Anket Eşi ve Ailesinden Şikayetçi Olanlar! Anket Yapıyoruz! Eşiniz Nereli?

Eşiniz Tarafı Nereli? (Aşağıda "Anketi Oyla" düğmesine basmayı unutmayın!)

• Adana

OY: 45 2,7%
  • Adıyaman

OY: 8 0,5%
  • Afyonkarahisar

OY: 26 1,6%
  • Ağrı

OY: 7 0,4%
  • Amasya

• Ankara

OY: 52 3,1%
  • Antalya

OY: 22 1,3%
  • Artvin

OY: 10 0,6%
  • Aydın

• Balıkesir

OY: 18 1,1%
  • Bilecik

• Bingöl

OY: 5 0,3%
  • Bitlis

• Bolu

• Burdur

OY: 3 0,2%
  • Bursa

OY: 40 2,4%
  • Çanakkale

OY: 15 0,9%
  • Çankırı

OY: 23 1,4%
  • Çorum

OY: 31 1,9%
  • Denizli

OY: 27 1,6%
  • Diyarbakır

OY: 19 1,1%
  • Edirne

OY: 13 0,8%
  • Elazığ

• Erzincan

OY: 23 1,4%
  • Erzurum

OY: 35 2,1%
  • Eskişehir

OY: 25 1,5%
  • Gaziantep

• Giresun

OY: 35 2,1%
  • Gümüşhane

OY: 11 0,7%
  • Hakkari

OY: 0 0,0%
  • Hatay

OY: 20 1,2%
  • Isparta

• Mersin

OY: 16 1,0%
  • İstanbul

OY: 30 1,8%
  • İzmir

OY: 30 1,8%
  • Kars

OY: 29 1,8%
  • Kastamonu

• Kayseri

OY: 54 3,3%
  • Kırklareli

• Kırşehir

• Kocaeli

• Konya

OY: 82 4,9%
  • Kütahya

• Malatya

• Manisa

• Kahramanmaraş

OY: 24 1,4%
  • Mardin

• Muğla

OY: 6 0,4%
  • Muş

OY: 12 0,7%
  • Nevşehir

• Niğde

• Ordu

OY: 32 1,9%
  • Rize

• Sakarya

• Samsun

OY: 29 1,8%
  • Siirt

• Sinop

• Sivas

OY: 73 4,4%
  • Tekirdağ

• Tokat

• Trabzon

OY: 68 4,1%
  • Tunceli

• Şanlıurfa

OY: 9 0,5%
  • Uşak

• Van

• Yozgat

OY: 36 2,2%
  • Zonguldak

• Aksaray

• Bayburt

• Karaman

• Kırıkkale

• Batman

• Şırnak

OY: 4 0,2%
  • Bartın

• Ardahan

OY: 9 0,5%
  • Iğdır

• Yalova

OY: 1 0,1%
  • Karabük

• Kilis

OY: 4 0,2%
  • Osmaniye

• Düzce

• Muhacirler

OY: 45 2,7%

• Ankete Katılan
    1.657
Aaaa ben yeni gördüm...ohaoldumsmile

Tabi ankete de gec katilmis oldum:kedi:

Evet konya önde gidiyorkaydirigubbakcemile3

konu sahibi decembercim söyle bi top on yapsandan da bi toparlasan, sehir sayisi fazla oldugundan kim kacinci sirada cözmek zor oluyor

bide kaynanalar böyle konu acsa , hangi memleketin kizlari cazgir oluyor diye malum oglum büyüyor ona göre gelin bakayim -tatlicadiarzu-
gerci benimki garanti ya bi zenci japon koreyali filan bulur getirir ama:roflol:aman ispanyol italyan getirmesindeakannehir bi cene bi cene normal konusmalari bile bagirarak bunlarindelikafadulden

benimki adanalıı
ama baktımda konyalı erkeklerden daha çok şikayet var
şaşırdımm

konu sahibi decembercim söyle bi top on yapsandan da bi toparlasan, sehir sayisi fazla oldugundan kim kacinci sirada cözmek zor oluyor

bide kaynanalar böyle konu acsa , hangi memleketin kizlari cazgir oluyor diye malum oglum büyüyor ona göre gelin bakayim -tatlicadiarzu-
gerci benimki garanti ya bi zenci japon koreyali filan bulur getirir ama:roflol:aman ispanyol italyan getirmesindeakannehir bi cene bi cene normal konusmalari bile bagirarak bunlarindelikafadulden

kk'dan aldığım msnimde canlı yayın yapıyom top 5i ama eklemeyenler göremiyo tabi sempatiksalakcinni

hemen toparlayalımm o zamann
katılımcı sayısı: 371

1- konya :hooray::tomato:
2- adana
3- trabzon - sivas
4- kayseri - ankara
5- bursa
6- malatya
7- sinop
8- denizli - diyarbakır
9- erzurum - manisa - ordu
10- muhaciler - istanbul

malatya mı aben almayayım alanada mani olmayayım ama kimse almasın mümkünse. bütün hayatımı mahvettiler. en mutlu olması gereken günümü bile yaşatmadılar. düğün günü neredeyse bitiyordu herşey. herşeye rağman sevyordum evlendim . sonuç tam bir hüsran.

:roflol: december, bacim cok güldüm ya, harika bir anket olmus, nerden geldi aklina allasen:)))

Kizlar karadenizlilere (özellikle trabzon ve giresuna) baya oy veren olmus. Birde karadenizliler demissiniz, simdi bu karadenizlilere rizede dahil mi bu konuda:)) Genelde dedigim gibi trabzon ve giresundan cok ceken olmus, ya rizeliler?? Karadeniz erkegi capkin diyorlar, benimkide rizeli ben hic gelemem öyle seylere, korkmaya basladim anam yav. December bu anketin beni kalpten götürecek bacim:))
Sivaslilara gelince, aslen sivasliyim, ama merkezden degil. Aklinizda bulunsun sivas merkez cok yobazdir. Iyiside vardir tabi ama erkekleri afedersiniz hanzo gibidir. Aptal aptal konusurlar, kabadayilik taslarlar. Ama sivasli olupta sivasda yasamayan, özellikle yurtdisinda dogmus büyümüs sivasli bulursaniz hic kacirmayin, en adam onlar cikiyor cünkü. Buda ne demek oluyor, aslinda nereli oldugun önemli degil yetistigin sehir, ülke ve aile cok önemli.

sensible bacım ben bu bir derdim varda gezine gezine manyak oldum, böle açtım anketi :KK70:
herkes birdir insandır diye bilirken burada okuduklarım beni memleket faşisti yaptı ne yalan söliyim. yakın zamanda birkaç konuda bunları sölediğim halde inanmayanlar olmuştu, ben de dedim neden ispat etmiyorum... ki sonuçlar beni şu an hiç şaşırtmıyor. burda yaptığım gözlemler doğruymuş diyorum. ilk sayfaalrı okuduysan zaten konya birinci gelecek diye açtım, yanılmadım da. arkadaşlar da iştirak etti saolsunlar, güzel oldu :KK70:

valla karadeniz erkeği konusunda ben de hassaslaştım burdakileri okuyunca..tek konu açmamış olup da burada derdini döken baya oldu.. karadenizliler çoğunlukla kendi içlerinden kız alırlarsa mutlu edebiliyorlar eşlerini anladığımız kadarıyla.. sivas-trabzon da çok uzak sayılmaz, sen içini ferah tut anlaşırsınız :)

bi de 0 çeken illerin listesini yapalım, geç kızlara duyurulur, 0 çeken şehirlerden koca alın, ama düzceden almayın yine de yasempatiksalakcinnisempatiksalakcinni

0 çekenlerin neden 0 çektiği kesin değil ama chess.. belki oralı hanımlar giremiyo siteye, imkanları yok. bilhassa doğu illeri 0larda.. bunun bir de "memnun olanlar" versiyonunu yapıp ona göre karar vermeli diye düşünüyorum ben...

benim de düzceli bi kısmetim vardı ya, babam izin vermediği için görüşememiştim ama annesini çok sevmiştim biliyomusun :KK43: hala ukte içimde :KK43: bu da mı gol değil be...

benim de düzceli bi kısmetim vardı ya, babam izin vermediği için görüşememiştim ama annesini çok sevmiştim biliyomusun :KK43: hala ukte içimde :KK43: bu da mı gol değil be...

aman diyim ya, aman aman yanikaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

yanlız seni tebrik ederim, bu kadar polemiğe açık bi başlığı çok iyi yönettin, arada fırça çekmek zorunda kaldın ama olcek o kadarkaydirigubbakcemile3

X