son durumu yazayım bari.
kötü koca-kaynana top 10
katılımcı sayısı 563
1. KONYA
2. Trabzon
3. Ankara
4. Kayseri
5. Sivas
6. Adana
7. Bursa
8. Malatya
9. Çorum
10. Muhacirler
:sinifsinif:
Eşinden ve ailesinden şikayetçi olan hanımlar, eşiniz ve tarafı nereli? lütfen oylayın.
umarım memleket faşizmi yapıyorum diye banlanmam. gerçekten çok merak ediyorum:ecrin_bebek:
birkaç konuda ben buradan gördüğüm kadarıyla birkaç il söylemiştim lakin hanımlar bana inanmamıştı.
elbette ki heryerin iyisi de var kötüsü de.
şunu da rahatlıkla söyleyeyim, kendi memleketimin baş sırayı çekeceğinden %99,99 eminim ama daha çok emin olmak istiyorum :ecrin_bebek:
o yüzden emin olun niyetim kimseyi incitmek değil, sadece istatistik merakıdır. sonuçta hepimiz de bu illerden birinin mensubuyuz, o yüzden kırılcak incincek bi tarafı yok. yardımcı olursanız sevinirim.
siftah senden bereketi Allahtan bacım sempatiksalakcinni saolasın.hadi benimkiler kötülerin basta geleninden oldugu icinmidir nedir...Acilisi yapmak bana nazip oldu.....yoksa bu saate kadar genelde oturup interene felan girmem..:hulya: Zonguldak simdilik 100%
umarim topigin kapatilmaz..hayirli olsun diyorum:))benim sikayetim yok ama cevremde en cok sikayet alan ili isaretlesem olur mu:))
Kiz Allah iyligni vere....nerden aklina geldi böyle birsey..:roflol:
süper bi konu tebrik ederim valla.
Yalnız acaba ben eşimin kimliğindeki kütüğü mü yazmalıyım yoksa kaynanamın memleketini mi yazmalıyım yoksa doğup büyüdüğü şehri mi yazmalıyım :S
esimde bende yozgat'liyiz... oyumu kullandimopuyorumnanaktan
En önde Trabzon...tahim etmiştim:1closedeyes: