyor..:)
konu sahibi decembercim söyle bi top on yapsandan da bi toparlasan, sehir sayisi fazla oldugundan kim kacinci sirada cözmek zor oluyor
bide kaynanalar böyle konu acsa , hangi memleketin kizlari cazgir oluyor diye malum oglum büyüyor ona göre gelin bakayim -tatlicadiarzu-
gerci benimki garanti ya bi zenci japon koreyali filan bulur getirir ama:roflol:aman ispanyol italyan getirmesindeakannehir bi cene bi cene normal konusmalari bile bagirarak bunlarindelikafadulden
Bu anket böyle devam ederse şaşırtıcı sonuçlar çıkacak
bencede cok sasirtici..gerci eskisinin arkadaslarinin cogu konyaliydi..kötü kötüyü cekiyormus demek..kaydirigubbakcemile3yozgat cok arkada kaldi, bence cok sasirtici :tomato:
benim de düzceli bi kısmetim vardı ya, babam izin vermediği için görüşememiştim ama annesini çok sevmiştim biliyomusun hala ukte içimde bu da mı gol değil be...